Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Περπάτα λίγο προς τα πίσω :to_pick_ones_nose3: :D

Wall exists. Αυτη είναι τραβηγμένη καπου στη μεση του χώρου μπροστά απο το ασανσέρ. Πιο πίσω φαινόταν πάλι τοίχος στα αριστερα.

Αγόρασα το σώμα σκέτο και τον φακό λόγω συνήθειας απο την προηγούμενη μηχανή, δές το τόπικ μου "αγορα dslr" πού είχα κάνει πριν μερικές μέρες για περισσότερα.

Κώστα, κουβαλάς και τρίποδο μαζί; Πολύ ωραίες φωτογραφίες, όπως κι αν τις τραβάς :T:

Όχι δεν έχω, ανεβάζω ISO και μέχρι στιγμής είμαι οκ. Αν ήταν καο 2.8 ο 12-24 δεν ήθελα τίποτα άλλο!

Δαμπερά, φωτό με τραμ τα σπάνε...

Επίσης 094,071,069, μου άρεσαν...

Όσο για τις καμμένες σου...τι να πω...σαν περουβιανός πλανόδιος είσαι με το σκουφάκι (..και λόγω χρώματός σου... :jester:)

Ναι, ο macro ειναι εκπληκτικός φακος.

Ειναι must have για τους canonακιδες :hehe:

BTW τι έγινε στο service ? διορθώθηκε το θέμα με τον θόρυβο?

Εχω και σε κοκκινακι

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/_MG_1929.jpg

ναι Κώστα, και εγώ τις δικές μου έτσι ακριβώς τις τράβηξα (χωρίς τρίποδο μόνο και αντι για κουβά είχα ποτήρι :p ) ,απλά λέω μήπως χρειάζεται και κάποια παρέμβαση για να βγει τόσο ωραίο χρώμα το νερό (εκτος και αν έχει παιχτεί photoshopia)...

Btw είχα διαβάσει πως τέτοιες φωτό τις τραβάνει σε όσο το δυνατόν περισσότερο σκοτάδι και έτσι έκανα και εγώ, ισχύει αυτό ;

Θα ήταν καλύτερα ασύρματο αλλά και με onboard γίνεται.

Όσο για το OnLine, μετά από βόλτες και φαγητά, η γυναίκα στην κατάσταση που είναι πέφτει για ύπνο οπότε μένω... με το pc στο χέρι :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.