Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@.38-.45

αδυνατον να πιασω τη σπειρα της λαμπας!

Οταν λες εχεις το ροοστατη κλειστο εννοεις οτι η λαμπα ακτινοβολει τα μεγιστα???

Μιας και ειμαι τελειος φωτογραφος μαλλον η φωτογραφικη θα φταιει!!!!:slap: :whistle2:

Mαλλον φταιει το ποτενσιομετρο!Εμενα βαγζει αρκετο φως και παντα φαινεται θαμπα γυρω απο τη σπειρα!!Μονο αν κανω mod τον διακοπτη!!! :):D

Aυτο και αλλο ενα παρομοιο ηταν οτι καλυτερο καταφερα!(αρχιζω και υποψιαζομαι το ποτενσιομτρο ολο και περισσοτερο)

post-699-1416072148,316_thumb.jpg

Kατ'αρχην η φωτογραφία φαίνεται να μην είναι καθόλου εστιασμένη ή πολύ κουνημένη....

Εαν έχεις την δυνατότητα να βάλεις πολύ μικρούς χρόνους κλείστρου (< 1/2000) δοκίμασε το...

Είμαι σύγουρος ότι τελικά θα πετύχεις αυτό που θέλεις... :D:T:

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχει και την καλυτερη εστιαση!ΠΑντως η μηχανη φτανει μεχρι 1/1000 sec!Και να φανταστεις οτι παλιοτερα νομιζα οτι ειναι αχρειαστο το παραπανω!!!

(νομιζω παντως οτι εεσιασε πανω στην αντισταση και τα υπολοιπα λογω εντονου φωτισμου (αντιστασης) και αντανακλασεων βγηκε ετσι οπως βγηκε!Αν και οι γρατζουνιες στο γυαλι φαινονται καθαρα μπροστα!

Y.Γ

Προσπαθω να δω την φωτο του 38-45 δυο σελιδες πριν και δεν την εμφανιζει!Την πηρες??

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 11:41]

Y.Γ

Προσπαθω να δω την φωτο του 38-45 δυο σελιδες πριν και δεν την εμφανιζει!Την πηρες??

Εμένα μου την εμφανίζει κανονικά... ;)

Για καποιο λογο δεν την εμφανιζει ουτε ο μοζιλα ουτε ο ιντερνετ εχπλορερ!Ισως καποια ρυθμιση μεσω ζονε αλαρμ να μου το απαγορευει!Την κατεβασα παντως μεσω getright browser!!(να τη βλεπω κατα καιρους να παιρνω κουραγιο)

Αρχική απάντηση από papatsonis

άλλο ένα panning που είχε και πιο ενδιαφέρον θέμα...

z3baby3bq.th.jpg

Ωχ....

Αυτό κάτι μου θυμίζει και σίγουρα δεν είναι καλές αναμνήσεις...

Ξανθιά και Z3 δίπλα σου στο φανάρι και έρχεται ο άλλος από πίσω και σε κάνει ολοκαίνουργιο.

Αρχική απάντηση από Ilias83

Ωχ....

Αυτό κάτι μου θυμίζει και σίγουρα δεν είναι καλές αναμνήσεις...

Ξανθιά και Z3 δίπλα σου στο φανάρι και έρχεται ο άλλος από πίσω και σε κάνει ολοκαίνουργιο.

Η εσυ να εισαι με ενα ασπρο σαραβαλο με περιεργα σιδερα μεσα στην καμπινα που κανει πααααρα πολυ θορυβο, στο φαναρι κοιτας την ξανθια αλλα κανει οτι δεν σε βλεπει και σε αγνοει,

το φαναρι ανοιγει και παταει τερμα γκαζι να σε περασει για να σε αποφυγει αλλα εσυ παραμενεις διπλα της την κοιτας χαμογελας, πατας ακομα περισσοτερο το γκαζι και εξαφανιζεσε

:(

ενα panning που λενε και οι γνωστες του αθληματος !!Ειναι τραβηγμενη απο το μπαλκονι μου με 12χ ζοομ και λιγο photoshop απο πλευρας θορυβου ....

το "οχημα" πιστεψτε με ηταν πολυ μακρυα!!!!!

post-699-1416072150,284_thumb.jpg

τι σου κανει το 12χ!!!

παντως.. panning δεν ειναι , είτε 1/2000 ,ειτε 1/80 εβαζες ταχυτητα (και το ακολουθουσες) το ιδιο θα εβγαινε μιας και απο πισω εχει τον ουρανο και δε φαινεται η αισθηση της ταχυτητας (+ οπως ειπες ηταν πολυ μακρυα οποτε η γωνια σου ,θες δε θες αλλαζει πολυ αργα),

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.