Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

θα έλεγα μιας και το ενδιαφέρον πλέον είναι μεγάλο, να σπάσει το θρεντ σε 2 κομμάτια, το ένα για τεστ φώτο κ τυχών απορίες και το άλλο για φώτο από τα παιδιά που "το έχουν" και τεχνική συζήτηση γύρω από το πως βγήκαν...

IMO χαραμίζονται οι καλές με τόσες δοκιμαστικές.

καλό ακούγεται αλλά με ποιο κριτήριο θα βάζει ο Α,Β,Γ μια φωτογραφία στο θέμα με τις καλές; μην ξεχνάτε πως η ομορφιά είναι πολύ υποκειμενική έννοια κάτι που σημαίνει ότι μια φωτό μπορεί σε εμένα να μην αρέσει αλλά για κάποιον άλλο να είναι όνειρο ;)

Πάνω από f 3.2 δεν μπορεί να εστιάσει από τόσο κοντά...είναι και compact!

Για δείτε και αυτό, είναι καλύτερα? (Μήπως είναι υπερφωτισμένη, μιας και η οθόνη μου τα έχει παίξει άσχημα πλέον, και άλλα βλέπω στην ψηφιακή και άλλα στην οθόνη)

dsc04120hr8.th.jpgthpix.gif

Και sorry που χαλάω το thread

ααααααααα σορρυ τραβας με compact? οκ τοτε ρε, αλλαζουν πολυ τα πραματα ;)

την καινουργια απο το πισι στην δουλεια δεν μπορω να την δω, αλλα με compact δυσκολα θα πετυχεις καλα αποτελεσματα. Εχει manual mode η τραβας και πεζεις ας πουμε με το macro στο auto?

Καλά κάνεις, απλα στις κομπακτ δεν σε βοηθανε οι φακοι και το σκοπευτρο καθολου :(

Μωλις παω σπιτι θα δω και τις καινουργιες σου γιατι δεν μπορω οπως τις εχεις αναρτησει.

Τι μηχανη είναι ( δεν εχω δει αν το εχεις αναφερει ιδη ).

θα έλεγα μιας και το ενδιαφέρον πλέον είναι μεγάλο, να σπάσει το θρεντ σε 2 κομμάτια, το ένα για τεστ φώτο κ τυχών απορίες και το άλλο για φώτο από τα παιδιά που "το έχουν" και τεχνική συζήτηση γύρω από το πως βγήκαν...

IMO χαραμίζονται οι καλές με τόσες δοκιμαστικές.

ωστε εσυ φταις εε??

αει θινκ ....ιτ γουαζ του ματς!

(απλα η αποψη μου)

Την ανέβασα και εδώ...

Sony DSC-H9 έχω!

Η καθαρή επεξεργασία επιτρέπεται η θα με σταυρώσετε; :p

Ως βάση η παραπάνω φωτό του webhunter με πινελιές δικές μου...

Before

attachment.php?attachmentid=32910&d=1225982678

After

attachment.php?attachmentid=32911&stc=1&d=1226001260

post-7401-1416073710,8497_thumb.jpg

Πριν το κοψιμο:

Διόρθωση χρωμάτων.

Μετά το κόψιμο:

1- Duplicate του βασικού layer, εφαρμογή Gaussian Blur στο νέο layer με τίμή 23px. Ρύθμιση του νέου Layer σε Blend Mode Overlay.

2- Άλλο ένα Duplicate layer και εφαρμογή Clipping mask για να αναδειχτούν σκιές πάνω στα φύλα.

3- Νέο Layer, πινέλο, χρωματισμός με πορτοκαλί και ροζ στα σημεία που θέλω και μετά αλλαγή Blend Mode σε Overlay.

Αυτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.