Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

LOL Άστα felix, πριν κανα μήνα , ξύπνησε η γυναίκα τα μεσάνυχτα για να δει τον μπέμπη, που κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο και στον διάδρομο πατηστε κατι μεγάλο που την τσίμπησε!!

Την επόμενη μερα βρήκαμε στο παιδικό δωμάτιο μια σαρανταποδαρούσα γίγας! ~10cm!!!

Και μια τελευταια γιατι το γ*****

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/_MG_2159.jpg

όχι δε θα σπαμάρω:happy: no worries...

θέλω μόνο να δείξω έναν από τους "φακούς" που θα δοκιμάσω στη D90

ο φακός :happy2:...

44923dd3c33147.jpg

resized pics, αριστερά από τον nikkor 18-210 και δεξιά από την ίδια θέση με το tele (χωρίς κάποιο πολλαπλασιαστικό επιπροσοφθάλμιο). no crops.

αριστερά 44mm (δε βρήκα ίδιο κάδρο στο τελείως wide)

44923e24c01081.jpg

αριστερά στα 210mm

44923dd3c50b12.jpg

δυστυχώς απέναντι δεν έχω σπίτια για μπανιστήρι:crazy_pilot:

44923dd3c662c1.jpg

καλή, αλλά δοκίμασε να τραβήξεις και την ώρα που σκάει στο νερό.

Σχετικά με τις δικές μου, να πω πως αυτές με τα εργοστάσια τρβήχτηκαν έπειτα από παρότρυνση-ιδέα του dubber. Ελπίζω να μην τον απογοήτευσα :D

ωραίες οι φωτογραφίες Ζαννή ;)

Η τρίτη δε μ'αρέσει, γιατί με μπερδεύει ως εικόνα. Έχει πολλά πράγματα και δεν είναι σαφές το τι θες να δείξεις.

Η δεύτερη και η 6η μ'άρεσαν ιδιαίτερα :T:

ΠιΕς. Αφού ήταν πρωινή η βόλτα, κάνε έναν κόπο να διορθώσεις την ώρα στη μηχανή σου :p

Το δοκίμασα, αλλά επειδή δεν έχω μπανιέρα, αλλά μόνο ντούζ δεν μπορώ να κάνω το πείραμα του κουβά σχετικά εύκολα.

Οι παρακάτω είναι δίχως επεξεργασία...μονάχα resize.

dsc04967om2.jpg

w1600.png

dsc05044bc4.jpg

w1600.png

αφού έχεις manual exposure program, try this: ανέβασε ταχύτητα κλείστρου (να μικρύνει το κλάσμα -1/200 είναι καλά-, και μίκρυνε το διάφραγμα (f/8 ή και μικρότερο). Αν η μηχανή σου έχει manual focus, δοκίμασε να εστιάσεις εκ των προτέρων στο σημείο που πέφτει η σταγόνα, έτσι ώστε να αποφύγεις το hunting εκείνη την ώρα ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.