Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

η τελευταια ειναι πιο ωραια Τασο.

Λευτερη ισως η καθετη μαυρη γραμμη στα αριστερα του καδρου χτυπαει εντονα και ψαχνεται το ματι.

δοκιμασες χωρις ; η εστω με πολυ πιο λεπτη λωριδα ; για το contrast του φοντου δλδ.

Λιμνοθάλασσα - υδροβιότοπος Γιάλοβας

Ο πολύς αέρας σε συνδιασμό με τη μη κατάλληλη εποχή δε βοήθησε στο να δω πουλιά.

Κάπου 3 είδα. Ρώτησα εκεί και μου είπαν πως τον Ιαν-Φεβ είχαν κάπου 400 flamingo.

Καπλικτική και η λιμνοθάλασσα αλλά και η γύρω περιοχή με πάρα πολλά όμορφα σημεία.

Τα 200mm του 80-200 ήταν εξαιρετικά λίγα(τότε κατάλαβα γιατί ο [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] θέλει πανάκριβο τηλεφακό:p)

πάμε

d7k-tokina 12-24, nikkor 80-200 af-s

DSC_3107-2.jpg

DSC_3130-2.jpg

DSC_3131-2.jpg

DSC_3092-2.jpg

DSC_3145-2.jpg

d300-tokina 12-24

PER_6382-2.jpg

cpl η απλα ππ??

για wildlife ακομα και τα 300 λιγα θα σου φανουν.

Απλα επειδη ο 400αρης ξεφευγ © extenders και 300 ειναι πιο οικονομικος συνδιασμος.

Eχεις και 16mpx σε cropped..

(χωρια που απλα παρακαλας περιμενεις να ερθουν κοντα σου(ενω ψιλοκρυβεσαι) και οχι να κανεις την super ληψη απο την αλλη ακρη με τον super και πανακριβο εξοπλισμο.)

η πρώτη μου άρεσε πιο πολύ από όλες νομίζω.

Btw, στην τελευταία δεν σκέφτηκες να ισιώσεις το τιμόνι πριν τραβήξεις ε; :p

oοχι δυστηχως.

ολες βγηκαν βιαστηκα και μερικες ειναι και ψιλοκουνημενες

@NTG απλά pp

και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι..

Για 300αρηδες δες και τον AF-S 300mm f4 και τον Sigma 100-300mm F4 οπου μπορεις να τον εχεις και ζουμαριστο γενικα..(Στη θεση πχ ενος 80-200 και νον-nikon(vr2) 70-200.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.