Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Εκανα και εγω την δικη μου προσπαθεια με την Canon PoweShot sx100is και ιδου το αποτελεσμα

img2629kh4.jpg

img2637rw6.jpg

img2639wl7.jpg

img2650cj9.jpg

Οποια παραμορφωση βλεπετε στις ακρες των αντικειμενων ειναι λογω του resize

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

η πρώτη και η 4η για κάποιο λόγο δε φαίνονται σε εμένα...και από αυτές που βλέπω η τρίτη μου άρεσε περισσότερο...

Έχω και εγώ κάτι τέτοια μπιχλιμπίδια (Σβαροφσκυ (τι λέξη είναι αυτή ωρέ ; :p) νομίζω. Θα παίξω μαζί του σήμερα-αύριο και θα ανεβάσω :)

Ευχαριστώ παιδιά:) .

deninho οι δικές σου μου αρέσουν πολύ αλλά πιστεύω οτι πρέπει να δωσεις περισσότερο exposure

@Hayabusa: Εκείνες με την μητρική απλά τα ΣΠΑΝΕ από πολλές απόψεις . Το καράβι δε μου πολυάρεσε σαν αντικείμενο (ναι κι εμένα μου αρέσουνε τα καράβια σε μπουκάλια αλλά το συγκεκριμένο καθόλου)

P.S. Μήπως έπρεπε να του ρίξεις λίγο φώς ? Δε ξέρω...

P.S. Τα δακτυλικά αποτυπώματα ποιανού είναι ? :p θέλω εξέταση DNA!!! :hehe:

Αυτές με τις σταγόνες είναι απλά ΤΕΛΕΙΕΣ :clap:

...και μερικοί πειραματισμοί δικοί μου καθώς "μαθαίνω" την μηχανή μου.

μια κοντινή...

IMG_0201.jpg

μια λίιιγο κουνημένη(πάλι ξέχασα το χάπι για το πάρκινσον:jump:)...

IMG_0221.jpg

και μία με ένα πράσινο που μου άρεσε πολυ.

IMG_0256.jpg

will be back with moar :woot:

angel_f με τι φακό είναι ο φρύνος τραβηγμένος? πολύ ωραία χρώματα, έχω ζηλέψει, θα ποστάρω και εγώ το ΣΚ μερικές.

Κώστα, παντού υπάρχει και ένα θέμα να τραβήξεις ε; :T:

@Shadow Knight: Με ποιο φακό τις έχεις τραβήξει; Αυτή με το μετρό είναι πολύ ωραία και θα ήταν ακόμα ωραιότερη αν δεν φαινόταν μόνο το τρένο :)

angel_f με τι φακό είναι ο φρύνος τραβηγμένος? πολύ ωραία χρώματα, έχω ζηλέψει, θα ποστάρω και εγώ το ΣΚ μερικές.

Ειναι με τον Canon 100mm f2.8 Macro USM.

@Shadow Knight: Με ποιο φακό τις έχεις τραβήξει; Αυτή με το μετρό είναι πολύ ωραία και θα ήταν ακόμα ωραιότερη αν δεν φαινόταν μόνο το τρένο :)

Με τον EF 50mmf/1.8 II. Μεχρι να πάρω κι ένα φακό ζουμ δύσκολα θα χωρέσουν παραπάνω πράγματα στη φώτο.

Περπάτα λίγο προς τα πίσω :to_pick_ones_nose3: :D

Την μηχανή σου την πήρες κιτ με αυτόν τον φακό μόνο? Ρωτάω γιατι συνήθως έχουν τπτ 18-55, 18-70 κλπ για κιτ, αν και για να μάθεις σύνθεση και γενικά οι 50αριδες είναι καταπληκτηκοί κατ'εμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.