Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
με ενα highpass φιλτρακι που εμαθα τωρα τελευταια ..και crop

(η φωτο του loyris)

(αν θυμαμαι καλα εχεις και μια dslr??Δεν εχεις τιποτα με εκεινη?)

Βασικα ειμαι φανταρος...Και αυτη ειναι μια φωτογραφια απο την.. υπηρεσια μου.

Δεν λεει να κουβαλαω την DSLR στο στρατο..

Ομοβροντια απο SB600/800 :happy2:

dsc1226go0.th.jpg

Eνα ωραιο gadgeτακι που ειχα παρει πριν 6 μηνες και ποτέ δε χρησιμοποιησα :tomato:

Αν θυμαμαι καλα το καλωδιο φτανει τα 90cm, και ειναι χρησιμο για ενα πιο δραματικο φωτισμο

σε στατικα αντικειμενα 'η σε πορτραιτα (ξεχασα να παρω τις φωτο που ειχα βγαλει τη μαπα μου

για να τις ποσταρω. Ειναι σαν το φακο που βαζαμε απο κατω απο το σαγονι μας και καναμε "μπουουου!").

τεσπα, η χρηση του απομακρυσμενου απο τη μηχανη φλας, ειναι καλη φαση γενικοτερα :innocent:

Το μονο προβλημα που παρουσιαζεται απο ειχα διαβασει (και δε θυμαμαι πολυ καλα, αν το θυμαται καποιος ας

με διορθωσει) ειναι οταν η φωτομετρηση γινεται απο το φλας το οποιο ωντας απομακρυσμενο λαμβανει διαφορετικη

τιμη απο οτι βλεπει ο φακος και η φωτο βγαινει πατατα.

dsc2603cn0.th.jpg

ΥΓ πσσ το καλυτερο ξεχασα να πω... προχθες στη δουλεια εχω την εχω συνδεσει με το πισι (d80+sb800+18/135=πολυ βαρος),

και κανω μια τη καρεκλα πισω, μαγκωνει το καλωδιο στο ποδι της καρεκλας, και την ωρα που τραβαω κι αλλο τη καρεκλα για να δω που μαγκωσε βλεπω τη μηχανη 10 εκατοστα πανω απο το εδαφος ετοιμη να σκασει κατω... τελικα εσκασε η ατιμη.

επεσε απο υψος γραφειου, ο φακος εγινε κομματια (αλλα το δαχτυλιδι του που πιανει στο σωμα εμεινε επανω λολ), σωμα και φλας αντεξανε. Το 1ο ελληνικο crash test σε μηχανη ειναι γεγονος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.