Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Προγραμμα δεν ξερω αλλα site ξερω αυτο SunCalc - sun position, sunlight phases, sunrise, sunset, dusk and dawn times calculator

Να και το πρωτο σετ απο Σαντορινη (οπου btw ειναι η χαρα του φωτογραφου) απο τις διακοπες μου, οταν κανω ενα μικρο ξεκαθαρισμα θα ακολουθησουν και αλλες.

9492763847_d7cb7a8773_b.jpg

9492798471_87de65b225_n.jpg 9492197455_eea0d5abc5_n.jpg 9495566962_83c245c06a_n.jpg 9495564048_ea6a30b633_n.jpg 9495565078_b4499f1011_n.jpg

εμενα μου αρεσει αυτη βασικα... Untitled | Flickr - Photo Sharing! αν και θα προτιμουσα το καμπαναριο αριστερα να ειναι περισσοτερο στην ακρη και να μη φαινετε τοσο πολυ γιατι αποσπα τη προσοχη απο τα σπιτια στο βαθος.. εγω στη θεση σου δε θα τη τραβαγα καθετη αλλα οριζοντια θα εδινα περισσοτερο χωρο στα σπιτια στο βαθος.εμενα μου αρεσει σε τετοιες φωτογραφιες να εστιαζω στο βαθος της εικονας εκει που φανετε το τοπιο δινει ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα. επισης για καλυτερα αποτελεσματα τεραστια αντικειμενα ειναι καλυτερα να μπαινουν στην ακρη

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
αδεια η αθηνα ....

κανα προτεινομενο μερος για φωτο ;;;;;

Λυκαβητός

Ακρόπολη

Ιπποκράτειος Πολιτεία

Πολιτεία

Καβούρι

Βάρκιζα

Σούνιο

Μαραθώνας

Φράγμα Μαραθώνα

Πεντέλη

εργοστάσιο λιπασμάτων Δραπετσώνα

Πρών ΒΙΠΕ Μοσχάτου Ταύρου

Τι ειναι αυτο αληθεια;;;

για τα λιπασματα δραπετσωνας εχω ακουσει αλλα πως να μπει κανεις εκει;;; εχει φυλακες

για τα λιπασματα δραπετσωνας εχω ακουσει αλλα πως να μπει κανεις εκει;;; εχει φυλακες

μονο κάτι ψαράδες εχει συνήθως στη μέσα μεριά και αν πας σήμερα λογικά δεν ειναι ούτε κι αυτοί εκεί.

Απλά η είσοδος είναι στην κάτω μεριά, όχι από τη πρώτη γκαραζόπορτα που συναντάς μπαίνοντας από τον περιφερειακό.

Στη μεγάλη μπλε γραμμή φαίνεται η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις στον παράδρομο (όπως σου ειπα δεν χρειάζεται να μπεις στο λιμάνι).

Εκεί που ειναι το βέλος ειναι κατά προσέγγιση η είσοδος που ανέφερα και έχει χώρο να αφήσεις ακριβώς απ'εξω το αυτοκίνητο.

Η μικρή μπλε γραμμή ειναι το σημείο στο οποίο βρίσκεται η κλειστή γκαραζόπορτα η οποία ανοιγει αυτόματα μόνο για φορτηγά που πάνε σε κάτι εγκαταστασεις που ειναι πίσω από το εργοστάσιο.

attachment.php?attachmentid=57680&stc=1&d=1376567120

post-3673-1416077615,8066_thumb.jpg

Ωραιος ο Hayabusa. Ευχαριστω πολυ. Θα βολταρω μετα απο εκει.

Στους χαρτες, ψαχνω για τα παλια εργοστασια που ειπε το παιδι πιο πανω, αλλα μαλλον δεν τα δειχνει η δεν φαινονται.

Ισως καταφερω να μπω στον πειραια, στο τσιμενταδικο, λογικα θα αφηνουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.