Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

έπιασες με το ποδήλατο τον κατηφορικό χωματόδρομο κοιτώντας πρός τον γκρεμό δηλαδή ? :D

μάλλον τον είδες από άλλο σημείο προφανώς, γιατί αν κατέβηκες με το ποδήλατο τον κατηφορικό χωματόδρομο είσαι τρελλός αν όχι ψυχάκιας με αυτοκτονικές τάσεις :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
έπιασες με το ποδήλατο τον κατηφορικό χωματόδρομο κοιτώντας πρός τον γκρεμό δηλαδή ? :D

αν κατέβηκες με το ποδήλατο τον κατηφορικό χωματόδρομο είσαι τρελλός αν όχι ψυχάκιας με αυτοκτονικές τάσεις :p

Εγώ γιατί είμαι σίγουρος ότι από εκεί κατέβηκε;:jump1:

Περσίδες, ούτε εγώ.

μάλλον τον είδες από άλλο σημείο προφανώς, γιατί αν κατέβηκες με το ποδήλατο τον κατηφορικό χωματόδρομο είσαι τρελλός αν όχι ψυχάκιας με αυτοκτονικές τάσεις :p

πως γινεται να τον ειδα απο αλλο σημειο οταν σου λεω δροσιστηκαμε απο τα νερα του ; :p

τι ωρα διονυση ;

απο τις 22:00 - 06:00 η καμερα δεν εχει γραψει τπτ..

παντα μιλαω για πεδιο Πολικου αστερα , Κασσιοπης και λιγο προς ανδρομεδα

πως γινεται να τον ειδα απο αλλο σημειο οταν σου λεω δροσιστηκαμε απο τα νερα του ; :p

τι ωρα διονυση ;

Εννοώ να τον spotαρες από άλλο ύψος. Αν σκάσατε Ντράφι ερχόμενοι από Παλλήνη, κλπ ( δηλαδή με κατεύθυνση πρός Νέα Μάκρη τον βλέπεις φάτσα ), αν έρχεσαι από Ν. Μάκρη πρός Παλλήνη τον έχεις στην πλάτη σου οπότε θα τον δείς μόνο αν πας στην άκρη της χαράδρας.

Χτες γύρισα από χωριό.

Έχω την εντύπωση ότι την Παρασκευή ήταν η καλύτερη μέρα για φωτογράφιση άστρων.

Ελάχιστο φεγγάρι (οριακά φαίνονταν και ήταν πραγματικά μικρό.)

Έβλεπα πάρα πολλά άστρα. αλλά ούτε τη φωτογραφική δεν είχα μαζί.

Απορούσα που έβλεπα τόσα πολλά άστρα από το χωριό.

Δλδ πουθενά πιο απομονομένα τι θα γίνονταν ?!!?!?

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου δείχνει εύκολα και γρήγορα αν βλέπεις ανατολή ή και δύση ηλίου σε μέρος που θα του ορίσεις ?

Προγραμμα δεν ξερω αλλα site ξερω αυτο SunCalc - sun position, sunlight phases, sunrise, sunset, dusk and dawn times calculator

Να και το πρωτο σετ απο Σαντορινη (οπου btw ειναι η χαρα του φωτογραφου) απο τις διακοπες μου, οταν κανω ενα μικρο ξεκαθαρισμα θα ακολουθησουν και αλλες.

9492763847_d7cb7a8773_b.jpg

9492798471_87de65b225_n.jpg 9492197455_eea0d5abc5_n.jpg 9495566962_83c245c06a_n.jpg 9495564048_ea6a30b633_n.jpg 9495565078_b4499f1011_n.jpg

τι ωρα διονυση ;

Μετά τις 11 το βράδυ ως δεν ξέρω τι ώρα. Εγώ πάντα μιλάω για την αντίθετη περιοχή :p τα περισσότερα τα είδα μέσα και κοντά στο τρίγωνο altair vega deneb.

Ps είμαι Κεφαλονιά. Δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει το ότι είμαι πιο δυτικά.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Εδιτ : [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] photographer Ephemeris

[MENTION=9964]snik[/MENTION] φανταστικές φωτογραφίες :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.