Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

γιατι να επαιρνες τον αισθητηρα στο χερι ;;;;;εχω τραβηξει και 30λεπτα συνεχομενα

οχι δε προτεινεται με 20λεπτα μονο μιας εκθεση γιατι θα φωτιστουν και τα τριγυρω μερη παραπανω.θα δημιουργησει αντανακλασεις , lens flare Ολα..

Πρεπει να τραβηξεις μια εκθεση ωστε να σε ικανοποιει φωτισμος του περιβαλλον και βασει αυτου θα συνεχισεις να τραβας φωτογραφιες.

αν θελει 2λεπτα το μερος ωστε να βγει ωραια και φωτισμενο.Τοτε θελεις αριθμος ληψεων Χ 2λεπτα

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ζεσταίνεται ρε συ.

Εντάξει μπορεί όχι 20 λεπτά..αλλά σίγουρα στα 12 λεπτά που βγάζει συνεχόμενα βίντεο ζεσταίνεται μέχρι και η οθόνη.

Πάντως θα πάω να πάρω Το αυτό για να δοκιμάσω καλύτερα...

Γιατί εγώ το startrails μου το έκανα με το πρόγραμμα της CANON , συνδεδεμένη η μηχανή με το netbook μου.

Το καλό είναι ότι περνάει τις φωτογραφίες απευθείας στο netbook, οπότε τις βλέπεις άμεσα αν έχει γίνει κάμια πατάτα.

Δεν ειδα ολο το λινκ παρα μονο τη φωτο απο αυτο.

Συνηθως τραβας μια το foreground με οτι ρυθμισεις θελεις και χρειαζεται και μετα τραβας τα αστερια με αλλες ρυθμισεις και επισης οτι νομιζεις οτι χρειαζεται.Συνηθως ειναι πολλες φωτο συντομες.Ακομα και jpg τα αστερια ..δεν εχει σημασια μιας και δεν θελεις λεπτομερεια εκει.

Ενωνεις(τη μια πανω στη αλλη) ολες τις φωτο με τα αστερια σε light blend mode και μετα πετας και το foreground που εχεις ηδη ετοιμο και αυτο ηταν.

Η ένωση γίνεται και με το προγραμματάκι από το startrails.de που πόσταρα πιο πάνω.Έχει μια χαρά αποτέλεσμα

Ναι ρε συ!

απλα αυτό είναι ένα προγραμματάκι του Mb... και αν δεν εχεις φώτοτσοπ, κάνεις τη δουλειά σου ήρεμα κ ωραία !

Ζεσταίνεται ρε συ.

Εντάξει μπορεί όχι 20 λεπτά..αλλά σίγουρα στα 12 λεπτά που βγάζει συνεχόμενα βίντεο ζεσταίνεται μέχρι και η οθόνη.

Πάντως θα πάω να πάρω Το αυτό για να δοκιμάσω καλύτερα...

Γιατί εγώ το startrails μου το έκανα με το πρόγραμμα της CANON , συνδεδεμένη η μηχανή με το netbook μου.

Το καλό είναι ότι περνάει τις φωτογραφίες απευθείας στο netbook, οπότε τις βλέπεις άμεσα αν έχει γίνει κάμια πατάτα.

η δουλεια τους αυτη ειναι.

στα τηλεσκοπια που συνδεουν και τραβανε εως και 45μιν φωτογραφιες τι θα κανουν ;;

Τι θα κάνουν.. Ε Εκεί ας το κάνουν.

Όταν μπορείς να το αποφεύγεις, κάντο.

Δεν λέω μην το κάνεις :)

ενταξει ακουστηκε καπως στο "θα παρω τον αισθητηρα στο χερι" (σα να ειναι πρακτικα αδυνατον να γινει δλδ) απο το "ζεσταινεται ρε συ"

υπαρχει μια μεγαλη διαφορα :p

γιατι να επαιρνες τον αισθητηρα στο χερι ;;;;;εχω τραβηξει και 30λεπτα συνεχομενα

οχι δε προτεινεται με 20λεπτα μονο μιας εκθεση γιατι θα φωτιστουν και τα τριγυρω μερη παραπανω.θα δημιουργησει αντανακλασεις , lens flare Ολα..

Πρεπει να τραβηξεις μια εκθεση ωστε να σε ικανοποιει φωτισμος του περιβαλλον και βασει αυτου θα συνεχισεις να τραβας φωτογραφιες.

αν θελει 2λεπτα το μερος ωστε να βγει ωραια και φωτισμενο.Τοτε θελεις αριθμος ληψεων Χ 2λεπτα

Θα το δοκιμάσω αυτό! η μηχανή έχει ρύθμιση για να τραβάς συνεχόμενες ανά όση ώρα θες, αλλα δε το χω ρυθμίσει ποτέ..... [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] ??? :p

με φοβίσατε λίγο με την μεγάλη έκθεση... :unsure::)

ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.!!! Ελπίζω να καταφέρω κάτι σήμερα το βράδυ...

Θα το δοκιμάσω αυτό! η μηχανή έχει ρύθμιση για να τραβάς συνεχόμενες ανά όση ώρα θες, αλλα δε το χω ρυθμίσει ποτέ..... [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] ??? :p

με φοβίσατε λίγο με την μεγάλη έκθεση... :unsure::)

παρακαλώ ; :p

Ναι, η μηχανή έχει τέτοιο mode.

Μπαίνεις στο μενού πας Shooting και από εκεί ρυθμίζεις όπως θέλεις το Interval timer shooting.

Ό,τι άλλο θέλεις, feel free ;)

Btw, μόλις ανακάλυψα ότι η d300 είχε ξεμείνει κανα 15ημερο ανοιχτή στην τσάντα :p

στο interval timer shooting όμως, μπορώ να το δουλέψω αν έχω τη μηχανή στο manual και max 30'' χρόνο έκθεσης...;; αφου το μονο που ορίζω στο Interval είναι κάθε πόση ώρα να τραβάει φωτος, εκτος αν δε το κατάλαβα καλά...

σορρυ για το πρήξιμο :red: :D

του ορίζεις κάθε πόση ώρα θα τραβάει φωτογραφίες, οι οποίες βγαίνουν με τις ρυθμίσεις (ταχύτητα,διαφραγμα κλπ) που έχεις ορίσει εσύ.

Θέλει απλά προσοχή να μη βάλει interval 15 δευτερόλεπτα και έκθεση 30'' γιατί τότε ή σταματάει ή τραβάει τα μισα καρέ ξερω γω, δε θυμάμαι.

Εγώ του έβαζα πχ για έκθεση 20'' internval 21'' δευτερόλεπτα και δούλευε ρολόι ;)

ναι ναι, αυτά τα κατάλαβα έκανα δοκιμές.. άμα θέλω όμως έκθεση μεγαλύτερη από 30'' ;;; πχ 1 λεπτό ;

Btw, μόλις ανακάλυψα ότι η d300 είχε ξεμείνει κανα 15ημερο ανοιχτή στην τσάντα :p

Και γω μια απο τα ιδια αλλα για 7 μερες :hehe::hehe:

ναι ναι, αυτά τα κατάλαβα έκανα δοκιμές.. άμα θέλω όμως έκθεση μεγαλύτερη από 30'' ;;; πχ 1 λεπτό ;

σε αυτή την περίπτωση νομίζω δεν μπορείς να κάνεις κάτι και θα πρέπει να κοιτάξεις κάποιο 3rd party μπλιμπλίκι που να σου κάνει τη δουλειά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.