Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ε τι θέλατε ρεσεις, όπως πηγαίνει με 180 να παίζει και με τις ρυθμίσεις του κινητού; :p

Πάντως μια εικόνα μπορεί να αξίζει χίλιες λέξεις αλλά η συγκεκριμένη μπορεί και να κοστίσει μια (ή και παραπάνω) ζωή. :) ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΡΕΕΕ!!!!!!

ενα πορσε καρερα gt λολ φονρτ φιεστα του μπαρμπα μου με ευνοικη κατηφορα :p:P:P:P:P χχοχο εχω παει και λιγο παραπανω με honda jazz αλλα εκει δεν με βολευε με το qtek να ξεκληδονω πληκτρολογια λολ

Αυτές οι φωτογραφίες είναι απ' το μαγαζί που δουλεύω στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τραβήχτηκαν με Sony P100. Υπήρξαν πολλές στιγμές που παρακαλούσα να έχω μια καλύτερη φωτογραφική εκεί πάνω :)

dsc045551dh.th.jpg dsc045565fk.th.jpg dsc045454qs.th.jpg

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από aGka8lz [Σήμερα, στις 12:50]

64047IMAGE_078.jpg

Mε λίγη φαντασία και αρκετή δυσκολία καταλαβαίνω ότι είναι σκληροί δισκοι.....

Φίλε μου θα έλεγα ότι είναι ένα ατυχές POST αφού εδώ postarουμε φωτογραφίες που αξίζουν την προσοχή μας, καλής ποιότητας και ωραίου θέματος....

Με συγχωρεί η χάρη σου αλλά αυτό δεν είναι φωτογραφία αλλά μάλλον μ@#@#!ία .....:(:TD:

Αρχική απάντηση από stefanos9 [Σήμερα, στις 13:24]

Κουφονησια...:D

Καλή φωτογραφία αλλά κάτι την χαλάει... :(

Το βρήκα.... Το avatar σου χαλάει το φόντο... ( Core 2 Extreme.... Mπλιάχχχ) ... :D:tomato:

μερικες φωτογραφιες που μου αρεσαν απο τις συντομες διακοπες μου στην κρητη...

τραβηγμενες με casio ex-z57 και τις μικρυνα στο paint (σαν να μου φαινεται οτι χαλασε λιγο η ποιοτητα)

kriti053cg2.th.jpg

kriti061ij8.th.jpg

kriti067xo0.th.jpg

kriti071bb2.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.