Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

πρωτη προσπαθεια για light painting, ξεφυγε λιγο στο καδραρισμα.

30sec @ f/25 iso200

απο raw, αλλαξε το λευκο σε 2800Κ, στα 6600 που τραβηχτηκε τα χρωματα ηταν too much, curves, saturation, exposure, sharpening στο raw, usm και resize στο photoshop.

_DSC2146.jpg.xs.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:05]

30sec @ f/25 iso200

απο raw, αλλαξε το λευκο σε 2800Κ, στα 6600 που τραβηχτηκε τα χρωματα ηταν too much, curves, saturation, exposure, sharpening στο raw, usm και resize στο photoshop.

_DSC2146.jpg.xs.jpg

:o :worship:

Ο admin τώρα δικαιώνεται (:p )

Τα συγχαρητήριά μου Μήτσε (τουλάχιστον για το καλλιτεχνικό της υπόθεσης)

Αρχική απάντηση από .38-.45

30sec @ f/25 iso200

γιατί δε μου βγάζει ποτέ τίποτα στα νεα λινκ σου?

_DSC2146.jpg.xs.jpg

Αρχική απάντηση από def

σου δειχνω σε φοτο την μηχανη μου,για πες μου την γνωμη σου μια και δεν ασχολουμαι

αν και δεν είναι το θέμα του thread, η Τ7 ανήκει στην, ολιγομελή, κατηγορία των υπερ-φορητών

ως εκ τούτου δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, καθώς το πρώτο ζητούμενο είναι η φορητότητα (τομέας στον οποίο μαζί με την CASIO V500 και μία νέα KODAK (550?), διαπρέπει)

Αρχική απάντηση από spc

αν και δεν είναι το θέμα του thread, η Τ7 ανήκει στην, ολιγομελή, κατηγορία των υπερ-φορητών

ως εκ τούτου δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, καθώς το πρώτο ζητούμενο είναι η φορητότητα (τομέας στον οποίο μαζί με την CASIO V500 και μία νέα KODAK (550?), διαπρέπει)

ευχαριστω για την ενημερωση,και ζηταω συγνωμη για το οφ-τοπικ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.