Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Smile_by_deninho.jpg

από τη ζούγκλα της βεράντας μας :p

είχε φωτογραφηθεί σε RAW και ήταν η πρώτη μου απόπειρα να βγάλω στη φόρα μια εικόνα που την είχα ψιλοπειράξει στο photoshop :o

Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετος. Πώς μπορουμε να θολωνουμε το καδρο και να μενει καθαρο το θεμα? Ακομα δεν εχω βρει πως γινεται αυτο. Μερικες φορες πετυχαινει απο μονο του κυριως οταν το θεμα ειναι κοντα και το καδρο εχει αρκετο βαθος.

Αρχική απάντηση από dubber

Το ξέρω, στην πραγματικότητα και αυτή μου φαίνεται κάπως ανεστίαστη. Καιρός για νέα επένδυση :D

Απ'ότι έμαθα, ο 60άρης macro της Canon θα έρθει σπίτι στις 12 Μαρτίου :D :D

Εκτός κι αν αποφασίσει η αδερφή μου, να έρθει Ελλάδα πιο πριν για κανένα Σ/Κ

Αρχική απάντηση από dubber [Χθες, στις 00:37]

Το ξέρω, στην πραγματικότητα και αυτή μου φαίνεται κάπως ανεστίαστη. Καιρός για νέα επένδυση :D

θα πάρεις κι άλλους στο λαιμό σου; :p

post-9-1416073388,2707_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από cabrinha

Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετος. Πώς μπορουμε να θολωνουμε το καδρο και να μενει καθαρο το θεμα? Ακομα δεν εχω βρει πως γινεται αυτο. Μερικες φορες πετυχαινει απο μονο του κυριως οταν το θεμα ειναι κοντα και το καδρο εχει αρκετο βαθος.

μπορείς με την compact να κάνεις zoom στο θέμα σου σε κάποιο mode για πορτρέτο και να πατήσεις για λίγο το κουμπί ώστε να κλειδώσει εκεί. στη συνέχεια καδράρεις και έχεις αυτό που θέλεις με απλό τρόπο.

Αρχική απάντηση από cabrinha

Compact ειναι αλλα επιτρεπει καποια υποτυπωδη παραμετροποιηση πριν τη ληψη.

Ποια compact εχεις ...και τι παραμετροποιηση εχει/κανεις??

Παντως εχει αναφερθει και σε πιο παλιο ποστ ....με τοση μικρη εστιακη αποσταση που εχουν οι compact εχεις αρκετα μεγαλο βαθος πεδιου..σε σχεση με μια (d)slr.

Yπο προυποθεσεις μπορεις να καταφερεις κατι ...δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να τηρηθουν .(εξαρταται απο τη μηχανη και αυτον που τη χρησιμοποιει) ..αλλα και παλι μη περιμενεις 8αυματα

@.38-.45: τι έκανες στη φωτογραφία;

ΠιΕς ο ΝΤG είναι, που στην πραγματικότητα μας παρασέρνει προς την πλευρά του macro :p :P Αν και ο μάκρο ήταν στις επιλογές μου (απ'όσο έχω καταλάβει, βολεύει αρκετά και στο πορτραίτο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.