Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

να πω οτι αγαπημενο θεμα του ntg ειναι να ρωταει τι-πως-γιατι...και ξαναμανα γιατι..(μιας και το πρωτο "γιατι" δημιουργησε αλλες αποριες)

Οποτε ...

resize/crop??Neat image??Flash?(φανταζομαι αυτο που ειχες..δεν πηρες καποιο ring flash)

Φακο οκ καταλαβα...iso(?) ..κλασσικα δεν βλεπω..να υποθεσω 200-400 ..(ναι ..με opanda ...δεν)

(απο θορυβο εχω καλυφθει απο την νικον...απο πιο παλιες φωτος)

αυταααα....

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Spathiphyllum wallisii- Peace Lilly το ονομα του.

jpg κατευθειαν απο τη μηχανη. ψιλοπραγματα στο ACDsee.

iso 200 γιατι δεν υπηρχε λογος για παραπανω, με τον 17-55, f7.1 για να σκοτεινιασει το background και να μη φαινεται το μπαλκονι απο πισω αλλα και για το βαθος πεδιου, ταχυτητα 1/60 το default που βαζει η d50 οταν αναβεις το φλας.

το bounce flash μου φτανει προς το παρον, αλλα ουτε και βλεπω στο μελλον να αγοραζω ring flash. πολλα τα λεφτα και δε βλεπω το λογο.

Παιδια ειχα postαρει παλι αλλα δυστυχως δν ειχα παρει καμια απαντηση!!Εχω την sony T20 και θελω να μου πειτε πως γινεται να βγαλω φωτογραφιες με θολο το φοντο.Τι ρυθμισεις χρειαζονται ακριβως?

PLZ HELP!!!!!

Σε Aperture priority κάνε το f όσο πιο μικρό πάει και πλησίασε αρκετά το θέμα σου.

Είναι θέμα φακού πάντως (που δεν έχει η μηχανή σου) οπότε μην περιμένεις να δεις τα ίδια που βλέπεις από μια dslr, μπορείς όμως να πλησιάσεις αρκετά.

Αρχική απάντηση από carlitofj

Παιδια ειχα postαρει παλι αλλα δυστυχως δν ειχα παρει καμια απαντηση!!Εχω την sony T20 και θελω να μου πειτε πως γινεται να βγαλω φωτογραφιες με θολο το φοντο.Τι ρυθμισεις χρειαζονται ακριβως?

PLZ HELP!!!!!

Nα το παω ενα βημα ακομα πιο περα...απο το παραπανω ποστ...

Μην προσπαθεις ...απλα δεν γινεται..

Εξαιρουνται οι περιπτωσεις που το 8εμα σου ειναι αρκετα κοντα..(οσο κοντα εστιαζει η μηχανη) και το background ειναι καμμια 100στη και παραπανω μετρα..

Τοτε αν μπορεις..βαλε μεγαλο διαφραγμα..(οτι πιο μικρο σε αρι8μο ..πχ 2,8 -3,2 oτι εχεις..)

αν μπορεις...(μια στο εκατομυριο να πιασει) ..βαλε και την μεγιστη εστιακη αποσταση ..(ζοομαρε οσο παει :p) και αν χρειαστει ..κανε μερικα βηματακια πισω..

ισως κατι γινει..χλωμο δλδ ...αλλα τοτε εχεις το μινιμουμ βαθος πεδιου..-μαζι με το μεγαλο διαφραγμα)

Στην Ζ3 ..βαλε super macro και γεμισε το καδρο σου..αλλιως βαλε 420mm και πηγαινε πισω..μπας και ..

dubber με το νκαλό το λόγο στο στόμα είσαι ρε;)

μίκρυνα το βάθος πεδίου

καθάρισε το πίσω και μπ-λέρωσα το κοντινό

το background δε μου κάθησε θολό ούτε με τέρμα ζουμ ούε με τα διαθέσιμα f

Sκατούλες....

Αρχική απάντηση από xrist [Σήμερα, στις 23:21]

Απο το μπαλκόνι μου..

Μερικές φορές μοιάζει με φάντασμα

Πολυ ωραια φωτογραφια Χριστο ....

ΑΛΛΑ αμα κοιμομουν σε εκεινο το δωματιο και ειχα πιει λιγο .....

Και ξυπνουσα την νυχτα :wassat:

Μαλλον θα ετρεχα σαν μικρο κοριτσακι :hehe:

Αρχική απάντηση από DarkSaga

καθάρισε το πίσω και μπ-λέρωσα το κοντινό

αυτο ειναι ευκολο ...το αναποδο ειναι το δυσκολο..

Αρχική απάντηση από DarkSaga

το background δε μου κάθησε θολό ούτε με τέρμα ζουμ ούε με τα διαθέσιμα f

ειπαμε...πρεπει να πας τους κακτους απεναντι..στην αλλη πολυκατοικια..(και πιο κατω)

αλλις δεν...Εχουν μεγαλο βα8ος πεδιου οι "μικρες".Για αυτο και ειναι δυσκολο να μπ-λεριασεις το background

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.