Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αν καί υποσχέθηκα στόν saga δέν θά κοιτάξω φωτογραφίες σήμερα,δέν κρατήθηκα:)

Λίγο μας τα χαλάει στο δεξί κομμάτι η φωτογραφία. Κάτι έχει, σαν θολούρα, εκεί δίπλα από το πλοίο

Συγγνωμη για το logo αλλα τις εχω ανεβασει σε καποιο site και ηταν απαραιτητο.:red:

th_472.jpg

Τι εννοείς...? Ότι υπάρχει κάποιο site που σε υποχρεώνει να βάζεις logo στις δικές σου φωτογραφίες...?

Τι θα κάνουν θα σε πάνε φυλακή δηλαδή...?

Τι εννοείς...? Ότι υπάρχει κάποιο site που σε υποχρεώνει να βάζεις logo στις δικές σου φωτογραφίες...?

Καλημερα, καλη εβδομαδα!

Δεν εγραψα υποχρεωτικο αλλα απαραιτητο.Ηταν αναρτηση με φωτο στο ιδιο θεμα απο πολλους και επρεπε να ξεχωριζουν μεταξυ τους.Θα μπορουσα να βαλω εδω τις ιδιες χωρις το logo αλλα δεν θελω διπλες στο photobucket. Δεν θα ημουν μελος σε καποιο τοσο αυταρχικο site.Επειδη ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος ελπιζω οι αποριες να ειναι στα πλαισια της αγνοιας.

Επειδη ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος ελπιζω οι αποριες να ειναι στα πλαισια της αγνοιας.

Ήμουν σαφής, δεν κατάλαβα τι πάει να πει υποχρεωτικό όταν οι φωτογραφίες ανήκουν μόνο σε αυτόν που τις έχει τραβήξει... Νόμιζα ότι ήταν το logo του site ή κάτι τέτοιο...

Οχι δεν ειχε να κανει με το σαιτ οπως σου απαντησα αλλα το παραπανω σχολιο σου επειδη δεν ηξερα τι νομιζες το θεωρησα υπερβολικο η ειρωνικο....:)

Δηλαδή τί έχεις στο μυαλό σου;

Τπτ συγκεκριμένο ...επειδή εγώ και επεξεργασία έχουμε αντίθετους βίους,

αν τις θέλει κάποιος και μπορεί να βγάλει αποτέλεσμα με αυτές να του τις δώσω..

το συγκεκριμένε μοαυροπούλι έρχεται κάθε πρωΐ και κάθε απόγευμα στη βεράντα και αγναντεύει...

αλλά με τα λουλούδια που είναι εκεί δε μπορώ να πάρω άλλη καλύτερη λήψη.

Επίσης λες και μετράει τα βήματα που έχουμε σε απόσταση.

Αν πλησιάσω κοντύτερα από εκεί που είμαι κατά μισό μέτρο , φεύγει το βλαμένο !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.