Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@NTG: ωραία έγινε, ειδικά στο βάθος όπου μου μπλέδιαζε εμένα, αλλά το δρομάκι που πάει στο μοναστήρι, καθώς και ένα-δύο σημεία ακόμα μοιάζουν σαν να έχουν ψιλοκαεί

κάτι βρήκα τελικά...ήταν σε ένα τελειώς ξεκάρφωτο μενού...

Oι δύο πρώτες είναι με το WB στο "Λάμπα πυρακτώσεως" και οι υπόλοιπες στο "Ανοικτή σκίαση" ή κάπως έτσι (οι άλλες ήταν "Αυτόματο (default), και λ.φθορισμού)...Το αποτέλεσμα βέβαια δεν μου άρεσε καθόλου...

100_6031.jpg

100_6032.jpg

100_6033.jpg

100_6034.jpg

100_6035.jpg

συμφωνώ απόλυτα για την πρίζα αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να την καλύψω ο χώρος δεν το επέτρεπε (θα γκρέμιζα το πορτατίφ αλλά κυρίως το βιολί)..αν καταφερει κανένας photoshopas να κάνει το θαύμα του θα του ήμουν ευγνώμων :)

Εμένα μου άρεσε η πρώτη του τρίτου γύρου, που είναι πιο μπλε από τις άλλες, μου κάνει μια πιο "Τεχνοκρατική"-ψυχρή αίσθηση. Επίσης η δεύτερη και η τρίτη του τρίτου γύρου, είναι πολύ ωράιες χρωματικά και μου δίνουν ένα πιο "ζεστό" και συναισθηματικό τόνο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.