Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από planetman

Μέσα από 8ιντσο τηλεσκόπιο

Τι τηλεσκοπιο εχεις ; Εγω στην Κρητη χειριζομαι ενα της MEADE LX50 10"

Παρτε και μια γωνια απο το εξοχικο μου στο barbeque πιο διπλα :)

Canon S2IS

1/80

F/5,6

kalokairi0708029td0.th.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

επιστροφη απο διακοπες λευκαδα και η SD της Nikon ξεχειλησε!

dsc9091ae4.th.jpg

Ποια παραλία είναι;

dsc9253aq3.th.jpg

Τι Νikon και τι φακός?

η μηχανη ειναι nikon D50 με τον 18-200mm VRII της nikon επισης

η παραλια ειναι εγκεμνοι (αν θυμαμαι καλα ετσι λεγεται)

κατεβαινεις απο εκει που παρκαρεις το αυτοκινητο 350 (κυριολεκτικα) σκαλοπατια για να φτασεις στην παραλια, αυτη η photo ειναι απο οταν ειχα κατεβει περιπου τα 50 και ειχα καθαρο πεδιο.

πολυ διαδεδομενο στην λευκαδα ηταν και το αλεξιπτωτο πλαγιας απο οπου επεφτες μαζι με δασκαλο και σε εκανε βολτα κανα 5λεπτο μεχρι να προσγειωθεις στην παραλια

σκεφτηκα να κανω μια βολτα με την μηχανη παρεα αλλα δεν εκατσε :(

@ Haunted

Που τον πετυχες τον γλαρο ρε τσακαλε...?!?! Ουτε παραγγελια να ηταν :p

Είναι στην διαδρομή καβάλα θάσος με καράβι και για μιάμιση ώρα που είναι το ταξίδι πετάνε συνέχεια γλάροι, έτσι κάδραρα την κοπέλα και τράβηξα καμιά 10αρια φωτό μέχρι να το πετύχω.

Ωραιος φίλε . Δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει-ξαναρωτησει κάποιος , αλλα ασχολεισαι επαγγελματικά ?

Όχι φίλε μου, με τιμά που ρωτάς κάτι τέτοιο αλλά κάτι μαθήματα φωτογραφίας σε μια ιδιωτική σχολή έχω κάνει για 4 μήνες και δεν νομίζω να ασχοληθώ ποτέ επαγγελματικά με την φωτογραφία. Σαν χόμπι πάντως είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το κάνω αυτό πάντως αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να δει εδώ όλες τις φωτό που έχω ανεβάσει. http://www.dpgr.gr/usergalleries/index.php?cat=27775

Αρχική απάντηση από Haunted [Χθες, στις 20:47]

Canon 710Is f:5,6 - s:1/800

63-The-Bird-3.jpg

Πολυ "σφιχτο" καδραρισμα. οταν εχεις χρονο, δε δοκιμαζεις να σβησεις τη σωληνα απο κει; χαλαει τον κανονα. :)
Αρχική απάντηση από esdee

dsc9091ae4.th.jpg

Τόσο καλή λήψη που εύκολα καταλαβαίνεις ότι τα πυζουλίνια™ κάτω αριστερά δεν ήταν topless όλο το summer :hehe:

Αρχική απάντηση από bannedteam [Σήμερα, στις 20:35]

από που είναι η 1η;

Ζάκυνθος, Ναυάγιο. Σωστός?

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 21:15]

Τόσο καλή λήψη που εύκολα καταλαβαίνεις ότι τα πυζουλίνια κάτω αριστερά δεν ήταν topless όλο το summer :hehe:

Κοιτάξτε τι πρόσεξε το παλικάρι!

Αρχική απάντηση από Snips [20-08-2007 22:46]

Ποια παραλία είναι;

Αν δν κάνω λάθος η παραλία λέγεται "εγκρεμνοί" και οχι "εγκεμνοι":)

Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Υ.Γ ΦΟΒΕΡΗ παραλία

Αρχική απάντηση από bannedteam [Χθες, στις 20:35]

από που είναι η 1η;

Ζάκυνθο. Ναυάγιο. έχω να πάω πολλά χρόνια, αλλά δεν την ξεχνώ αυτή την παραλία με τίποτα...:daisy:

Ίσως να έχεις δίκιο για το σφικτό καδράρισμα, η φωτογραφία σαν να απέκτησε αέρα χωρίς τον σωλήνα.

1201327871_736016a6cd.jpg?v=0

Κρίμα πάντως γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να βάζω χέρι στις φωτογραφίες με τέτοιο τρόπο.

Αρχική απάντηση από ang3l

Ζάκυνθος, Ναυάγιο. Σωστός?

Κοιτάξτε τι πρόσεξε το παλικάρι!

ηδη 2 μερες ειναι το αγαπημενο μου wallpaper.

ευχαριστώ για τη διευκρίνιση

Αρχική απάντηση από Haunted [Σήμερα, στις 11:45]

Ίσως να έχεις δίκιο για το σφικτό καδράρισμα, η φωτογραφία σαν να απέκτησε αέρα χωρίς τον σωλήνα.

1201327871_736016a6cd.jpg?v=0

Κρίμα πάντως γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να βάζω χέρι στις φωτογραφίες με τέτοιο τρόπο.

παρα πολυ ομορφη φωτο ....... !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.