Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Η φωτογραφία με τη γκόμενα έχει πολύ θόρυβο, δεν μ'αρέσει

Τον ΠΑΠ τον έχεις πιάσει πολυ καλά...

Αλλά ο Πουσ**** είναι σαν τον Hound από το Game of Thrones..

ναι μάλλον με τα levels αν και δεν είναι αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Καλά και αυτή είναι νορμαλ που να δεις καποιες άλλες:crazy_pilot:

Μερικες ακομα απο την χθεσινη φωτοβολτα. Κατι που παρατηρησα ειναι οτι με 400 Iso στην 1η φωτογραφια ειχα βαλει χρονο εκθεσης στα 2 λεπτα. Κανονικα δεν βγαζει τοσο θορυβο για στο 400 iso αλλα τωρα εμφανισε αρκετο οποτε υποθετω οτι οσο μεγαλωνει ο χρονος εκθεσης αυξανεται και ο θορυβος;

7463406444_84cb409d41_n.jpg 7463406850_1e2f2ddc45_n.jpg 7463407054_b0085f2df3_n.jpg

7463407336_776f3916ca_b.jpg

Και μια 2η απο το ιδιο σημειο, δεν εχω καταληξει ακομα για το ποια ειναι καλυτερη...ισως η 1η λογω των ανθρωπων;

7463973178_bf82b46caf_b.jpg

Μερικες ακομα απο την χθεσινη φωτοβολτα. Κατι που παρατηρησα ειναι οτι με 400 Iso στην 1η φωτογραφια ειχα βαλει χρονο εκθεσης στα 2 λεπτα. Κανονικα δεν βγαζει τοσο θορυβο για στο 400 iso αλλα τωρα εμφανισε αρκετο οποτε υποθετω οτι οσο μεγαλωνει ο χρονος εκθεσης αυξανεται και ο θορυβος;

οσο τραβας ζεστενεται ο αισθητηρας και λογικο ειναι να παρουσιαζει θορυβο θερμοκρασιας

μηπως ειχες τραβηξει Long exposures για δοκιμες και ζεσταθηκε ;

Επισης σημαντικο ειναι πως τραβας και μαυρο χρωμα πιξελ(shadows δλδ) το οποιο ειναι πιο ζορικο στην αποτυπωση του.

οσο τραβας ζεστενεται ο αισθητηρας και λογικο ειναι να παρουσιαζει θορυβο θερμοκρασιας

μηπως ειχες τραβηξει Long exposures για δοκιμες και ζεσταθηκε ;

Επισης σημαντικο ειναι πως τραβας και μαυρο χρωμα πιξελ(shadows δλδ) το οποιο ειναι πιο ζορικο στην αποτυπωση του.

Ειχα ακουσει οτι ζεστενεται ο αισθητηρας αλλα δεν το ειχα δει ποτε στην πραξη, πριν ειχα βγαλει 3-4 φωτογραφιες απο 30 εως 1 λεπτο για να βρω την σωστη εκθεση οποτε μαλλον αυτο φταιει.

Ναι... :hehe:

Πίσω από το σπίτι ξεκινάει ο Υμηττός...

Άλλη μια μπαλκονάτη με τον 200άρι στα όριά του

img_0019s.jpg

Έχω τόνους sharp γιατί η απλώστρα κούναγε πολύ με το αεράκι :hehe:

από εκεί είναι να κάνεις ένα συνδυασμό με όλα τα μπλιμπλίκια του Πέτρου και την έβγαλες τζάμι την Ακρόπολη ! :T:

Ποια μπλιμπλίκια εννοείς;

Σκέφτομαι να δανειστώ τον 70-300DO ενός φίλου και ένα τρίποδο και να ανέβω ταράτσα ένα βράδυ που έχει καλύτερη θέα... ο 300άρης θα έρθει στα 480 με τον αισθητήρα μου, οπότε θα την φέρω πολύ κοντά την Ακρόπολη...

Πρωτη φορα προσπαθησα ξημερωμα για τοπιο , το διασκεδασα αρκετα και συνειδητοποιησα οτι το τριποδο μου δεν κονταινει αρκετα, ιδου τα αποτελεσματα.

plakes_volos_1_by_grgkopanas-d55jdgb.jpg

plakes_volos_2_by_grgkopanas-d55jdh6.jpg

Ποια μπλιμπλίκια εννοείς;

Σκέφτομαι να δανειστώ τον 70-300DO ενός φίλου και ένα τρίποδο και να ανέβω ταράτσα ένα βράδυ που έχει καλύτερη θέα... ο 300άρης θα έρθει στα 480 με τον αισθητήρα μου, οπότε θα την φέρω πολύ κοντά την Ακρόπολη...

Μήπως θες κάποια στιγμή να δοκιμάσεις 100-400Lπου έχω?

Σ' ευχαριστώ [MENTION=4805]paparoach[/MENTION], αν τύχει καμιά φορά γιατί όχι :)

Πάντως αυτό δεν είναι φακός, είναι το μάτι του Sauron :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.