Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...

μερικες αποπειρες να ξυπνησω τον φωτογραφο μεσα μου...(λεμε τωρα)

Παντως μπορει να θεωρηθει Η πρωτη καλλιτεχνικη προσπαθεια.....

Εχουμε και λεμε....(klik-αρετε και βλεπετε full size αλλα οχι full μεγεθος..300-400Κ ειναι η καθεμια)

pict4661copymini4pl.th.jpg

αυτη που ακολουθει δεν μου αρεσει και τοσο...καταλαθος την ανεβασα..και μιας και περιμενα με την pstn ειπα να την δειξω..

pict4669copymini6wi.th.jpg

pict4662copymini2wg.th.jpg

pict4682copymini9zt.th.jpg

και μια ακομη ..ιδιο θεμα λιγο πιο πισω και ορθιος:)

pict4676copymini5lg.th.jpg

minolta Z3...kai phοtoshop για greyscale -highlights/shadows -contrast- noise reduction σε ολες ....

περιμενω κανενα σχολιο για καμμια βελτιωση ειτε την ωρα της φωτογραφησης ειτε στην ωρα του photoshop..

Eπαιξα για λιγο και με μια αναλογικη Nikon F80...sigma φακο δεν συγκρατησα πολλα ...το f22 με εκανε να ξεχασω τα υπολοιπα...!Ενιωσα πολυ μαμακας οταν ξανακοιταξα το μεσα απο το δικο μου viewfinder...

μου αρεσε πιο πολυ η 3η.

την 1η θα μπορουσε να την προσεξεις καλυτερα, δε μου αρεσει το κενο στα αριστερα. ενω στη 2η, καθεται καλυτερα, επειδη βρισκεται και στις 2 γωνιες της φωτογραφιας, με το θεμα πανω στο διαγωνιο.

προσεξε τα ασπρομαυρα σου, πολλα γκριζα, αλλα οχι ασπρο και μαυρο.

για την πρωτη εχεις δικιο!Οταν την τραβηξα δεν το προσεξα.. μετα το ειδα..αφου "ανεβηκε"!

4η,5η καποιο σχολιο?(η δεν χριζουν?:p)

για το τελευταιο αν και καταλαβαινω τι εννοεις....δεν το καταφερα!

Μπορεις να μου το δειξεις σε μια απο αυτες??(αν θες σου στελνω και την εγχρωμη!)

ακομα κατι για την 1η: το υψος απο το οποιο ειναι τραβηγμενη, δεν την κανει να ξεχωριζει. σε αντιθεση με τη 2η, που δινει την αισθηση "απο ψηλα".

4 & 5: δε βρισκω το θεμα. το πλεγμα μπροστα απο το αεροπλανο, μπορει να κανει ενδιαφεροντα πραγματα, αν χρησιμοποιηθει σωστα (κι γινεται παντα κατι τετοιο). μαλλον για κατι τετοιο πηγαινε η 4, αλλα δινει την αισθηση οτι εισαι εσυ μεσα στο πλεγμα (εξαιτιας της καμπυλοτητας) κι οχι το αεροπλανο πισω απο αυτο (πρεπει να σταματησω γιατι θα με κραξουν).

το σημειο που διαλεξες, ειναι περιεργο, και δυσκολα την παλευεις εκει. πολλα εμφανιζονται και κανουν τη ζωη δυσκολη.

οχι greyscale, δοκιμασε σε Lab color.

σβησε τα 2 απο τα 3 channel που κανει, και παιξε εκει. :)

αλλη μια ...

ιδιας εσοδειας με τις προηγουμενες αλλα ...

βαλθηκα να ασχοληθω λιγο με το photoshop...

αλλο ηθελα να κανω βασικα..(αλλο εψαχνα) και στη πορεια χαθηκα!!

Τα χρωματα της ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα...

"εξαφανισα" και ενα καλωδιο απο την μεση...:)

post-699-1416072455,7361_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΝTG

μερικες αποπειρες να ξυπνησω τον φωτογραφο μεσα μου...(λεμε τωρα)

Παντως μπορει να θεωρηθει Η πρωτη καλλιτεχνικη προσπαθεια.....

Εχουμε και λεμε....(klik-αρετε και βλεπετε full size αλλα οχι full μεγεθος..300-400Κ ειναι η καθεμια)

pict4661copymini4pl.th.jpg

αυτη που ακολουθει δεν μου αρεσει και τοσο...καταλαθος την ανεβασα..και μιας και περιμενα με την pstn ειπα να την δειξω..

pict4669copymini6wi.th.jpg

pict4662copymini2wg.th.jpg

pict4682copymini9zt.th.jpg

και μια ακομη ..ιδιο θεμα λιγο πιο πισω και ορθιος:)

pict4676copymini5lg.th.jpg

minolta Z3...kai phοtoshop για greyscale -highlights/shadows -contrast- noise reduction σε ολες ....

περιμενω κανενα σχολιο για καμμια βελτιωση ειτε την ωρα της φωτογραφησης ειτε στην ωρα του photoshop..

Eπαιξα για λιγο και με μια αναλογικη Nikon F80...sigma φακο δεν συγκρατησα πολλα ...το f22 με εκανε να ξεχασω τα υπολοιπα...!Ενιωσα πολυ μαμακας οταν ξανακοιταξα το μεσα απο το δικο μου viewfinder...

αυτο το F5 που βρισκεται παροπλησμενο(φοτο4-φοτο5)?

επιτελους...αυτο που εψαχνα στο photoshop στην προηγουμενη σελιδα και χαθηκα....(?)..

βρεθηκε!!!!

Δεν ειναι ακριβως ασπρομαυρη....IR filter...(μολις μαθω περισσοτερα θα επανελθω με αλλες δημιουργιες)...

(@38-45)->ηξερες οτι υπηρχε τετοιο πραμα??Μαλλον εε:blink: !!)

12copylabaki0kn.th.jpg

Ας δείξω κι εγώ μερικές δικές μου που τράβηξα το καλοκαίρι. Με Olympus C-470 (δεν θυμάμαι ρυθμίσεις) και τελείως αμοντάριστες.

p80805466jm.th.jpg

(Γέρνει λίγο περίεργα, το ξέρω...)

p80805470bv.th.jpg

p80805531xo.th.jpg

p81205628nq.th.jpg

(αν θυμάμαι καλά αυτό είναι απο το πίσω φανάρι ενός Nissan X-trail)

p81205757ue.th.jpg

(αυτό απο το μπουκαλάκι ενός σαπουνιού)

p81206137nz.th.jpg

p81206514ub.th.jpg

(αυτή με το ασπρόμαυρο εφέ της μηχανής)

Ελπίζω να σας αρέσουν! :D Είμαι αρχάριος ακόμα στην τέχνη αυτή αλλά θα μου άρεσε να ασχοληθώ. Κάποια στιγμή σκοπεύω να πάρω και κάποια πιο "σοβαρή" μηχανή και 1-2 φακούς extra... ;)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 21:43]

Δεν ειναι ακριβως ασπρομαυρη....IR filter...(μολις μαθω περισσοτερα θα επανελθω με αλλες δημιουργιες)...

μη μπερδευεσαι, ειναι εντελως αλλο πραγμα.

http://dpfwiw.com/ir.htm

http://www.apogeephoto.com/may2003/odell52003.shtml

η κιθαρα του μακη: μετατροπη σε Lab color, delete στα Α και Β καναλια και μενει το Lightness, το 95% ειναι ετοιμο, leves και contrast κατα τα γουστα σου. :)

post-9-1416072460,2602_thumb.jpg

Ωραίες οι Φώτο για το μέγεθος και τις δυνατότητες της φωτογραφικής.:T:

Τώρα εκεί στα κοκκινάδια προφανώς ούτε focus δε κατάφερε να κάνει και γενικά δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι θέλεις να εκφράσεις με αυτές τις φωτο ίσως είναι πολύ βαθύ το νόημα :p :p :p :p :p :whistling :whistling :whistling

:hehe: Καλώς τον Kaynd. Πού 'σαι χαμένος εσύ παιδί μου; :p

Όλες αυτές οι φωτογραφίες βγήκαν μια μέρα που με έπιασε μια παρόρμηση για περίεργες φωτογραφίες. Τα κόκκινα είναι επίσης "περίεργες" φωτογραφίες, τελείως αφηρημένες... :p Και δεν ήθελα κάποιο συγκεκριμένο focus. Έτσι ακριβώς τις ήθελα... ;)

Αρχική απάντηση από .38-.45

μη μπερδευεσαι, ειναι εντελως αλλο πραγμα.

:o

Καλα ντε μη με μαλωνεις...

εντελως καρα-noob-ακλας του κερατα ειμαι..

:)

Kατι εχω διαβασει για ir (μαλλον σαν γρηγορη αναγνωση)...θα δω και τα δικα σου λινκ..και επανερχομαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.