Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν, δεν ήθελα να ανεβάσω φωτογραφίες για να μην αισθανθείτε άσχημα από την ανωτερότητα που με διακρίνει στο συγκεκριμένο τομέα, παρόλα αυτά έχω υποστεί ισχυρές πιέσεις να δημοσιοποιήσω το ταλέντο μου. Γνωρίζω πως μια τέτοια πράξη είναι αναπόφευκτο να οδηγήσει στον τερματισμό του thread τούτου, καθότι θα έχει πλέον ολοκληρωθεί τόσο ποιοτικά όσο και θεματολογικά.

Ορίστε λοιπόν:

pa21001wd6.th.jpgthpix.gif pa21002vt4.th.jpgthpix.gif

Οκ, αυτό ήταν.

Administrator, Moderators κλπ, τώρα μπορείτε να κλειδώσετε το φόρουμ.

έχει κανείς από σας εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε βιολιά?

μου έχει δωθεί ένα βιολί που μεταφέρθηκε σίγουρα εδώ και 2 γενιές (για παλιότερα δεν υπαρχει τρόπος να το εξακριβώσουμε) από πάππου προς πάππου και θέλω να δω εάν πρόκειται για αυθεντικό κομμάτι ή για απομίμηση

@Hayabusa

Δοκίμασε να ρυθμίσεις το sharpness της μηχανής σου στο +1, βλέπω έχει λεπτομέρεια να δόσει. Μετά από προτροπή του dpreview έχω και τη δικιά μου NIKON D200 στο +1. Κάνε μερικές δοκιμές και αποφάσισε.

Άμα είχε TIFF θα τράβαγα TIFF. Όμως έχει NEF (το RAW της NIKON), που δεν φαίνονται με ACDSee που χρησιμοποιώ σαν viewer και βαριέμαι τις μετατροπές (άσε που δεν έχω και πολύ χρόνο για αυτές). Μόνο στο PS τις βλέπω. Λοιπόν αύριο θα κάνω δοκιμή, ίδιες φωτό σε NEF, μετατροπή σε TIFF και ίδια φωτό από τη μηχανή τραβηγμένη σε Jpeg Large fine (10.1 MP, 4.5-6.0 MB η μία) να δούμε όλοι αν υπάρχουν διαφορές.

Άλλη μια απόπειρα για τη φωτογραφία με τα χαλια (εξ επιτούτου η απουσία τόνου: τονίζετε όπου θέλετε :p) full sized (~8,5mb, 3888*2592)

Επειδή δεν μπορώ να την ανεβάσω ολόκληρη, δείτε μια preview τι θα έκανα με την παραπάνω φωτό, αν ήταν δικιά μου.

http://i427.photobucket.com/albums/pp358/Marinap_1985/IMG_5315_2_3_PETROS2.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.