Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Άλλες τρεις φωτογραφίες με τον 10-20 του [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Οι δύο πρώτες με την D200 (δεν είχα ξαναδκιμάσει ποτέ τέτοια λήψη, ελπίζω να μην ειναι εντελώς χάλια) και η τρίτη με την D300.

DSC_2059.jpg

DSC_2055.jpg

DSC_2327.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
καλα ειχες την d90 μαζι σου και τραβας με δ200 ;

λολ

δεν την πήρα ρε (λόγω χώρου και για να μην στη ταλαιπωρήσω χωρίς λόγο αφού είχα τις δικές μου). αν και τελικά το μετάνοιωσα...Δεν πειράζει, next time :)

Εμένα μου άρεσε πειρισσότερο 1η και 5η! Ειδικά αν είχε μπεί εντός φοκους πλειν και το μπροστά μέρος της μπνταλούδας :)

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν!

Reselie η 5η δεν έχει καθόλου κροπ, είχα έρθει πολύ κοντά στην πεταλούδα και βγήκε out of focus το κεφάλι, βέβαια αμα την δεις σε 1:1 έχει πολύ λεπτομέρεια.

Γενικά άριστες εντυπώσεις απ τον φακό οσον αφορά την ποιότητα (δεν έχω δοκιμάσει και άλλον μάκρο βέβαια). Όπως ειχα γραψει και στο διπλα θρεντ, έχει σχετικά αργό focus, αν και συνήθως το είχα στο manual

δεν παιζει να εχεις ολοκληρο το καδρο εε??

(αν ειναι crop δλδ αυτη που εβαλες)

Το ξέρω θα ήθελα να ήταν το κάδρο ποιο γεμάτο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω κάτι εκείνη την στιγμή ακόμη και με crop δεν ‘’βολεύει’’ κάπως να το διορθώσω .

Αν και να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί τόσο πολύ.....

:)

Πιο πανω τι ειχε?

Τι σε απετρεψε να βαλεις ολο τον ανθρωπο μεσα εξαρχης και να αρκεστεις σε crop υστερα.

Οχι οτι ειναι σκοπιμο να καταφευγουμε παντα σε crop αλλα καμμια φορα βοηθαει.

Δεν θυμάμαι τι είχε ακριβώς..... το crop δεν το έχω σκεφτεί να πω την αλήθεια ποτέ την ώρα που βγάζω φωτογραφία.

καλα κανεις :p

(απλα οταν εχω αμφιβολιες για το καδραρισμα -αν οχι για αλλους λογους πχ βαθους πεδιου- τραβαω και ενα πιο ανοιχτο)

Οχι οτι με χαλασε το αδειο καδρο κατω..θεωρω οτι κανει πιο σημαντικη-ενδιαφερουσα τη σκια απο το εστιασεις κατευθειαν σε αυτην(σε ενα ολοκληρο-κλειστο καδρο στη σκια)

PER_1324.jpg

PER_1907.jpg

έκανα τρελή πατάτα στη δεύτερη..

είχα ξεχάσει τη μηχανή σε jpeg από το timelapse που τράβαγα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.