Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=9359]performer[/MENTION]

λιμνη βιστονιδα ;

Λιμνοθάλασσα - υδροβιότοπος Γιάλοβας

Ο πολύς αέρας σε συνδιασμό με τη μη κατάλληλη εποχή δε βοήθησε στο να δω πουλιά.

Κάπου 3 είδα. Ρώτησα εκεί και μου είπαν πως τον Ιαν-Φεβ είχαν κάπου 400 flamingo.

Καπλικτική και η λιμνοθάλασσα αλλά και η γύρω περιοχή με πάρα πολλά όμορφα σημεία.

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

όχι δεν γινόταν. βασικά ήταν πολύ δύσκολη λήψη και έπρεπε εκτός των άλλων να προσέχω και να μην πέσω στη θάλασσα :p

Θόρυβο δεν έχει καθόλου η μεγάλη. Μάλλον θα πάτησα καμια φουλ συμπίεση στο φωτοσαπούνι κατα λάθος όταν την έσωζα. Το παρατήρησα όταν το είπες μονο. Δεν θα το έλεγα ακριβώς θόρυβο αυτό αλλά τεσπα,όντως υπάρχει κάτι περίεργο.

Πάντως ο φακός μου άφησε πραγματικά πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Μέχρι τώρα για υπερευρυγώνιο ο μόνος που υπήρχε στο μυαλό μου ήταν ο ένας και μοναδικός τοκινα 11-16 (νταξ, η τσέπη δεν θα αντέξει ποτέ 14-24). Πλέον τον σκέφτομαι και αυτόν σοβαρά ως πιθανή μελλοντική αγορά.

Θα υπάρξουν και περισσότερα δείγματα εν καιρώ.

[MENTION=9359]performer[/MENTION] :

Αργότερα ίσως :)

Haya στο κινητό ωραία φαίνεται.. Το DoF είναι όπως βγήκε από τη μηχανή ή έχεις επέμβει; Πάντως ο δικός μου 10-20 υστερούσε από του γομάρ πολύ στα άκρα. Και πολύ σκοτεινός ρε γμτ.. Γι' αυτό και τον έδωσα.

Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk 2

οταν με το καλο παω σε FF αν δεν εχεις παρει , ισως σε φτιαξω :)

ένας λόγος που ήθελα τον 11-16 είναι γιατί στα 15-16mm μπορείς να τον δουλέψεις άνετα και σε ff, σαν prime κατά βάση βέβαια αλλά με τρομερό αποτέλεσμα.

Πάντως επειδή η δική μου μετάβαση μάλλον θα αργήσει, θα τα πούμε τότε :)

Haya στο κινητό ωραία φαίνεται.. Το DoF είναι όπως βγήκε από τη μηχανή ή έχεις επέμβει; Πάντως ο δικός μου 10-20 υστερούσε από του γομάρ πολύ στα άκρα. Και πολύ σκοτεινός ρε γμτ.. Γι' αυτό και τον έδωσα.

Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk 2

ναι, έτσι ακριβώς. δεν την έχω πειράξει καθόλου εκεί ;)

Κατι παλιο αλλα καλο:) Ξερω ειναι στενο το καδρο αλλα αυτο ηθελα να δειξω! Εχω εκτιμησει τοσο πολυ τη δουλεια που κανανε οι παλιοι με full manual ρυθμισεις!!! Θα την καθαρισω και μετα θα βγω για δοκιμες!! Η συγκεκριμενη μηχανη ειναι δωρο απο την κοπελλα μου που την "κληρονομησε" πριν εναν χρονο απο τον 30+ χρονων φωτογραφο παππου της!

6940824258_35a0e54e80_b.jpg

Minolta SRT 101b by Evan_Nikon, on Flickr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.