Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

[MENTION=4805]paparoach[/MENTION]...

Δοκιμασε μερικα γενναιοδωρα croparismata...

Tωρα ειμαι με paint.net..μολις βαλω κανενα προγραμμα της προκοπης γιατι ξεμεινα απο λειτουργικο θα ανεβασω την 7053.

για δώσε ένα παράδειγμα για το παραπάνω..

ξαναλέω, δεν ασχολούμαι καθόλου με επεξεργασία εικόνας...!

για βίντεο κάτι κάνω :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
@racer

Κοιτάω τις φωτογραφίες σου και τις δικιές μου ..

εσυ είχες Exposure Program Aperture-priority AE

εγώ είχα Tv.

Όπως μου είπε ένας φωτογράφος εκεί που ήμουν και μιλάγαμε, το βάζεις Tv στους αγώνες για να έχεις σταθερή ταχύτητα 1/640 ή 800 , αλλά όχι παραπάνω από 1000.

Ρυθμίζεις iso και μετά περίπου βλέπεις που πάει το διάφραγμα και συνεχίζεις αναλόγως.

Μήπως δοκίμασες κάτι ανάλογο κ συ ???

Κ γω στην αρχή είχα AV

Καλα, δεν ειναι και νομος αυτο, κατα την ταπεινοτατη μου γνωμη εχει να κανει και με το πως σου αρεσει να τραβας και τι χαρακτηρα θελεις να δωσεις στις φωτο σου. Μιλαω για action, μιας και αυτο το ειδος μου αρεσει περισσοτερο και οσο μπορω το κυνηγαω. Περυσι στο Silverstone επαιζα με aperture priority αναμεσα σε f/6.3 και f/9, και τα κλειστρα βγαιναν στο διατανο, πολυ ψηλα. Επειδη δεν ειχα πειραματιστει με τιποτε αλλο, τοτε δεν μου φαινοντουσαν ασχημες, αλλα μετα απο καιρο τις εβλεπα και μου φαινοντουσαν εντελως στατικες και απροσωπες. Πριν κανα διμηνο στις Σερρες, που ηταν η πρωτη φορα που τραβουσα και μηχανες, αρχισα με ιδιες ρυθμισεις, με τα ιδια προφανως αποτελεσματα. Μου εδωσε ενα παληκαρι ενα τιπ και δοκιμασα panning με shutter priority και ταχυτητα απο 1/60 σε πολυ αργα μεχρι 1/250 σε πολυ γρηγορα κομματια, και το αποτελεσμα μου φαινοταν εξαιρετικα πιο ζωντανο.

Γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι συμφωνω με το Ντολη, οσο περισσοτερο πειραματιζομαι, τοσο περισσοτερο μαθαινω.

Μερικές με τον 18-55 VR

18mm F4,5 1/10 ISO200

7302485390_039e42a9b2.jpg

Köln Kathedral by aristos87, on Flickr

18mm F8.0 1/250 ISO200

7296142768_5a3fd466b6.jpg

Frozen Berlin Rivers by aristos87, on Flickr

18mm F22 ISO125 1sec

7296054632_b22400b418.jpg

Berlin streets by aristos87, on Flickr

24mm f5.6 ISO100 1/50

7298368410_b90242d9b6.jpg

Frankfurt Mall by aristos87, on Flickr

Τυχών ενστάσεις/διορθώσεις αναμένω :tw:

Ναι του φακού, στο διάφραγμα που βινιετάρει λιγότερο (5.6). Είναι και κροπαρισμένες, οι αρχικές έχουν πιο πολύ. Επειδή δεν υπάρχει πληροφορία εκεί, δε φεύγει στο PP. Γενικά κάθεται καλά, αλλά δε μπορείς να έχεις μόνο αυτό το φακό.. Με τον νέο 28άρη θα ήμουν jet. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εσωτερικούς χώρους πχ, ο 35άρης είναι εξαιρετικός, σε άλλες όμως, όπως εδώ, απλά δεν κάνει.

Sent from my U8800 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.