Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ngt [15-09-2005 12:35]

Balafoutre Μια που ειπες για ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ....

Μαντεψτε απο τι εγινε αυτο... Την επομενη μερα το ειδα και στο αλτερ... (ατςςςς!!)

(4 το πρωι ειναι)

απο τι εγινε τελικα?:blink:

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 14:52]

Παράθυρο με Θέα...:D

αν εκατσε, μπραβο σου που το ειδες.

αν το σχεδιασες, θελει δουλεια (κι αν θες σου λεω και τι).

:)

Αν την εβγαλε(ο dagalidis) κατευθειαν και δεν την πειραξε με photoshop τοτε τι να πω???Αυτο που εχω δεν ειναι ουτε καν φακομηχανη!Δαρκ κατσε να τραβηξεις μερικες ακομα οταν τα μαζευει!Να δουμε και που μπαινουν!Να ποσταrω και εγω κατι πιπεριες που εχουν ξεμεινει απο περυσι!

@darksaga

ΠΑιξε και λιγο με το whitebalance!Βολευει να βαλεις το πληκτρο μπροστα δεξια (με το κεραυνο ντε) να μπαινεις κατευθειαν στο witebalance!Βλεπεις τι χρειαζετα απο την οθονη!Μην χρησιμοποιεις και πολυ(εως καθολου) το fluorescent!Eκτος αν πετυχεις την περιπτωση και εσυ που χρεαζεται

post-699-1416072210,7336_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 14:47]

αν εκατσε, μπραβο σου που το ειδες.

αν το σχεδιασες, θελει δουλεια (κι αν θες σου λεω και τι).

:)

Δεν είναι καθόλου σχεδιασμένη αλλά έτυχε να το δώ σ'ενα σπίτι φίλου που πήγα για κάτι γενέθλια....

Η φωτογραφία είναι όπως έχει βγεί από την μηχανή χωρίς φλάς και η μόνη επεξεργασία που έκανα ήταν το Resize και είναι από JPEG και όχι RAW....

Εχει πολλές ατέλειες αλλά πολύ ωραίο θέμα....

Οποια ιδέα βελτίωσης υπάρχει ρίχτην...... :clap:

Αρχική απάντηση από greekfragma [21-09-2005 11:06]

απο τι εγινε τελικα?:blink:

Απο μια ξαφνικη δυνατη βροχη που συνοδευοταν και απο πολυ δυνατο αέρα. Πεσρυ Φθινοπωρο στην παραλιακή στο υψος Νεράιδας (νυν Kitchen Bar)...

Dag, πολύ δυνατά φώτα έχουν οι φίλοι σου στο μπαλκόνι τους!! Δεν ξέρω τι ενστάσεις έχει ο φίλτατος 38 45, αλλά μου φαίνεται ότι η πόρτα ή έπρεπε να φαίνεται ολόκληρη και να έπαιζε το ρόλο κάδρου, ή καθόλου. Και η καρέκλα στα αριστερά νομίζω ότι δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο σκηνικό. Οι σκιές πάντως στο τραπέζι είναι καλύτερες από φωτορεαλισμό!

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 14:24]

ότι η πόρτα ή έπρεπε να φαίνεται ολόκληρη και να έπαιζε το ρόλο κάδρου, ή καθόλου. Και η καρέκλα στα αριστερά νομίζω ότι δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο σκηνικό. Οι σκιές πάντως στο τραπέζι είναι καλύτερες από φωτορεαλισμό!

το αυτο, αν και οι σκιες δε μου αρεσαν, ειναι πολυ σκληρες.

επισης, πιο αργη ταχυτητα, για να φωτισει πιο πολυ ο ουρανος που χαθηκε εντελως μεσα στη φλασια που ηταν πολυ δυνατη.

δυστυχως αυτα δε φτιαχνονται στο photoshop, εκτος απο τον ουρανο.

Αρχική απάντηση από biker

Πράγα , πάνω στη γέφυρα του Καρόλου... να τι έβλεπα!:) Sony Dsc-P72, όσο πιο πανοραμική μπορούσε:D

Αλήθεια, πότε ακριβώς επισκεύτηκες την Τσεχία? Σου άρεσε? Είδες αρκετά αξιοθέατα? Πήγα και εγώ τώρα το καλοκαίρι, γι αυτό ρωτάω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.