Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Βρήκα στη ντουλάπα έναν Tamron 35-70 f3.5-4.5, φορεμένο σε μια Petri MF-4.. :whistle2:

Ο φακός φοράει mount για Pentax K-M αναρωτιόμουν αν υπάρχει περίπτωση να παίξει στη D40 με κατάλληλο mount, κάτι σαν αυτό πχ..

Φοράει φιλτράκι Haze UV 58mm και δεν υπάρχει πλαστικό κομμάτι πάνω του. Επίσης το δαχτυλίδι του διαφράγματος λειτουργεί, σε αντίθεση με τον 50άρη Canon που βρήκα..

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Καλά μιλάμε εδώ έχεις ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο σου :)

Τι προσπαθούσες να κάνεις?

αν δεν τον κατάλαβες,δεν το κατάφερα ο,τι και να ήταν:tw:

στις τρεις φωτογραφίες που παρέθεσε ο dubber, είναι αναπαράσταση του αστρολάβου? (των Αντκυθήρων εννοώ, όχι του thelab.gr :p)

στις τρεις φωτογραφίες που παρέθεσε ο dubber, είναι αναπαράσταση του αστρολάβου? (των Αντκυθήρων εννοώ, όχι του thelab.gr :p)

Μα για εκεί πηγαίνανε αλλά δεν.:D..... αλήθεια που είναι? δεν φαίνεται τελευταία.

GoMaR η πρώτη αρκετά καλή.:T: ιδιαίτερα τα χρώματα του ουρανού πολύ ωραία :T:

Η 2 σαν προετοιμασία ντόμινο φαίνεται. :hm:

Άνοιξε το πλάνο για να καταλάβουμε τι είναι.

DarkSaga Εάν σου πω και τα 2 θα σε στεναχωρήσω?

@deninho μηχανισμός Αντικυθήρων πολλά παραπάνω από αστρολάβος

το παράγωγο αυτό είναι ενός Ιταλού μελετητή και είναι πολύ πιο απλό μηχανολογικά και λειτουργικά του πρωτότυπου (χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι έκανε και το αρχικό)

μικρή έκθεση στην πλάκα(Ιωνικό κέντρο) είχε και παρουσίαση

VLC PLayer και corrupted Videoz μας την έσπασαν ,δεν έγινε προβολή...

@Vil εννοείται όχι,τις έβαλα για να σχολιαστούν

@deninho μηχανισμός Αντικυθήρων πολλά παραπάνω από αστρολάβος

το παράγωγο αυτό είναι ενός Ιταλού μελετητή και είναι πολύ πιο απλό μηχανολογικά και λειτουργικά του πρωτότυπου (χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι έκανε και το αρχικό)

Αστρολάβος, μηχανισμός και υπολογιστής των Αντικυθήρων αναφέονται στο ίδιο πράγμα. Το πως θα το πεις, εξαρτάται από το πότε το έμαθες, και πόσα πράγματα είχαν μάθει οι ερευνητές για αυτόν τότε :p

Gomar η πρώτη πού είναι τραβηγμένη ?

ευχαριστω παιδια :)

η πρωτη ειναι στη γεφυρα στο σταθμο του Ν.Φαληρου περνωντας τον δρομο και πηγαινοντας προς γηπεδο καραισκακη.

τραβαω μια για δοκιμη,βλεπω οτι κατι εκανα λαθος και η επομενη μετα απο ρυθμισεις βγηκε ετσι.ε μετα εφυγα

η δευτερη ειναι μεσα στο ΣΕΦ στη τζαμαρια του σταδιου.

Θα βαλω μια οριζοντια να την δειτε.αλλα αυριο.

Υ.Γ οχι δεν ειμαι γαυρος :p

είπα να κάνω ένα διαλλειματάκι και μου την βάρεσε να ασχοληθώ με τα έντομα :D

DSC_3198.jpg

DSC_3217.jpg

DSC_3219.jpg

DSC_3242.jpg

DSC_3245.jpg

Και εδώ προσπαθώντας να μιμηθώ μια προηγούμενη λήψη του Άγγελου

DSC_3203.jpg

Ελπίζω να σας αρέσουν :)

edit:να προσθέσω ότι όλες είναι τραβηγμένες με manual focus κατόπιν προτροπής του Άγγελου( :T: ) και επίσης ότι τις τράβηξα γιατί το πρωί έλεβα ένα απειλητικό mail από κάποιον που πήρε προσφάτως dslr :p

ahahhahahah..μα για ποιον λες ;:p

οι 3 τελευταιες μαρεσουν.

για την τελευταια πιστευω οτι ηθελε λιγοτερο φλας

μάντεψε :D

εμένα μου άρεσε πολύ και η πρώτη. btw, μεσα στις γιορτές έφυγα καρφί για τον tokina 100mm μου φαίνεται...:D

είπα να κάνω ένα διαλλειματάκι και μου την βάρεσε να ασχοληθώ με τα έντομα :D

DSC_3198.jpg

DSC_3217.jpg

DSC_3219.jpg

DSC_3242.jpg

DSC_3245.jpg

Και εδώ προσπαθώντας να μιμηθώ μια προηγούμενη λήψη του Άγγελου

DSC_3203.jpg

Ελπίζω να σας αρέσουν :)

edit:να προσθέσω ότι όλες είναι τραβηγμένες με manual focus κατόπιν προτροπής του Άγγελου( :T: ) και επίσης ότι τις τράβηξα γιατί το πρωί έλεβα ένα απειλητικό mail από κάποιον που πήρε προσφάτως dslr :p

Συνέχισε δυνατά :T:

Αφου γουσταρεις τις macro καταστάσεις , πάρε εναν 100αρη και θα πάθεις την Πλάκα σου!, μετά σε βλέπω για NG:snap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.