Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

παιζουν πολλα σημεια που μπορεις να παιξεις με μεγαλυτερους αλλα ειναι σε πιο μακρινη αποσταση και ετσι δεν τα εχω ψαξει γιατι μονο ενα βολευει τη μηχανουλα μου.

δε θελω να σας στην χαλασω αλλα μου κανει για δυο φωτογραφιες και οχι μια ληψη.για να βγαλεις το φεγγαρι με τετοια φωτεινοτητα δε θα εγραφε ο ναος τοτε λογω γρηγορου κλειστρου..

Ναι θα μπορούσε. Λες να είναι HDR ή μονταζ;

Αν και το φεγγάρι με f4 iso100 @300mm θέλει 1/60, μπορεί να έγραφε ο ναός, είναι αρκετά φωτεινός (αν θυμάμαι καλά από πέρσυ που είχα πάει)

Πες τραβάς NEF, κάνεις και λίγο πείραγμα, νομίζω έρχεται.

@deninho, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.terajunk.com/imagecompare/

Θα προστεθούν και άλλοι φακοί στο μέλλον, αλλά είναι αρκετοί για να πάρεις μια ιδέα... Α, και χρειάζεσαι flash player για να το δεις...

εδιτ: ξέχασα τις οδηγίες χρήσης... διαλέγεις φακό και aperture και περιμένεις να φορτώσει την φωτογραφία (το υπόλοιπο χρόνου φαίνεται με μια μπάρα κάτω από το aperture)... Μόλις φορτώσουν και οι δυο φωτογραφίες, τότε μετακινώντας το mouse με το κουμπί πατημένο στην αριστερή πλευρά κάνεις mirror move, ενώ στην δεξιά πλευρά μετακινείς το δεξί πλαίσιο για να δεις συγκεκριμένα μέρη της φωτογραφίας....

Ναι θα μπορούσε. Λες να είναι HDR ή μονταζ;

Αν και το φεγγάρι με f4 iso100 @300mm θέλει 1/60, μπορεί να έγραφε ο ναός, είναι αρκετά φωτεινός (αν θυμάμαι καλά από πέρσυ που είχα πάει)

Πες τραβάς NEF, κάνεις και λίγο πείραγμα, νομίζω έρχεται.

αν τραβηξεις το φεγγαρι με 1/60 θα βγει ενα ασπρο πραγμα :p

οταν ειχα φωτογραφισει με spot για να βγει σωστο , ηθελα 1/500 περιπου αλλα ηταν ψηλα (δλδ πολυ πιο φωτεινο)

f 8

Flash: No Flash

ISO: 200

Εστιακή απόσταση: 400 mm

Ισορροπία 'Ασπρου: 1

Μοντέλο: Canon EOS 5D Mark II

Πρόγραμμα Έκθεσης: Manual

Τρόπος Έκθεσης: 1

Χρόνος Έκθεσης: 1/400 sec

έτσι το είχα βγάλει εγώ , απο τον 100-400L

Camera Nikon D3000

Exposure 0.003 sec (1/320)

Aperture f/5.6

Focal Length 300 mm

ISO Speed 100

Exposure Bias 0 EV

Me tον 70-300 HANDHELD :D

5950362720_c1f12b1813_z.jpg

kai |η παρακάτω με

Camera Nikon D3000

Exposure 0.005 sec (1/200)

Aperture f/3.5

Focal Length 18 mm

ISO Speed 400

Exposure Bias 0 EV

5965805219_571c3b4cc9_z.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.