Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν έχω :( . Αλλα βρήκα το εξής setup το οποίο έβγαλε πολυ καλα αποτελέσματα!

Το 580EXII εχει μια θεση για macro και σε συνδυασμό με το reflector δουλεύει πολυ καλά.

Το setup

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/DSC01113.jpg

To το αποτέλεσμα

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/_MG_1747.jpg

πσ. Πες μου και εσυ οτι το viewfinder ειναι ολα τα λεφτά!( 5d ) Μονο και μονο για αυτόν το λόγο πιστεύω οτι αξίζει η αγορά της.

edit:

@angel_f: Το μαύρο φόντο πως επιτυγχάνεται;

Έκανα ενα layer στο photoshop με το γκρι φόντο, που βλέπεις στην ποιο πάνω φώτο, και το μαύρισα :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
εγώ ρε φταίω που τις σβήνει το xs?? να μου πάρεις account να τις χαζεύεις κι εσύ και τα παιδιά σου. :p

:D

Τις φωτογραφιες σου τις θυμαμαι.Και θα τις διηγουμαι στα παιδια μου!!(βλ παρακατω)

Απλα με βαση τη σταγονα του Hayabusa ηθελα να επαναφερω στο προσκηνιο τις δικες σου.

Δεν το καταφερα (μιας και δε τη βρηκα) αλλα ειδα ,κοιτωντας πολλες σελιδες οτι "οποτε πατουσα F1 η βοηθεια δουλευε κανονικα";)

(εδω ειναι το "παρακατω" του παραπανω)

Κοιτωντας καμποσες παλιες σελιδες επεσε το ματι μου στην εποχη που ο "τρελλος" νικολας προσπαθουσε να πιασει την περιβοητη σπειρα ....της λαμπας!!!ΚΑι μαλιστα με konica-minolta Z3.

Και να ζοομ-ξεζουμ ,εστιαση απο εδω-εκει, αλλοι χρονοι ,αλλα διαφραγματα, και να -μαθαμε- το κολπο με την χαρτοπετσετα πανω στο φλας και δωστου παλι απο την αρχη με την χαρτοπετσετα πλεον λες και ηταν συναχωμενο.Αλλα τιποτα.

Και να ΄σου τοτε ο "κακος" αδμιναρχος με τον ροοστατη τερμα χαμηλα να μου δειχνει τη σπειρα που ηθελα να πιασω σε μια απλη ,πεντακαθαρη φωτογραφια.:rip:

κοίτα να βάλεις και τον απόγονο στο σπορ από νωρίς...btw, ο χιονάνθρωπος (kidding) με την απαστράπτουσα βέρα μια χαρά φωτό σε έβγαλε :T:

Βιον ανθόσπαρττον (και από εδώ) Κωστή :D

Δεν πιατευω να κατσετε εκει 8 μηνες!????:D

Aυτο ελειπε να μην δεν ηξερε να φωτογραφιζει.!!Ξεχνας ποσα φλασακια αναβαν για παρτυ της??:p

(btw ωραια φωτο....δεν τη δοκιμαζεις για avatar?)

κοίτα να βάλεις και τον απόγονο στο σπορ από νωρίς...btw, ο χιονάνθρωπος (kidding) με την απαστράπτουσα βέρα μια χαρά φωτό σε έβγαλε :T:

Βιον ανθόσπαρττον (και από εδώ) Κωστή :D

Που θα μου πάει... θα μάθει.

Ευχαριστώ για τις ευχές :)

Δεν πιατευω να κατσετε εκει 8 μηνες!????:D

Aυτο ελειπε να μην δεν ηξερε να φωτογραφιζει.!!Ξεχνας ποσα φλασακια αναβαν για παρτυ της??:p

(btw ωραια φωτο....δεν τη δοκιμαζεις για avatar?)

Βγήκε λίγο gay οπότε I will pass... :)

Και ένα μικρό update από εδώ:

th_CustomName004.jpg th_CustomName005.jpg th_CustomName006.jpg th_CustomName007-1.jpg th_CustomName008-1.jpg th_CustomName009-1.jpg th_CustomName010-1.jpg th_CustomName011-1.jpg th_CustomName012-1.jpg th_CustomName013-1.jpg th_CustomName015-1.jpg th_CustomName016-1.jpg th_CustomName017-1.jpg th_CustomName018-1.jpg th_CustomName019-1.jpg th_CustomName020-1.jpg th_CustomName021-1.jpg th_CustomName022.jpg th_CustomName023.jpg th_CustomName024.jpg th_CustomName026.jpg th_CustomName027.jpg th_CustomName028.jpg th_CustomName029.jpg th_CustomName030.jpg th_CustomName032.jpg th_CustomName034.jpg

Βγήκε λίγο gay οπότε I will pass... :)

CustomName011.jpg

Όντως είναι λίγο :

"Στείλε Χ*Ν στο 090... και ο Κώστας από Πράγα θα βρεθεί μαζί σου για μια ρομαντική Gay βραδυά" :rofl:

th_CustomName024.jpg

Ωραία φωτό...την επιγραφή όμως στο background πού την πέτυχες ρε θεέ....:hehe:

"Στείλε Χ*Ν στο 090... και ο Κώστας από Πράγα θα βρεθεί μαζί σου για μια ρομαντική Gay βραδυά" :rofl

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ωραία φωτό...την επιγραφή όμως στο background πού την πέτυχες ρε θεέ....:hehe:

Lol, το συζητούσαμε χτες με τον Chroma! Τυχαίο, αν και πρέπει να πάω, είναι μουσείο με μεσαιωνικά όργανα βασανισμού...

Επίσης, κάτι super που πετύχαμε, 3d picture και αποτύπωση με laser σε κρύσταλο!!!!

th_CustomName041.jpg th_CustomName042.jpg th_CustomName043.jpg

Respekt...ε, τότε θέλω Κρύσταλλο-Κουμπάρμαν για να διακοσμήσω βιβλιοθήκη...:jester:

η Ακρόπολη υπό την ρομαντική σκιά του νέφους :p

DSC_1539.jpg

και ένα σημείο που έστω για λίγο με έκανε να ξεχάσω ότι ζω στην Αθήνα

DSC_1544.jpg

Ελπίζω να βγάλω νυχτερινές τις Ακρόπολης όσο το δυνατόν συντομότερα

Καταπληκτικό του κρύσταλλο. Ξέρετε αν το κάνουν και στην Ελλάδα;

Κάπου το είχα δει :hmm:

EDIT: Θυμήθηκα.. στην Πράγα ήταν :(:hehe:

Να ζήσετε Κώστα και καλούς απογόνους (καλή απόγονο θα έλεγα.. άλλη χάρη η μικρή :p )

Καταπληκτικό του κρύσταλλο. Ξέρετε αν το κάνουν και στην Ελλάδα;

Ναι είχα φτιάξει ένα μπρελοκ με το σηματάκι της ιντελ. είναι ένα μαγαζάκι στο παγκράτι που φτιάχνει τέτοια, απο κεί το είχα πάρει δηλαδή.Δέν θυμάμαι τον δρόμο, αν θές το ψάχνω όμως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.