Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

εχεις απευθειας φωτογραφιες με defuser να πυροβολει προς τα προσωπα ;

γτ δε δοκιμαζεις με το χαρτονακι και bounce?

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
εχεις απευθειας φωτογραφιες με defuser να πυροβολει προς τα προσωπα ;

γτ δε δοκιμαζεις με το χαρτονακι και bounce?

1)δοκιμασα δε μου αρεσε το αποτελεσμα

2)δε πιστευω να πετυχει γιατι συνηθως ειμαι πολυ κοντα τους αλλα θα το δοκιμασω

Aπο καθαρα φωτογραφικο ενδιαφερον ..για την δεξια ξερουμε τιποτα??:p

πιασμενη.

Για 45 μοίρες το βλέπω...

Αν είναι χαμηλοτάβανο βαράς και χωρίς χαρτονάκι. μόνο μπαμ στην οροφή

Το μωρό δεξιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αμάν...

Εφυγα για κανα κλαμπακι αποψε με την καμερα και με την ελπιδα να μη το μαθει το αμορε!!

Το βράδυ (ή αύριο το πρωί) θα ανέβουν φωτογραφίες από το Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ. 5d mk2, 70-200 f/4, 100-400 (και μια 400δ, αλλά καλύτερα να μην την αναφέρουμε αυτήν :p) θα καλύψουν το παιχνίδι :p

(καταφέραμε να κανονίσουμε με το [MENTION=4805]paparoach[/MENTION] να πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες από αγώνα μπάσκετ)

Θα πάρω και τον fisheye μαζί έτσι για να βγει η κλασσική φωτογραφία γηπέδου... πλάκα θα έχει θαρρώ!

Το βράδυ (ή αύριο το πρωί) θα ανέβουν φωτογραφίες από το Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ. 5d mk2, 70-200 f/4, 100-400 (και μια 400δ, αλλά καλύτερα να μην την αναφέρουμε αυτήν :p) θα καλύψουν το παιχνίδι :p

(καταφέραμε να κανονίσουμε με το @paparoach να πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες από αγώνα μπάσκετ)

Θα πάρω και τον fisheye μαζί έτσι για να βγει η κλασσική φωτογραφία γηπέδου... πλάκα θα έχει θαρρώ!
θέλουμε πολύ υλικό κύριοι Cheerleaders Olympiakou - Video Dailymotion
ΑΑΑΑ την επόμενη φορά να πάρω και το τρίποδο δλδ να βγάλω βίντεο.

Με φωτογραφίες ικανοποιείσαι? (Βγάλαμε μπόλικες....:upside:)

ανοίχτε ένα νεο θέμα, βαλτε τις και φροντίστε να μην έχουν χαθεί τα EXIF :p

:T:

334428_3518212648659_1374085500_o.jpg

265675_3518214608708_828023784_o.jpg

sorry [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] , Τσέχες την επόμενη φορά :p

sorry again, για το μέγεθος. Τις τσίμπησα από το FB μου (και δεν είμαι σπίτι να τις μικρύνω)

Ωραίο σαν concept αλλά, σε οθόνη τουλάχιστον, με στραβώνει. Δεν παίζει να κόψεις λίγο exposure ή gamma?

plus οι τρίχες στο πάνω μέρος του κεφαλιού της κοπέλας(λόγω φωτισμού) είναι κάπως. :toomuchne:flower:

EDIT: μπάς και πλένει τα δόντια της με κρεστ;:p

Αυτή είναι ήδη -1 eV. Με παίρνει για άλλο 0.5 περίπου αλλά πιο κάτω λασπώνει το αρχείο. Για τα μαλλιά έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Στην οθόνη μου μου φαίνεται ΟΚ πάντως, σε άλλη ίσως να είναι off η έκθεση/τα χρώματα.

Για τα δόντια.. Οδοντίατροι wannabe είμαστε, η καλύτερη διαφήμιση. :yes4:

Πώς σας φαίνεται;

σαν να την έχεις πασαλείψε με μουστάρδα :p

Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω. Σαν σκέψη καλή ειναι, μάλλον θέλει δουλειά. Με ζάλισε η συγκεκριμένη, έτσι όπως έχει γράψει το κοντρα φως.

Testing continuous.

Model Name: Liza

th_DSC00015_ori_resized_zpsa9b582a8.jpg

th_DSC00017_resized_zps03fffc9e.jpg

th_DSC00024_resized_zpsb34e1c60.jpg

th_DSC00051_resized_zps7e69680d.jpg

th_DSC00031_resized_zps140fa94f.jpg Light Pollution

th_DSC00035_resized_zpsf138b5b0.jpg Μου έβγαλε την πατσά να βγει. Συνήθως έβγαινε κουνημένη, ελάχιστα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.