Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@deninho (και λοιποι ενδιαφερομενοι)

αργησα λιγο να απαντησω..αλλα μιας και αφησα κατι απο την σελιδα 122 ιδου η συνεχεια

crop 100% στο χειροτερο σημειο απο πλευρας θορυβου απο την αρχικη raw...εσωτερικος χωρος included.

Να δω πως θα ανεβασω την ολοκληρη ..μιας και μου βγηκε 6.5MB to jpeg...(12 quality ομως)

Ισως την κανω σμικρυνση απλα για να υπαρχει μια ιδεα το πως βγηκε απο πλευρας φωτεινοτητας

post-699-1416073668,2697_thumb.jpg

αφεντικο ...κατι επρεπε να θυσιασω(γενικα εκει κανεις παντα συμβιβασμους).

Ο μονος τροπος ειναι(ηταν) να "επαιζες" με layers ..και να πειραζες το καθε πραμα χωριστα Αλλα λιγο δυσκολο να το κανει καποιος..ακομα και να ηξερε(απο πλευρας χρονου).

Οτιδηποτε παραπανω η κοπελα φωτιζε σαν τον "αγκαλιτσα"...κριμα ηταν.

Παντως επειδη μου πηρε καμποση ωριτσα ..μπορω να επαναφερω αρκετα απο τα χρωματα μιας και ειδα που "χαθηκαν" ,με ενα κλικ παραπανω θορυβο.Προτιμησα το ultra high "ntg edition" noise killer plugin.

προχειρες οχι...αλλα what the heck...

http://www.cybia.co.uk/pseudoir.htm (μεσω google)

και ολιγο απο dpgr

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=2297.msg439554#msg439554

[yet another edit.]Aυτο ειχα δουλεψει καποτε.Συν ενα τουτοριαλ στο dpgr[/yet another edit]

Tι σας εκανε εντυπωση στο φακο?To μεγεθος ή η τιμη του??

Σαν μεγεθη υπαρχουν και αλλα(px αυτο που ειχε υποσχεθει να μου παρει ο adminarxos:p ή ακομα και αυτο αν θελετε κατι σε τηλεφακο στην full frame σας *)...σαν τιμη ...αυτο το μαυρο πραμα στην ακρη του με το οποιο "ερχεται" ο φακος..παιζει να κανει αλλα 5Κ.

Και κατα μια αρκετα μεγαλουτσικη πιθανοτητα ο ιδιος τυπος..εχει μια ιδια μηχανη με τον 70-200mm φ2.8 (is ...probably) για τα κοντινα:p

Yπερβολη εε?

*Mε τον 1700mm (ειπαμε οτι ειναι f4??) για τηλεφακο ..επιβαλλετε να εχετε τον 200-500mm φ2.8 σαν walk around φακο..:hehe::hehe:

(px αυτο που ειχε υποσχεθει να μου παρει ο adminarxos)
δηλαδή μόνο τον sigma κατάφερες να βρεις κι έναν CZ που δεν υπάρχει?

όταν θα πάρεις σοβαρή Nikon, θα σου πάρω τον καταλληλότερο φακό για τη συλλογή "Το πουλί και το λουλούδι". :p

μερικές σημερινές από την ταράτσα της πολυκατοικίας.

100_5986.jpg

100_5989.jpg

100_5993.jpg

100_6001.jpg

Η πλάκα είναι ότι έκανε τόσο θόρυβο η πόρτα της ταράτσας όταν άνοιξε που τα διαμερίσματα του 5ου πρέπει να πετάχτηκαν πάνω :p

(αλλά τι να κάνουμε...η τέχνη απαιτεί θυσίες :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.