Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Γιατι δε κανεις ενα τεστ με χρονο εκθεσης 1-2δευτ. για αρχη; Με μικρουτσικο iso. Σταθερη παντα η μηχανη, ισως πανω σε κατι μαλακο αν ειναι ειδικα slr για να απορροφα κραδασμους...

Ελπιζω να βοηθησα.

Πως βγάζουμε φωτογραφία με καπνούς; Τουλάχιστον από τσιγάρο που έχω δοκιμάσει, δεν το έχω καταφέρει :/

Στην συγκεκριμένη χρησιμοποίησα τον φυσικό φωτισμό ενος παράθυρου, κόντρα στον φακό ,δηλαδή πίσω απο τους καπνούς , σαν αποτέλεσμα ο καπνός να φαίνεται οτι ακτινοβολεί και με λίγο μεγαλύτερο χρονο έκθεσης γίνετε smooth.

Δοκίμασε το

"But when the children of Fresno cried unto the OWNER, the OWNER raised them up a deliverer, Admin the son of Mod, a Robinsonite, a man lefthanded: and by him the children of Fresno sent a present unto Gobadan the king of Moron.

"But Admin made him a plunger, of a cubit length; and he did gird it under his raiment upon his right thigh.

"And he brought the present unto Gobadan king of Moron: and Gobadan was a very fat man.

"And when he had made an end to offer the present, he sent away the people that bare the present.

"But he himself turned again from the servers that were by Cisco, and said, I have a secret errand unto thee, O king: who said, Keep silence. And all that stood by him went out from him.

"And Admin came unto him; and he was sitting in a summer parlour, which he had for himself alone. And Admin said, I have a message from God unto thee. And he arose out of his seat.

"And Admin put forth his left hand, and took the plunger from his right thigh, and thrust it into his belly:

"And the cup also went in after the shaft; and the fat closed upon the shaft, so that he could not draw the plunger out of his belly; and the dirt was sealed in.

"Then Admin went forth through the porch, and shut the doors of the parlour upon him, and locked them."

σε απλά ελληνικά: κάνετε ένα καινούργιο thread, δεν κοστίζει. γι αυτό υπάρχει ολοκληρο κομματι του φορουμ για τη φωτογραφία.

σε απλά ελληνικά: κάνετε ένα καινούργιο thread, δεν κοστίζει. γι αυτό υπάρχει ολοκληρο κομματι του φορουμ για τη φωτογραφία.

Αμάν ρε γκρίνια :p

PS αν είχαμε χρόνο και για να κάνουμε καινούρια θρεντ (προσωπικά δεν έχω έμπνευση στους τίτλους) θα εκάμαμεν πάρτυ :hm:

@angel_f: Καλή δουλειά, αλλά δεν ήταν ανάγκη να μας το δείξεις βραδιάτικα :p

img3690ibtu6.th.jpg

Έχει πολύ θόρυβο, για φωτογραφία με ISO400), ή είναι ιδέα μου;

Και αυτή με iso 400 είναι ...

hzje0j9jnv0uaepyx2v2_thumb.jpg

Αλλά η δικιά σου φαίνεται λες και την τράβηξες με κινητό:hmm:

Εαν την τράβηξες σε jpeg με υψηλό sharpness και saturation εξηγεί τον θόρυβο

Εγω τραβάω μονο RAW , μηδενίζω το sharpness και χρησιμοποιώ το Focal Blade για photoshop ( 40 euro ) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα .

Θα με τρελάνεις.

Του deninho Είναι λες και εκτυπώθηκε στο HP πολυμηχάνημα της δουλειάς με τελειωμένο μελάνι. :nerd: Κοιτα τη σκια μεσα στο λουλουδι....

Η συγκεκριμένη δεν ειναι με Focal Blade , μετα το ανακάλυψα:p

Raw τράβηξα, το οποίο, επιεικώς, επεξεργάστηκα (κατά άλλους, μάλλον το βίασα :p)

Το raw βρίσκεται ανεβασμένο κάπου εδώ αν έχει κανείς τη διάθεση να δώκει καμιά συμβουλή :)

Raw τράβηξα, το οποίο, επιεικώς, επεξεργάστηκα (κατά άλλους, μάλλον το βίασα :p)

Το raw βρίσκεται ανεβασμένο κάπου εδώ αν έχει κανείς τη διάθεση να δώκει καμιά συμβουλή :)

Το άνοιξα και φαίνεται λες και εχεις βαλει χονο έκθεσης 30 δευτερόλεπτα , σαν να ειναι γεμάτη hot pixels , δοκίμασε να βγάλεις καμία φώτο ακόμα για να δεις εαν το κάνει σε όλες

Δεν μπορώ να δώσω καμια εξήγηση , πάντως το iso 400 δεν φταίει

Το άνοιξες λάθος Teodor_ch, γι αυτό.

Η φωτό είναι υποφωτισμένη και γι αυτό φαίνεται με θόρυβο. Από την άλλη, ο άνθρωπος έχει RAW οπότε το σώνει :) (με το σωστό software :D)

img3690dxoresize1xm0.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.