Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ξεκινάω το κίνημα NoWatermarks :p

Γιατί δεν τις βάζετε από κάτω π.χ. σε λευκό πλαίσιο; Για να μην σας τις αντιγράψουν; Με 2 λεπτά δουλειά στο Photoshop εξαφανίζεται η υπογραφή πάντως. Άσε που μπορείς να βάλεις όσο κείμενο θέλεις χωρίς να ενοχλείς την φωτογραφία.

Btw, photography = επαγγελματική φωτογραφία. Μαζί με τις χίλιες λέξεις της φωτογραφίας σας περνάτε και παραπάνω έννοιες που δεν τους αρμόζουν, ταιριάζουν ή ανήκουν.

Π.χ.:

attachment.php?attachmentid=57431&stc=1&d=1374587326

post-1347-1416077572,0917_thumb.jpg

ολοι εσεις που εχετε μια αποψη για τα nowatermarks , υπαρχουν κιαλλοι που υποστηριζουν το αντιθετο.

καποιοι πιστευουν πως κολλακευει τη φωτογραφια , αλλοι για διαφημιση , αλλοι γιατι εχουν ψωνιο με το ονομα τους.

Σιγουρα παντως ειναι χαζο να το κανεις για copyright.

Ο καθενας με την αποψη του λοιπον.

σιγουρα αν βλεπαμε watermakr η υπογραφη ονοματος απο μεγαλο φωτογραφους δε θα μιλαγαμε καν.σωστα ;

Είδες τι καιρδίζεις αν δεν ξέρεις ονόματα από μεγάλους φωτογράφους?

You mind your own business!

Ας είναι οι φωτογραφίες καλές, και δεν έχει απολύτως κανένα νόημα ποιος τις έβγαλε.

με το συμπαθειο ...πρεπει να τρελλη ψωναρα οποιος νομιζει οτι με την υπογραφη του κολακευει την φωτογραφια (γενικοτερα και ειδικοτερα.)στα @@ μου οποιος θιχθει

Διαφημιση και copyrights να το δεχθω ευχαριστως αν και εδω μεσα δεν νομιζω οτι χρειαζονται...(ελεω ερασιτεχνικης φυσης.Αν ψαρευετε πελατες ..ας δοκιμασετε σε αλλα fora)

για αλλο λογο το ειπα αλλα anyway..

Κατάλαβα τι είπες.

Αλλά κατάλαβα και τι είπαν και οι προηγούμενοι.

Άλλοι γουστάρουν, άλλοι όχι.

Απλά μαθηματικά.

Επίσης άλλο να γράφει Στάθης Παπαροκάς ή Gomar ή δεν ξέρω και γω τι, και άλλο να γράφει κάποιον γνωστό.

Αλλά εκεί που καταλήγουμε είναι :

Άλλοι γουστάρουν, άλλοι όχι.

Ας βάλω και κάμια φωτογραφία λοιπόν μη θεωρηθώ offtopic,

]98u2.jpg

Καλό καλοκαίρι λοιπόν! Και ηρεμία!

με το συμπαθειο ...πρεπει να τρελλη ψωναρα οποιος νομιζει οτι με την υπογραφη του κολακευει την φωτογραφια (γενικοτερα και ειδικοτερα.)στα @@ μου οποιος θιχθει

Διαφημιση και copyrights να το δεχθω ευχαριστως αν και εδω μεσα δεν νομιζω οτι χρειαζονται...(ελεω ερασιτεχνικης φυσης.Αν ψαρευετε πελατες ..ας δοκιμασετε σε αλλα fora)

εγω σου ανεφερα καποιους λογους που σκεφτομαι..

απο εκει και περα αν δε τους δεχεσαι προβλημα σου :p

οι κατηγοριες φωτο

οπου τα απεικονιζομενα αντικειμενα αποτελουν προιον προσωπικης εργασιας/συναρμολογησης/σχεδιασμου

σηκωνουν watermark/υπογραφη ή εμπιπτουν στην ανωτέρω κατηγορια?

Δεν ειναι απαιτηση, ευσεβη ποθο εξεφρασα

Το ολο θεμα -κυριολεκτικα θεμα...thread- (εδω περα) το βλεπω καθαρα ερασιτεχνικο και ως τετοιο το αντιμετωπιζω.

Θα ηθελα να βαζεις φωτογραφιες το εχω πει και παλιοτερα.

Αν ειναι θεμα δουλειας-προσωπικης εργασιας ισως να μην ειναι το καταλληλο thread.

Δεν ειναι δλδ η φωτογραφια που παρουσιαζεις αλλα το οποιο αντικειμενο απεικονιζεται.

Εν συντομια ο καθενας κανει ο,τι νομιζει.Απλα μου αρεσει οταν απουσιαζουν.(οχι ομως και τα exif ..εστω στην εικονα)

Δηλαδη μου λες πως αν πληρωνομουν απο τη κοπελια , δεν επρεπε να την ανεβασω εδω ;η να την ανεβαζα χωρις το ονομα μου ;

γνωμη μου ; αν ειναι να βαλεις κατι ,βαλε κατι διακρητικο.Οχι ολοκληρη υπογραφη και με 32 size

Τελως παντων ..αλλο ενα ποστ για σενα.

Μπορεις να ανεβαζεις με οτι watermark θελεις και για οποιους λογους θελεις .

Επιθυμια μου ηταν να ξεχωρισουμε τη φωτογραφια(σαν εννοια-χομπυ) απο οτιδηποτε αλλο περα απο αυτην.

Αν θες να κρυψεις το οποιο χρηματικο μερος και αν οποτε παιρνεις καλως...αλλιως πειτε και ποσο χρεωνετε!

Για να το θεσω και αλλιως..(αν και το ιδιο νοημα θα βγει) θα μου αρεσε καποιος να προβαλλει τις φωτογραφιες του και οχι τη δουλεια του.

Τον διαχωρισμο ας τον κανει ο ιδιος..

εχουμε παραβγει οφ τοπικ..

Αφου τα γραψαμε ολοι ..κανονικα και μεταφορικα ...επιστροφη στις "εικονες" ..ενυπογραφες και μη.

πώς καταφέρατε και το γυρίσατε στο χρήμα ρε σεις ;

Τι σημασία έχει τι κανει ο καθένας με την τσέπη του ; Έχει καμια σχέση αυτό με το αν θα βάλει επισήμανση του ονοματός του στη φωτογραφία; Πάμε καλά ;

χομπυ μου ειναι να βαζω και το Jason Rap στη φωτο.Διακρητικο και λιτο.

και επειδη μου κανεις τη χαρη που με λες χαζο γτ θα μου παρει ωρα να καταλαβω.

επιθυμια μου λοιπον ειναι να βλεπω και εγω στο παρων θεμα , φωτογραφιες απο αυτους που ευκολα κρινουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.