Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

hot pixel στον αισθητηρα. δεν εγινε και τιποτα το φοβερο. αν δε σε ενοχλει που το βλεπεις εκει στο 100% και δεν τυπωνεις σε διασταση σημαιας, δε προκειται να το καταλαβεις ποτέ.

αν ειναι μεσα στην εγγυση και θελεις να τραβηχτεις, εχει καλως. συνηθως δεν κανουν τιποτα, ενα software remapping και στη στελνουν πισω. αλλιως πρεπει να μαθεις να ζεις μαζι του.

προφανως ειναι σαν το καμμενο πιξελ στην γωνια της οθονης...δε σε απασχολει και δεν σε πειραζει αλλα μονο που ξερεις οτι υπαρχει...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Αν έχεις κοντά service οκ. Αν είσαι επαρχεία και πρέπει να τη στείλεις, δεν ξέρω, προσωπικά δεν θα την έστελνα. Μου τη σπάει κάθε φορά να περιμένω και να έρχονται όλα τα πράγματα μετά την ώρα τους... Έτσι κι αλλιώς το πιθανότερο είναι οτι, ειδικά αν τραβάς σε "ψηλά ISO" (μεγαλύτερη συχνότητα ουσιαστικά στο CCD), αργά ή γρήγορα θα ξαναδείς τέτοιο...

Και εντάξει, μπορεί ουσιαστικά να είναι περίπου το ίδιο πράγμα με τα καμένα pixels της οθόνης, αλλά στην οθόνη το pixel το βλέπεις κάθε τόσο. Ενώ αυτό, πρέπει να ζουμάρεις πολύ κτλ κτλ. Να μαντέψω οτι κάπως τυχαία το ανακάλυψες;

http://img338.imageshack.us/my.php?image=imgp1058mediumjy5.jpg

Να μια φωτογραφιούλα και απο εμένα ευχαριστώ Μάκη για την βοήθεια παρακαλώ για την κριτική σας:magic: Χωρίς καμία επέμβαση ρύθμισής. Στο αυτόματο. Nα λάβετε υπ όψιν σας τό δυνατό αέρα του ταχύπλοου και τους ανάλογους κραδασμούς και η μηχανή PENTAX OPTIO M20 :worship:

ηλιοβασίλεμα κάπου στο αιγαίο:clap:

post-5523-1416073191,7769_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Βάλε και μια κοπελίτσα με μαγιό στο κάδρο ρε παιδί μου, έτσι για "να γεμίσει" λίγο.... :p:P:P

Το τί γινότανε πίσω απο την φωτομηχανή Μάκη δεν θα το πώ για ευνόητους λόγους. (αχ αυτοί οι κραδασμοί) Στο θέμα μας τώρα, την γνώμη σας για την φωτό δέν βλέπω :magic:

Να λάβεις υπ όψιν σου αυτά που γράφω πάνω απο την φωτό, και ιδιαίτερα την μηχανή των 150 ερω και σε τι συνθήκες τραβούσα (κόντρα στον ήλιο) (όχι ακριβώς για να μην μου δώσει τον αισθητήρα στο χέρι) και βέβαια χωρίς φλάς. Μάλλον αυτό δεν του (αρέσει) και του Μάκη. Αλλά αυτό είναι η φωτό μία έμπνευση μία στιγμή. :magic: προτείνω να την μεγεθύνεται και μετά εδώ ήμαστε. Ο ήλιος δέν έχει βουτήξει ακόμα εξ άλλου εάν το παρατηρήσεις αυτό φαίνεται οπότε μιλάμε για έντονη φωτεινότητα.

Mου αρέσει ιδιαίτερα αλλά φαίνεται ότι έχεις κάνει επεξεργασία . Εν πάση περιπτώσει έαν είναι δικιά σου και πάλι μπράβο. Σε πιά περιοχή υπάρχει αυτή η σύνθεση με της ομπρέλες?:T: :magic:

Όπως είπε ο φίλος greekfragma είναι στην παραλία της Θεσσαλονίκης τραβηγμένη χτες (25-09-07) το μεσημέρι. Από επεξεργασία με το Photoshop μόνο crop για το τετράγωνο format και πείραγμα λίγο το contrast.

Κοντά στον λευκό πύργο? εάν ναι τράβηξε και μία εάν μπορείς να φαίνεται και αυτός από πίσω και φλουταρισμένος ά εάν θέλεις βάλε να δούμε και την ορίτζιναλ φωτογραφία 'όπως την τράβηξες χωρίς επεξεργασία δίπλα, δίπλα :) :magic:

Αρχική απάντηση από spc

check this out:

http://www.texasjim.com/NASApix/NASA%20pix.htm

Εντυπωσιακή ποιότητα και κάποιος μου έλεγε για κάτι ειδικές τεχνικές λήψης (αλλά αυτά μου ακούγονται Κινέζικα :p)

Ναί αλλά τι μηχανές χρησιμοποιεί η NASA? και βεβαίως φοβερής ευκρίνειας και, και, και και τι τεχνολογίας? (του μέλλοντος) :magic:

generallee1cd7.th.jpg

generallee2ne7.th.jpg

generallee3zc3.th.jpg

generallee4vr6.th.jpg

generallee5yg8.th.jpg

τραβημένες με k750i το οποίο υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με το w800i

που είχα και στις σκοτεινές και στις φωτεινές

και δεν έχει zoom στη μέγιστη ανάλυση

απαράδεκτο αν αναλογιστεί κανείς οτι φοράνε το ιδιο υλικό....

το θεματάκι βέβαια ΖζzzzZuper ο γείτονας το πήρε χρέπι το τζιπάκι και το έκανε κούκλα......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.