Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Ο λογος για το F20??

Πιστευω με f16 (αφου σνομπαρεις το f11) θα εδειχνε λιγακι καλυτερα.

Να σε βαλω και σενα να κανεις ενα τεστακι??:crazy_pilot:

Εκτός του ότι θα φαινόντουσαν ίσως λίγο λιγότερο οι αρκετοί λεκέδες στον αισθητήρα του, δεν μπορώ να δω γιατί θα ήταν καλύτερη η φωτογραφία.

Κάδρο, χρώμα και φωτισμό τα έχει, λεπτομέρεια για εκτύπωση έχει και με το παραπάνω, τί του λείπει?

Ο λογος για το F20??

Πιστευω με f16 (αφου σνομπαρεις το f11) θα εδειχνε λιγακι καλυτερα.

μήπως και βγει λίγο πιο σκούρος ο ουρανός, γιατί με τη γωνία που είχα σε σχέση με τον ήλιο, το πολωτικό δε δούλευε.

f10 εδώ.

dsc1918sz9.jpg

Εκτός του ότι θα φαινόντουσαν ίσως λίγο λιγότερο οι αρκετοί λεκέδες στον αισθητήρα του, δεν μπορώ να δω γιατί θα ήταν καλύτερη η φωτογραφία.

Κάδρο, χρώμα και φωτισμό τα έχει, λεπτομέρεια για εκτύπωση έχει και με το παραπάνω, τί του λείπει?

Mε το cs3 και προσφατως με το phase one δε λειπει απο κανενα μας τιποτα.

Ουτε χρωμα 8α αλλαζε και σιγουρα ουτε και καδρο με f16 .

Μια στο 100μυριο να αλλαζε και ο φωτισμος αν δεν καθοντουσαν οι διαιρεσεις στο ακεραιο.

Κανε spot metering ενα συγκεκριμενο-ολοιδιο(μιας και τεινει να σου διαφευγει αυτη η λεπτομερεια) καδρο της αρεσκειας σου και δες αν αλλαζει κατι.

Απο f2,8 σε f22 αντε να δεχθω οτι κατι μπορει να γινει.Αλλα απο f20 σε f16 (αντε να ρισκαρω και να πω και f11) δεν θα δεις διαφορα.Αν σου κατσουν σωστα οι διαιρεσεις (βεβαιως βεβαιως)

Τουλαχιστον απο δοκιμες με τη minolta και τη canon που εκανα παλιοτερα αυτο εδειξαν.

Υ.Γ

Του adminarxoy ηταν ιδανικη η φωτο για το συγκεκριμενο πειραμα μιας και

α)δεν εχει εστιασει σε κατι κοντινο (1-2μ)

β)εχει 12mm

οποτε ο,τι και να εκανε ολα θα ηταν εστιασμενα.

Δεν θα μας μπερδευαν οι αλλαγες στα οποια κοντινα αντικειμενα(που δεν εχει ειπαμε) λογω αλλαγης του βαθους πεδιου καθως αλλαζε διαφραγματα.

Υ.Γ2

Προς αποφυγην παρεξηγησεως ,με τους υπολοιπους, το ολο κειμενο αναφερεται στη περιπτωση που χρησιμοποιει(ουσαι) προταιρεοτητα διαφραγματος και αλλαζε διαφραγματα ,οχι σε full manual ρυθμισεις με αλλαγη μονο στο διαφραγμα.

ακόμη μερικές...btw, μου φαίνεται ότι πειρσσότερο τραβάω φωτογραφίες το βιολί παρά παίζω :hehe:

η πρώτη δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, απλά για τον φίλο X-treme που μου την ζήτησε

100_6042.jpg

100_6039.jpg

100_6043.jpg

100_6044.jpg

100_6047.jpg

περιμένω σχόλια από όλους τους ειδικούς :D

Ωραίος! Από που το πήρες το όργανο? Πόσο αν επιτρέπεται? Ψάχνω κι εγώ τώρα να βρώ κάτι πολύ καλό... Θέλει καλά κονέ όμως... Τουλάχιστον ξέρω πλέον τι ψάχνω...

Και για να μην είμαι τελείως off topic, ίσως κάποια στιγμή ανεβάσω κι εγώ από το δικό μου... μόνο που δεν είναι τόσο περιποιημένο όσο το δικό σου... και έχει και κάψα πάνω:yes4:

φωτογραφίες να ανεβάσεις, δεν δείχνουμε αν είμαστε περιποιημένοι(:p) αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις φωτογραφικές μας ικανότητες. ;)

Τα υπόλοιπα θα στα πω εντός ολίγου με πμ ;)

Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά μόνο εμένα μου φαίνονται καμμένες οι φωτογραφίες του busa?

Μόνο αν έχεις LCD-TFT οθόνη χωρίς σωστά ρυθμισμένα τα contrast φωτεινότητα. Εμένα στην CRT μια χαρά φαίνονται. Δες και το ιστόγραμμά τους. Καλό φαίνεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.