Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Το Ev στο 0, αφού δε θα οφελούσε σε κάτι το να το αλλάξω. Σταθερή ταχύτητα κλείστρου, λόγω Tv, αυτόματα μέγιστο διάφραγμα, μέγιστο ΙΣΟ, και στην επεξεργασία έδωσα από 0,5Ev (στη φωτογραφία που λες) μέχρι +2Ev. τα ιστογράμματα δείχνουν ικανοποιητικά πάντως.

Το διάφραγμα όσο πιο ανοιχτό γινόταν (φ/4 στο δικό μου, και φ/4 - φ/5,6 στον 100-400).

Δεν κατάλαβα γρι απ'όσα έγραψες με τα adjustment layers :p (χρησιμοποιώ lightroom)

να βάλω και εγώ ενα βότσαλo στο θέμα της "προοπτικής":

Kaleidoskopio_02_DSC_0243.jpg?m=1350249957

Kaleidoskopio_01_DSC_0242.jpg?m=1350249932

οι φωτο τραβήχτηκαν μέσα από ένα παχύ τζάμι (20mm) και απεικονίζουν τις πολλαπλές ανακλάσεις μιας λωρίδας κουβέρτας διαστάσεων 2χ 40 cm

Το τζάμι είχε διαστάσεις 40 χ 80 cm και η κάμερα τοποθετήθηκε στην μία στενή πευρά και σκόπευε την απέναντι στενή πλευρά.

φοβερή !

Από ποιο μέρος αν επιτρέπεται ;

Thanks!

Λιμνοχώρι Σερρών:to_pick_ones_nose:

EDIT:

είχε κατι φλαμίνγκο που κουνιοντουσαν όλη την ώρα, ακριβώς πιο πάνω και έβγαινε μπάχαλο η εικόνα...

Σαν ιδέα είναι καλή. Να σου πω τι με χαλάει. Καταρχάς ήθελε ένα τσικ πιο πάνω για να μη μπλέκεται η βάρκα με τον ορίζοντα. Η βάρκα παραείναι complicated, ένα απλό βαρκάκι με 2 κουπιά θα έδινε πολύ περισσότερο. Και προσωπικά το βρίσκω λάθος που κοιτάει αριστερά, βρισκόμενη στο αριστερό μέρος.

Στην επεξεργασία κάτι έχεις χάσει και το βουνό έχει περίεργο φως. Πολλές οπτικές βρωμιές θέλουν clone stamp. Αυτά.

Παίζει να έχω το RAW του 14085??

Εγώ πάλι βλέπω ότι ο [MENTION=9931]soulclaimer[/MENTION] έχει πιάσει καλό ρυθμό ;)

Βέβαια, εννοείται πως πάντα υπάρχει και περιθώριο για περισσότερη βελτίωση.

Πάντως προσωπικά μου αρέσει πολύ και αυτή :T:

Για δείτε μερικά HDR απο Τοσκάνη που έκαμα απόψε, γενικά έχω πολύ υλικό ακόμα αλλά πάει για το ΣΚ by the looks of it.

Για κράχτε λίγο παρακαλώ!

kli-3312-hdr-7840.jpg

kli-2885-hdr-7839.jpg

kli-2686-hdr-7838.jpg

kli-2478-hdr-7837.jpg

@NTGτα raw αυτά είναι 36 χ 3 έκαστο :p

:hug:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.