Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

τριποδο δεν ειχα , μονο το gorilla.

με δυσκολεψε αρκετα.

DSC_7122a.jpg

και εδω μια απο τα ιδια..

στηριγμενη πανω στο αμαξι

DSC_7144a.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=5249]Jaco[/MENTION]

βλέπω ότι η δεύτερη φωτογραφία έχει 2 διαφορετικά white balance

Έχει το camera raw cs6 τοπική ρύθμιση για white balance

Ή μπορεί να γίνει και ασπρόμαυρη!

[MENTION=16541]rafail1994[/MENTION]

Ενδιαφέρον το παιχνίδι με την αντανάκλαση στη 2η :T:

[MENTION=122]aristos87[/MENTION], το raw...

Άλλη μια μπαλκονάτη απόπειρα για Ακρόπολη αλλά με τρίποδο αυτή τη φορά...

img_0597.jpg

κανεις ενα κοπο να τραβηξεις 2 raw?

Ενα με πολυ χρονο ..και ενα νορμαλ.

κανεις ενα κοπο να τραβηξεις 2 raw?

Ενα με πολυ χρονο ..και ενα νορμαλ.

HDR? για να τονώσεις τα πολύ σκούρα?

Βασικά φαντάζομαι μάσκες θέλει να κάνει.. HDR sux :p

Εξαρτάται. Αν το πιάσεις και του αλλάξεις τα φωτοστέφανα , ναι ..σάξ!

Αν το πας χαλαρά και ήρεμα απλά για να στρώσεις τα υπο/υπερ-φωτισμένα, μια χαρά είναι !

@NTG, θα το δοκιμάσω αύριο, πάντως μην περιμένεις και πολλά γιατί η ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα είναι χάλια, έχει πολύ υγρασία και φαίνονται όλα πολύ θολά...

Θα δοκιμάσω να τραβήξω μια HDR (+/-2 ή +/-3 stop) αλλά επειδή το zoom είναι πολύ μεγάλο, όπως ανοιγοκλείνει το κλείστρο επειδή ο φακός είναι βαρύς ταλαντώνει για κάποιο χρόνο πάνω στο τρίποδο και δεν θα είναι πολύ καθαρή ούτως ή άλλως... Είναι μικρή η ταλάντωση, αλλά αισθητή με το μάτι... Εν τω μεταξύ ο φακός δεν έχει βάση για τρίποδο που θα βοηθούσε να μειώσει λίγο την ταλάντωση...

Κάνει ταλάντωση από το κλικ-κλακ του κλείστρου?Ή επειδή δεν σηκώνει καλά τη μηχανή με το φακό το τρίποδό σου ?

Αν είναι το 1ο, δοκίμασε να βγάλεις φώτο με ανοιχτό τον καθρέφτη. Όπως κάνουν στην άστρο-φώτο

Μπορεί να είναι και το δεύτερο, μπορεί και η κεφαλή να μην είναι σόι, μπορεί πολλά... Πάντως μου έσπασε τα νεύρα... Το ΣΚ θα έχω άλλο τρίποδο (δανεικά όλα δεν έχω δικό μου) και θα δοκιμάσω και με εκείνο...

οτι ειπε ο racer.

hdr με προγραμματα το αποφευγω πλεον εδω και παρα παρα πολυ καιρο.

Προτιμω πλεον μασκες .

Αν εχω(ανεβασεις δλδ:p) raw ..μια σαν και την πανω και μια 3-4 stop πιο φωτεινη απο κλειστρο.(αναλογα και ποτε θα την τραβηξεις βεβαια)

μια χαζη ερωτηση..

μπορειτε να μου πειτε πως ανεβαζουμε raw αρχεια; εκανα χθες την 1η μου δοκιμη σε συναυλια και θελω να μου πειτε τις αποψεις-κριτικη σας ως βοηθεια για το μελλον :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.