Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις και τα shot intervals & framerate για το σύντομο μέλλον για τοπίο ενδιαφέρον για γύρισμα Dawn to Dusk

Δυστυχώς το photoshop τα μερικά μικρά κενά στην αρίθμηση αντί να τα πηδήξει έβαλε blank frames και έτσι σε 2-3-4 φάσεις κάνει μια στιγμιαία μαυρίλα μαμώτο.

Βρε τρελε ποσα κλις ειναι ολο αυτο?

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Nikon D3200 με τον nikon 18-105

post-12577-1416077575,3974_thumb.jpg

18mm

ISO 100

1/800s

f/3.5

-1.0EV

post-12577-1416077576,4379_thumb.jpg

18mm

ISO 100

8s

f/4

-2.0EV

post-12577-1416077576,6282_thumb.jpg

105mm

ISO 1600

1/800s

f/5.6

0EV

μην βαρατε.ειναι οι πρωτες μου προσπαθειες στην ψηφιακη φωτογραφια.ολες ειναι τραβηγμενες σε Μ με ρυθμισεις υπολογισμενες μονο με το ματι.

Εκτός από 500Px έκανα και YOUPIC

https://youpic.com/image/334352

Αλλά θέλω να δώ άμα είναι το η οθόνη η το Site αυτή η εικόνα με το 500PX δεν έχει διαφορετικά χρώματα?

500px / Fishing View Landscape by Kyriakos Dallas

Κατάλαβα απλώς ήθελα να δω μην το βλέπετε και εσείς ή μόνο εγώ..

Γιατί κοιτάω στο Infarview και όπως φαίνονται εκεί έτσι φαίνονται και στο Youpic,

Το 500px έχει άλλο σύστημα αλλά φέρνει καλητερα στα χρώματα..

Και όπως τις ανοίγω με Windows Photo Viewer έτσι φαίνονται στο FB και στο 500PX αλλά με καλύτερη ανάλυση..

Τες πα οκ.. αλλά αυτό το Youpic αρχίζει και μου αρέσει περισσότερο λίγοτερο κόσμο κτλπ.. θα έκανα και FLICKR αλλά δεν πάω την Yahoo με τίποτα και Login μέσο FB δεν κάνω για κανένα λόγο..

Κατάλαβα απλώς ήθελα να δω μην το βλέπετε και εσείς ή μόνο εγώ..

Γιατί κοιτάω στο Infarview και όπως φαίνονται εκεί έτσι φαίνονται και στο Youpic,

Το 500px έχει άλλο σύστημα αλλά φέρνει καλητερα στα χρώματα..

Και όπως τις ανοίγω με Windows Photo Viewer έτσι φαίνονται στο FB και στο 500PX αλλά με καλύτερη ανάλυση..

Τες πα οκ.. αλλά αυτό το Youpic αρχίζει και μου αρέσει περισσότερο λίγοτερο κόσμο κτλπ.. θα έκανα και FLICKR αλλά δεν πάω την Yahoo με τίποτα και Login μέσο FB δεν κάνω για κανένα λόγο..

αποφασισε :p

photobucket εχεις σκεφτει ;

αποφασισε :p

photobucket εχεις σκεφτει ;

Ανεβάζει RAW? :hehe:

Μια προχθεσινή για Cover στο Facebook..

pV2HnBn.jpg

Kαι μια σημερινή :p

DtUEsK0.jpg

έχει τώρα 2 μέρες βγάζω φωτογραφίες και δεν μου αρέσει καμια..

Αφού δεν θέλω ούτε να την πειράξω με Lightroom / Photoshop etc..

Ανεβάζει RAW? :hehe:

Μια προχθεσινή για Cover στο Facebook..

pV2HnBn.jpg

Kαι μια σημερινή :p

DtUEsK0.jpg

έχει τώρα 2 μέρες βγάζω φωτογραφίες και δεν μου αρέσει καμια..

Αφού δεν θέλω ούτε να την πειράξω με Lightroom / Photoshop etc..

Αφου το εχεις ταραξει βρε συ αυτο το λιμανακι, αμα αλλαξεις λιγο σκηνικο θα σου ξανακεντρισει το ενδιαφερον!

Αφου το εχεις ταραξει βρε συ αυτο το λιμανακι, αμα αλλαξεις λιγο σκηνικο θα σου ξανακεντρισει το ενδιαφερον!

Δεν φταίει το λιμάνι..

Έχω πάει και σε παραλίες

Έχω ανεβεί και σε βουνά..

Να πάρε και άλλη μια..

8sDeIBJ.jpg

Και έχω τραβήξει και κάτι καλές με Long Exposure και τα σχετικά ωραία ψαγμένα πργματάκια..

Έχω βγάλει και με φώτα από αυτοκίνητα.. κάτι ψευτό λουνα παρκ που έχει εδώ πέρα..

Και η σημερινή που είδες (με την κάμερα) ήταν η πρώτη μου ανατολή του ηλιού! (σερί είμαι.. αλλά είμαι από της 5 έξω..)

Κανα 2 μου αρέσανε αλλά βαριέμαι αφάνταστα να καθήσω να τις ανοίξω να τις κάνω να τις ράνω..

(Μπορεί στην πραγματικότητα να μην μου αρέσουν)

Αφού τώρα παίζω με αυτές του κινητού..!

Πάρε και άλλη μια..

ihZuseP.jpg

Αλλά μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον πάρα πολύ αυτό το στυλ επεξεργασίας στις εικόνες..

500px / Search

Καλα ο συγκεκριμένος λέει ότι είναι πολλές εικόνες μαζί έχει και 1 Min Worklog και καλά..

Αλλά το πως κάνει τα τέτοια σαν Animations αυτό θα

έκανα 1 Search στο Google αφού έβλεπα πρώτα ένα επισόδιο Misfits

(PS. είμαι αυπνος μην βαράτε κατα τις 12 μπορεί να πέσω για κανα ύπνο)

Σε τι υλικό ή σε τι μηχάνημα ;

Κανένα απ τα 2.

Είναι ενα πορτρέτο της αδερφής μου που έβγαλα εγω (όχι raw, κανονικό jpg) και θα τυπωθει για να γίνει κορνίζα, σχετικά μεγάλη.

Ομως δεν θα την τυπώσω εγω, ουτε ξέρω σε τι θα τυπωθει (μηχανημα/υλικό).

Έκανα ένα έλαφρυ edit (gimp) και τωρα θα τη δώσω στην αδερφή μου να την παει για τυπωμα.

Σε τι να την κάνω export?

Έχω διαβάσει ότι τα tif είναι καλύτερα για τυπωμα επειδή είναι μη απωλεστικό αρχείο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.