Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Παρέλαβα το μωρό σήμερα. Είδαμε το φως το αληθινό! Τι φακός είναι τούτος ρα!

Καιρός να ξεπουλάμε και τίποτα από το ράφι πλέον...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Την παρακάτω είχα βγάλει το 2006 με την παλιά μου Sony P92. Δε νομίζω να την έχω ξαναποστάρει.

Εκείνο το απόγευμα ο ουρανός ήταν καταπληκτικός. Μακάρι να είχα τότε μια καλύτερη μηχανή να τον απαθανατίσω όπως έπρεπε.

th_DSC02785.jpg

Η παρακάτω είναι με την Sony H50 που έχω τώρα, με πείραγμα μόνο σε Contrast-Brightness :)

th_DSC01973.jpg

Αυτή είναι από το εξοχικό μου, με την H50, χωρίς κανένα πείραγμα :)

th_DSC01710.jpg

nickstamat ωραία η πρώτη και αν έλειπε το μπαλκόνι πάνω αριστερά γωνία θα έδειχνε ακόμα καλύτερα.

Πίσω στα δικά μου, πολύ πλάκα λέμε.

Εδώ μαζί με Sigma 17-70 και D50 (τζιζ, ~5ΜΒ αρχείο):

DSC_2997_resize.jpg

@angel_f

Πολύ εντυπωσιακές και με πολλή λεπτομέρεια. Όμως δεν μου αρέσει το καδράρισμα στη δεύτερη. Δε μου αρέσει που κόβεις την κάτω αριστερή γωνία από το αντικείμενο αλλά και το ότι είσαι λίγο δεξιότερα από το κέντρο του, με αποτέλεσμα να χαλάει η προοπτική του ψηλά. Βέβαια, μπορεί να μην είχες χώρο να πας πίσω.

Φιλικά.

PetrosD Το καδραρισμα δυστυχώς δεν μου έκατσε όπως θα έπρεπε :( και δεν έβγαλα αρκετές εναλλακτικές.

dubber Ειναι τελείως καμένο χωρίς πληροφορία αυτο το κομμάτι :( , διότι εκει πέφτει το φως του ήλιου απο εναν φεγγίτη , οπότε το αφίσα ετσι για να κανει αντίθεση.

Εδω απο μια διαφορετική γωνία, αλλά... http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/IMG_1791.jpg

Φίλος, μήπως είσαι σε λάθος thread ? :p

Μα γιατί το λες αυτό? Είχε απίστευτα χρώματα και με τράβηξε να το φωτογραφίσω ;)

Άλλωστε, δε νομίζω ότι το thread περιορίζεται σε φωτογραφίες από τοπία, ζώα, ηλιοβασιλέματα κτλ. :...:

Φίλος, μήπως είσαι σε λάθος thread ? :p

φίλος, μήπως είναι καιρός να μάθεις πώς δουλεύει η μηχανή σου και να πας να τραβήξεις καμιά φωτό; :p

τίποτε το σπουδαίο...

...παίζοντας με ανακλασεις...3 φιλαρακια σε μια φωτό...Κέρκυρα, Αρίλλας...

PICT0236_wide-thumb.jpg

...βόλτα με σκαφάκι...επιστροφή από μπάνιο...φωτό εν΄κινήσει...

PICT0028-thumb.jpg

Λιμάνι Ηγουμενίτσας...ταξίδι επιστροφής...

DSC02829-thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.