Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

γιατί ο ένας ανέβασε στο φλικρ κι ο άλλος στο φέσιμπουκ. Αυτός που ανέβασε στο φέσιμπουκ, δε σώζεται με τίποτα. Όταν τις ανεβάζουν στο φλικρ, αν ανοίξεις τις εικόνες στο φλικρ μπορείς να δεις exif από το μενού action

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
γιατι εχουν τοσο πολυ θορυβο οι φωτος ;

για να μη παρεξηγηθω...

δε το λεω καχυποπτα.Απλα ρωταω.

Οι δικές μου ή του l1?

oι δικές μου ειναι εκτός της d3000 που όπως και να έχει έχει πολύ θόρυβο (δυστηχώς πάνω απο 400 ισο είναι σαν κινητού :fie:) έχω κάνει και 20-30% sharpening

Επίσης τα μόνο 10 mpx σε συνδιασμό και με το crop που έπεσε σε μερικές ήταν αρκετό να κάνει ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο ακόμα και στις resized :D

[MENTION=9332]Reselie[/MENTION]όχι!

Είχε ένα βράχο και κόλησα πάνω.

Ερχόντουσαν με αρκετά χιλιόμετρα από τη στροφή που βλέπετε οπότε αυτά τα φαινόμενα ήτανπολύ συχνά.

ήταν στην 11/15 διαδρομή του Γυμνό με τον 100-400 απλωμένο full!

έχω κ άλλες φωτογραφίες.. θα ανεβάσω κ άλλες.

Τα πρωτοκλασσάτα αυτοκίνητα τα έβγαζα βίντεο..

αλλά στην 1η από τις 2 ειδικές που πήγα ήμουν λίγο out-of-focus :hm:

Λεπόν..

Εδώ είναι ένα best-of πακετάκι.

Μόνο 2 φωτογραφίες λείπουν, που θα μπουν μετά το τέλος του Ιουνίου, για λόγους που θα εξηγήσω τότε.

Οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία μα καμία επεξεργασία πλην του resize με το irfan viewer :p

αν τις θέλει κάποιος για επεξεργασία είναι όλες jpeg και τις δίνω ελεύθερα.

img7538color.jpg

img7538wd.jpg

img7528w.jpg

img7518c.jpg

img7494n.jpg

img7445l.jpg

img7397j.jpg

img7387d.jpg

img7329sh.jpg

img7089b.jpg

img7059mv.jpg

img7053g.jpg

img7581y.jpg

δεν ξερω γιατι αλλα του racer ειναι οι πιο σωστα εστιασμενες, αν και σε μερικες το παρακανε με το διαφραγμα και φαινεται ακινητο το αυτοκινητο.

Αυτό ήθελα να πετύχω. Δεν ήθελα να κάνω panning, αλλά ακόμα και αν ήθελα, δε με βόλευε ο φακός. Θα προτιμούσα 24-70.

δεν εννοουσα με panning, αλλα και στο 1/1250 θα εβγαινε με περισσοτερη κινηση χωρις να παγωνουν οι τροχοι (βλ. μπλε φορντ φοκους)

καλα οι φωτο ειναι σουπερ, απλα βρηκα κατι να πω.

[MENTION=4655]racer[/MENTION]

Κοιτάω τις φωτογραφίες σου και τις δικιές μου ..

εσυ είχες Exposure Program Aperture-priority AE

εγώ είχα Tv.

Όπως μου είπε ένας φωτογράφος εκεί που ήμουν και μιλάγαμε, το βάζεις Tv στους αγώνες για να έχεις σταθερή ταχύτητα 1/640 ή 800 , αλλά όχι παραπάνω από 1000.

Ρυθμίζεις iso και μετά περίπου βλέπεις που πάει το διάφραγμα και συνεχίζεις αναλόγως.

Μήπως δοκίμασες κάτι ανάλογο κ συ ???

Κ γω στην αρχή είχα AV

[MENTION=4805]paparoach[/MENTION]...

Δοκιμασε μερικα γενναιοδωρα croparismata...

Tωρα ειμαι με paint.net..μολις βαλω κανενα προγραμμα της προκοπης γιατι ξεμεινα απο λειτουργικο θα ανεβασω την 7053.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.