Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Πρώτη μέρα στο χωριό. Εκεί που πάμε να κοιμηθούμε, πετάγεται ο φίλος μου "Ωχ μλκ σκορπιός". Ε, τι κάνει ένας λογικός άνθρωπος;

Παίρνει την d90 + 18-200, πυροβολάει, και αφού δεν ικανοποιείται, συνεχίζει με τον 50άρη (δεν έχω και άλλους).

Και αφού δεν ξανά ικανοποιείται :p κουμπώνει και τα μουφο-macro-rings, βάζει και μία χαρτοπετσέτα στο built-in flash (στο manual τα δίνει όλα) και δίνει ακόμη καμιά 20άρα πυροβολισμούς για να πετύχει τον σκορπιό:

α) στο κάδρο

β) νεταρισμένο

γ) μη καμένο από το flash

@Jaco μήπως είναι δυνατόν να ανεβάσεις αυτές τις τρεις σε μεγαλύτερη ανάλυση για να τις βάλω wallpapers;

Τις έχω ετοιμάσει σε ανάλυση 3888x2592 στην original και την ρετουσαρισμένη τους μορφή, αλλά επειδή είναι περίπου 30MB το αρχείο, πρέπει να βρω ξανά πολιτισμό με 3G για να τις κάνω upload, καθώς εδώ που είμαι έχει μόνο EDGE και τραγικές ταχύτητες... :/

Τις έχω ετοιμάσει σε ανάλυση 3888x2592 στην original και την ρετουσαρισμένη τους μορφή, αλλά επειδή είναι περίπου 30MB το αρχείο, πρέπει να βρω ξανά πολιτισμό με 3G για να τις κάνω upload, καθώς εδώ που είμαι έχει μόνο EDGE και τραγικές ταχύτητες... :/

Καλά μη τρως το 3G γι' αυτό. Όταν βρεις internet της προκοπής το κάνεις.

Thanx και πάλι :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.