Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Για πείτε κάμια ιδέα!

κάνουμε τίποτα ή τσάμπα παιδεύομαι??

p67o.jpgo

Ότι παρατηρήσεις έχετε πείτε τες σύντομα,γιατί ότι γίνει μέχρι σήμερα..μετά..Αθήνα.

Η φώτο είναι από raw με extract σε jpeg με ACDsee και Lacanzos φίλτρο αν θυμάμαι καλά.

Milky way θες να βγάλεις ?

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Για πείτε κάμια ιδέα!

κάνουμε τίποτα ή τσάμπα παιδεύομαι??

p67o.jpgo

Ότι παρατηρήσεις έχετε πείτε τες σύντομα,γιατί ότι γίνει μέχρι σήμερα..μετά..Αθήνα.

Η φώτο είναι από raw με extract σε jpeg με ACDsee και Lacanzos φίλτρο αν θυμάμαι καλά.

milky way κυνηγας??

Αυτή η φωτογραφία ειναι 75 δευτερόλεπτα με φ5.6 και 320 iso.

να ανεβάσω iso και να μειώσω φ?

Αυτή είναι μία φωτογραφία μόνη της.

Αυτό που θέλω να βγάλω είναι τα αστέρια που περιστρέφονται γύρω από τον βορινό άξονα μετά από αλληλουχία 200+ φωτογραφιών.

χρονικά ξέρει κανείς πόσην ώρα χρειάζεται??

Από άλλη γωνία δεν πολυγίνεται, γιατί αριστερά έχει ένα διπλό λευκό καλώδιο που κρέμονται σβηστές λάμπες και δεξιά είναι γκρεμός.

Θα πάω απόγευμα πάλι να δω ξανά το μέρος με 2η ματιά για κάποια καλύτερη γωνία.

Αυτό που θέλω να βγάλω είναι τα αστέρια που περιστρέφονται γύρω από τον βορινό άξονα μετά από αλληλουχία 200+ φωτογραφιών.

Κάτι ώρες.

Αυτή η φωτογραφία ειναι 75 δευτερόλεπτα με φ5.6 και 320 iso.

να ανεβάσω iso και να μειώσω φ?

Αυτή είναι μία φωτογραφία μόνη της.

Από άλλη γωνία δεν πολυγίνεται, γιατί αριστερά έχει ένα διπλό λευκό καλώδιο που κρέμονται σβηστές λάμπες και δεξιά είναι γκρεμός.

Θα πάω απόγευμα πάλι να δω ξανά το μέρος με 2η ματιά για κάποια καλύτερη γωνία.

Θες να βγάλεις star trails. Γενικά βάζεις πολλές φωτογραφίες μεγάλης διάρκειας (3-4 λεπτά. Δε σε πειράζει, προφανώς, να φαίνεται ίχνος αντί για κουκκίδα). Πολλές. Μερικές ώρες στο σύνολο. Ψάξε για star trails στο Google και θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το πως.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Ερωτηση. Χτες ενας επαγγελματιας φωτογραφος, μετα απο κουβεντα, μου εδωσε και εκανα με την 5D Mark III, με εναν 70-200 2.8 (ω ναι, ηταν ο ασπρος ο καλοςςςςς) και επαθα πλακα. Βεβαια ηταν για γαμο εκει το παλικαρι, οποτε δεν ειχαμε πολυ περιθωριο για κουβεντα κλπ κλπ. Ηθελα ομως να ρωτησω, πως γινεται και το ειχε στο Full Auto, η μηχανη περα το οτι εστιαζε απιστευτα γρηγορα παντου, εβγαζε τοσο καθαρες φωτογραφιες, κοντρα στον ηλιο εντελως, χωρις φλας, και ποιοτητα χρωματος και εικονας που σε στελνουν για κοψιμο φλεβας....... Και φυσικα, δεν ειδα τουλαχιστον στο LCD της μηχανης, την παραμικρη ατελεια. Εχει να κανει με μηχανη? φακο? Συνολο? :shutup::shutup::shutup::shutup:

Παλεψα την ιδια ληψη με τη δικια μου(650D, 18-135 IS STM, 580 EX II) και ακομα και στο Μ, με πολλες ρυθμισεις, δεν καταφερα ουτε το 30% να βγαλω.... σαν συνολικη εικονα.

Θες να βγάλεις star trails. Γενικά βάζεις πολλές φωτογραφίες μεγάλης διάρκειας (3-4 λεπτά. Δε σε πειράζει, προφανώς, να φαίνεται ίχνος αντί για κουκκίδα). Πολλές. Μερικές ώρες στο σύνολο. Ψάξε για star trails στο Google και θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το πως.

Έχω ξαναβγάλει startrails ρε.

Απλά αν είχαμε κάμια advanced συμβουλή.

Γύρισα, οπότε ότι τράβηξα τράβηξα!

Εντός των ημερών θα το παλέψω.

Αν κάποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει με τα του photoshop, καλοδεχούμενος, γιατί δεν το κατέχω το θέμα.

Ευχαριστώ!

Ερωτηση. Χτες ενας επαγγελματιας φωτογραφος, μετα απο κουβεντα, μου εδωσε και εκανα με την 5D Mark III, με εναν 70-200 2.8 (ω ναι, ηταν ο ασπρος ο καλοςςςςς) και επαθα πλακα. Βεβαια ηταν για γαμο εκει το παλικαρι, οποτε δεν ειχαμε πολυ περιθωριο για κουβεντα κλπ κλπ. Ηθελα ομως να ρωτησω, πως γινεται και το ειχε στο Full Auto, η μηχανη περα το οτι εστιαζε απιστευτα γρηγορα παντου, εβγαζε τοσο καθαρες φωτογραφιες, κοντρα στον ηλιο εντελως, χωρις φλας, και ποιοτητα χρωματος και εικονας που σε στελνουν για κοψιμο φλεβας....... Και φυσικα, δεν ειδα τουλαχιστον στο LCD της μηχανης, την παραμικρη ατελεια. Εχει να κανει με μηχανη? φακο? Συνολο? :shutup::shutup::shutup::shutup:

Παλεψα την ιδια ληψη με τη δικια μου(650D, 18-135 IS STM, 580 EX II) και ακομα και στο Μ, με πολλες ρυθμισεις, δεν καταφερα ουτε το 30% να βγαλω.... σαν συνολικη εικονα.

Εγώ πάντως εναν φωτογράφο που έχει μια 5D Mark, τωρα ΙΙ είναι ΙΙΙ είναι δεν ξέρω..

Είδα ενα βίντεο απο τον γάμο σποτ..

Οκ νομαρλ πραγματα σαν να βλέπω ενα βίντεο 1080p..

Όσο για τις Φότο.. Τι 1100D τι 5D ενα και το αυτό..

Καλά δεν λέω η μια full frame και 2.500 ευρω η αλλη 300.. Αμα θέλετε δίνω Link αλλά είχαν εναν θόρυβο και μια μέτρια ποιότητα..

Όσο για τις Φότο.. Τι 1100D τι 5D ενα και το αυτό..

Καλά δεν λέω η μια full frame και 2.500 ευρω η αλλη 300.. Αμα θέλετε δίνω Link αλλά είχαν εναν θόρυβο και μια μέτρια ποιότητα..

Για δώσε το περιβόητο λινκ έτσι από περιέργεια να καταλάβουμε τι εννοείς.

Αν και φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι η σύγκριση είναι άκυρη από τη βάση της αλλά τεσπα.

Ξεχασα. Στο χτεσινο μυστηριο, ο βοηθος του φωτογραφου τραβουσε με 7D, 17-55 2.8 αν θυμαμαι καλα, και μου ειπε οτι το βιντεο που κανει ληψη, για να το χτυπησει σε ποιοτητα μια καμερα επαγγελματικη, θελει πανω απο 6.000 Ευρω. Τωρα σωστο η οχι, υπερβολη μου φανηκε....

Για δώσε το περιβόητο λινκ έτσι από περιέργεια να καταλάβουμε τι εννοείς.

Αν και φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι η σύγκριση είναι άκυρη από τη βάση της αλλά τεσπα.

Το Site είναι αυτό εδώ..

Studio Siamos | Wedding Photography

Πάρε πχ από το 1ο ζευγάρι (αν και άλλο κοίταγα εγώ)

Αλλά ίδια πράγματα βλέπω..

Και από ότι είδα σε ένα βιντεο στο Vimeo έβαλε και την 5D Mark αλλά δεν ξέρω άμα είναι ΙΙ η ΙΙΙ

Έχω ξαναβγάλει startrails ρε.

Απλά αν είχαμε κάμια advanced συμβουλή.

Γύρισα, οπότε ότι τράβηξα τράβηξα!

Εντός των ημερών θα το παλέψω.

Αν κάποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει με τα του photoshop, καλοδεχούμενος, γιατί δεν το κατέχω το θέμα.

Ευχαριστώ!

με κανετε και μπαινω απο κινητο γμτ..

Εδω..δηλωνω "καλοδεχουμενος"..

Στειλε λινκ ..οτι εχεις και αν οχι το βραδυ που θα επιστρεψω το παλευω αυριο :p

[MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION]

βασικα το βλέπεις λάθος τελείως.

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σχολιάσω αν η δουλειά του εν λόγω φωτογράφου ειναι καλή η κακή.

Που τα βλέπεις τα ίδια πράγματα ;

Εχεις ιδιες φωτογραφίες με τη δική σου μηχανή και υπό τις ίδιες συνθήκες και μπορεις να συγκρινεις τόσο εύκολα ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.