Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

αν ήταν 380mm haya, τότε θα είχες ένα φακό "να" με το συμπάθειο :p Η πραγματική εστιακή απόσταση είναι 63mm, αλλά η αντιστοιχία είναι 380mm

Όπως στις ASPC dSLR, μπορεί να έχεις πάει το φακό στα 200mm, αλλά σε αντιστοιχία με Full Frame (ή μηχανή με 35άρι φιλμ), είναι 300-320 (ανάλογα με το αν είναι Nikon ή Canon - για άλλες μηχανές δεν έχω ασχοληθεί :p)

Κάτι ελάχιστα. Η D300 τα πάει περίφημα σε υψηλά ISO.

Η παραπάνω υπόψιν είναι και με μηδενικό φωτισμό, με λίγο καλύτερο απλά δεν πιάνεται.

Δείγμα από ISO 3200 και μηδέν noise reduction:

th_0b326250.jpg

Αν προσέξεις είναι και σε χρόνο 1/40, φαντάσου σε 1/80 πχ και f4

μερικές από Νυμφαίο και Αρκτούρο,στα 10mp,με Nikon D60,δυστυχώς στο photobucket μέχρι αυτή την ανάλυση μπορώ να βάλω.

DSC_0008.jpg

DSC_0033.jpg

DSC_0043.jpg

DSC_0073.jpg

DSC_0080.jpg

@dubber: την πέρασες μήπως με κανένα άλλο φίλτρο; σε φουλ ανάλυση φαίνεται κάπως περίεργα...σαν ζωγραφιά (ίσως φταίει και η οθόνη μου βέβαια)

@cypherth: με ποιο φακό ; :T:

@dubber: την πέρασες μήπως με κανένα άλλο φίλτρο; σε φουλ ανάλυση φαίνεται κάπως περίεργα...σαν ζωγραφιά (ίσως φταίει και η οθόνη μου βέβαια)

ISO 3200 re boy!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.