Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Να εισαι καλα.

Η φωτογραφία είναι δημιουργική ενασχόληση, οπότε ο κάθε ενας διαλέγει εναν τρόπο έκφρασης που του ταιριάζει, και πειραματίζεται για να τέρψει την αισθητική του αντίληψη.

Σου έδειξα ενα τρόπο, σύμφωνα με το δικό μου "μάτι", να δείξει η φωτογραφία ποιο "φυσική".

Το ξέρω :p Δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο, δε μου έχει χρειαστεί κιόλας (Kodak rulez :p )

βρήκα μια εικόνα στο web ,με την Βουδαπέστη, που μου άρεσε και την έκανα ποιο ωραία στο photoshop αλλα έχει θόρυβο και δεν φαίνετε ωραία.

Η Αρχική:

060320115045A_budapest.jpg

Μετά από photoshop:

060320115045A_budapest_2.jpg

Αν προσέξετε έχει θόρυβο πάνω στον πύργο.

Βασικά έχεις υπερβολικό θόρυβο στη 2η, έπαιξες με Shadows/Highlights να υποθέσω ε?

Άσε που με τα Hue/Saturation/Contrast που έβαλες, έγινε και λίγο Disney το σκηνικό :D

Ωραία πάντως σα φωτό η original.

Πως σας φαίνονται αυτές?

Sony DSC-H9

dsc03262aq3.th.jpgthpix.gif

dsc03261yt3.th.jpgthpix.gif

Θα έλεγα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Συνέχισε την προσπάθεια :)

Θα έλεγα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Συνέχισε την προσπάθεια :)

ωχ ....νεος 38-45....!!:p Τελικα κατι πρεπει να παιζει με τη Nikon

Aν και ισως να μη το καταλαβεις τωρα , το καλυτερο tip ειναι το "συνεχισε τη προσπαθεια".

Με το καιρο θα βελτιωνεσαι ,ισως να μη το καταλαβαινεις στη πορεια..αλλα παντα θα ψαχνεσαι για κατι καλυτερο.

Οποτε ξαναγυρναμε στο βασικο κανονα..."συνεχισε τη προσπαθεια"

ωχ ....νεος 38-45....!!:p

Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ μόλις το διάβασα, αλλά είπα να μην το σχολιάσω :p

ωχ ....νεος 38-45....!!:p Τελικα κατι πρεπει να παιζει με τη Nikon

Aν και ισως να μη το καταλαβεις τωρα , το καλυτερο tip ειναι το "συνεχισε τη προσπαθεια".

Με το καιρο θα βελτιωνεσαι ,ισως να μη το καταλαβαινεις στη πορεια..αλλα παντα θα ψαχνεσαι για κατι καλυτερο.

Οποτε ξαναγυρναμε στο βασικο κανονα..."συνεχισε τη προσπαθεια"

O ntg με τον οποίο έχουμε μιλήσει άπειρες επί απείρων ώρες περί διαφόρων αλλά και κυρίως φωτογραφίας με έπιασε. Πραγματικά συνέχισε.

Κάποιο tip δεν θα δώσω καθώς με ένα tip δεν θα γίνεις καλύτερος φωτογράφος. Practice practice practice!!!

(Με λίγα λόγια όμως, κακό κάδρο, κακός φωτισμός, όχι καθαρή φωτογραφία)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.