Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ηθελημένα σκοτεινή ( έχω και φωτεινή εκδοχή, αλλά δεν ξέρω, δεν μου έκανε κλικ ). [ την σκοτείνιασε και άλλο η μετατροπή AdobeRGB-RAW => sRGB-JPEG βεβαίως ]

Exif βρίσκεις εδώ:

500px / Guardian Rocks by Bill Peppas

raw που βρισκουμε??

Θα συμφωνησω οτι ειναι σκοτεινη ..και οτι μαλλον χρειαζεσαι ενα καλυτερο τριποδο..τριποντο.

RAW σε λίγο να ανέβει στον ftp.

Το τρίποδο είχε ένα ατύχημα εχθές, μετά είχε και full αέρα οπότε κάποιο ψηλοκούνημα θα έκανε σίγουρα, είχα και το λουράκι που κυμμάτιζε φουλ.

Τελικα μαλλον οι νικον δεν ειναι για μακρινα :p

Πως καταφερες τετοιο κουνημα??Το τριποντο δεν ειναι καλο μονο οταν κουμπωνει η μηχανη πανω:p Οφειλει να ειναι και σταθερο.

Αν και ειναι σκοτεινη γενικα ..το καλο με αυτες τις ρημαδες τις μηχανες ειναι οτι ανεβαζεις blacks και exposure χωρις ανησυχια..

Δε βρισκω το λογο για (αρκετα) πιο σκοτεινη απο την παρακατω.(το λιγο λιγοτερο (ή περισσοτερο) ειναι αναλογα τα γουστα του καθενος)

attachment.php?attachmentid=58162&stc=1&d=1379413319

[attach]58162[/attach]

post-699-1416077700,9438_thumb.jpg

Έπεσε και έκανε μια ρωγμή εκεί που κουμπώνει ψηλά το πόδι προηγουμένως... χάθηκε και η πατούρα κάπου ανάμεσα στις πέτρες από το άλλο πόδι έπειτα και έδεσε το γλυκό.

Φύσαγε και μανιωδώς, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο ( ίσως έπρεπε να άνοιγα το VR σαν last resort ).

αφηστε τα φτηνα τριποντα για indoor shooting τοτε:p

Oχι οτι εχω κανει και crash test με τριποδα..αλλα στα οσα εχετε δωσει για εξοπλισμο 150Ε για ενα σωστο τριποδο (που θα εχετε μεχρι να δωσετε 300Ε) δεν ειναι πολλα.

(απλα επειδη ειχαμε παλιοτερη συζητηση επ'αυτου για οσους απορησουν).

Καλό ήτανε ρε man, entry level Manfrotto.

Δεν ξέρω τι θα ήθελε σαν υλικό για να μην σπάσει με αυτή την πτώση ( δεν λέμε για τούμπα αλλά για πτώση από ψηλά σε βράχο σε βράχους 1μ κάτω )

3.2kg κάμερα κρατούσε σύμφωνα με τα specs.

Η D5200 με τον 18-55 VR που είχα επάνω δεν είναι ούτε στο 50% του βάρους ( 110€ τρίποδο με απλή 3way κεφαλή ήταν, δεν λέμε για manfrotto από την λαϊκή στα 15€ ).

Anyway, who cares, θα χτυπήσω ένα καλό mid-range Manfrotto από εβδομάδα.

δες και αλλες μαρκες..

Θα συμφωνησω με τον deninho...

Περισσοτορεο αγοραζεις το ονομα στα φθηνα manfrotto παρα κατι αλλο.

(στα midrange δε ξερω τι παιζει..αλλα σιγουρα θα παιζει κατι αλλο καλυτερο αλλου σε αλλη εταιρια μιας και γενικα ειναι ακριβη εταιρια).

υ.γ

Ασχετο...λυμπιζομαι μια 1ds3 @1800..:unsure:

με εξαίρεση τη φωτο με το ποτήρι και ισως και τη δεύτερη από το τέλος, χρειαζεται αρκερή βελτίωση ο φωτισμός και κυρίως το καδράρισμά σου.

Γενικά νομίζω οτι δε σου λειπει η ματιά πάντως.

Με τι φακό (και μηχανή αν θες) τις έβγαλες ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.