Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Λοιπον

τις βρηκα τις γωνιες.

λογω επεξεργασιας η υφη του πλακοστρωτου εχει μπλεχτει με την θαλασσα και δημιουργει αυτο το μπερδεμα..επισης λογω βιγνιετας το μισο ειναι πολυ πιο φωτεινο απο το αλλο μισο που χανεται στη θαλασσα , δε θελει πολυ να μπερδεφτεις :p

Ποιός πρέπει να αλλάξει οθόνη; Αλλιώς να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου!:tomato::p:P

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] : βάψτη μπλε και πέτα τη στη θάλασσα :p

Εμένα κορόιδευες κάποτε :p

(πλακίτσα φυσικά, όντως μπερδεύει λίγο στο σημείο που λέει, αλλά προσωπικά το ξεχώρισα σχεδόν αμέσως)

Σορρυ παιδες αλλα τωρα μπηκα! Ναι μπερδευει το πλακοστρωτο αλλα δε νομιζω οτι αυτο ειναι το θεμα της φωτο! Και ειναι απλα ενα παγκακι στον Φλοισβο με την κοπελλα μου. Οταν διαβασα "τι σκατα ειναι αυτο" πιστεψα οτι κατι αλλο ανεβασα:-(

Αυριο η original! [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] νομιζα αρχικα οτι η φωτο ηταν αθλια αλλα μετα καταλαβα για πιο κομματι μιλαγες!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ε, είναι λίγο αυθόρμητος ο Γόμαρος, μην τον ξεσυνερίζεσαι. Έχουμε συνηθίσει καλύτερα από εσένα και μάλλον για αυτό του βγήκε έτσι.

Εμένα, πάντως, μ'άρεσε :T: Αν και το σημείο που λέει ο Ιάσωνας το είδα κι εγώ με την πρώτη (ΤΝ...)

[MENTION=699]ΝTG[/MENTION] δεν ασχοληθηκα με το μετωπο, προσπαθω να καταλαβω το δικο σου μηνυμα ακομη.

πηγα να στηριξω teodor και για πιο λογο ενα τυχαιο καρε δεν αποδιδει αυτο που θα θελε ο.γομαρης.

επισης σε ενα ετοιμο καδρο ο evan βλεπει την κοπελα του(αγαπαει,δε το συζητω) ολοι οι αλλοι ειδαν το πολυ εντονο και αφυσικο πλακοστρωτο. το συμπερασμα ειναι οτι το πλακοστρωτο επρεπε να λειπει, ειτε με pp ειτε με διαφορετικη τοποθετηση φωτογραφου ως προς την καμερα.

το θεμα το διαλεγει ο φωτογραφος, αλλα πρεπει να το κανει και κυριαρχο στοιχειο στο καδρο του.

Λιγο παιχνιδι στο Color Effex 4!

7023665423_b735301996_b.jpg

Monday Dreaming by Evan_Nikon, on Flickr

Ωραίος! Πάει πακέτο και με το παρακάτω τραγουδάκι και ανοίγουμε την εποχή της Άνοιξης!

Με τα τεχνικά δεν θα ασχοληθώ καθόλου, γιατί η φωτογραφία μου "μίλησε" μόνη της :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0kFhx27OMdE]The Pierces - You'll Be Mine (Official Video) HD - YouTube[/ame]

Χθες είχα μια πολύ σπάνια ευκαιρία.. Μπήκα στο cockpit του C-130 εν ώρα πτήσης. Η χαρά βέβαια μετατράπηκε σε θυμό καθώς είχα μόνο τον 50άρη ο οποίος παραείναι tele για τόσο κλειστό χώρο.. :wall::wall::wall:

7041593135_997a8fab1d.jpg

C-130H.. by racer93, on Flickr

6895496232_799d57fc03.jpg

6895495554_2d57f137c8.jpg

6895495774_b40cf987ed.jpg

7041592457_3a147d1564.jpg

Εδειξα μια φωτογραφια σε μια φιλη μου επεξεργασμενη και επειδη μου την λεει συνεχεια οτι το παρακανω με το editing ψαχνομαστε για το ποια ειναι καλυτερη απο αυτες τις 2. Η 1η ειναι η επεξεργασμενη και η 2η οπως βγηκε απο την μηχανη.

6895522448_44cf8122eb_b.jpg

6895514674_5ec49dd3ac_b.jpg

[MENTION=9964]snik[/MENTION] η πρώτη είναι ανάμνηση, αισθαντική

η δεύτερη είναι καθαρά αποτύπωση

προτιμώ την πρώτη

καλύτερη ως προς τι? περισσότερη πληροφορία έχει η δεύτερη π.χ.

Και εγω ειμαι υπερ της 1ης, οσο για το καλυτερη ως προς τι θα σε γελασω γενικα ειναι υπερ των μη επεξεργασμενων φωτογραφιων οποτε μαλλον ηταν λιγο προκατειλημμενη.

@snik Εγω παντως θα πω οτι και οι δυο ιδιες μου φαινονται. Η επεξεργασια που εκανες δεν εδωσε κατι σην εικονα. Η μοβ-ματζεντα καστα που εβαλες ειναι καθαρα θεμα γουστου αλλα εγω θα την απεφευγα. Προτειμω σαφως την χρωματικη παλετα της δευτερης. Κατα τα αλλα τα σκοτεινα σημεια τα αφησες σκοτεινα και με λιγη λεπτομερεια. Νομιζω οτι μαυτα επρεπε να ασχοληθεις και οχι με την αλλαγη χρωματος. Ή την αφηνες τελευταια αφου ειχες κανει ολα τα υπολοιπα. Η ερωτηση που πρεπει να κανεις ειναι : γιατι το εκανες αυτο στην επεξεργασια?Τι σε ενοχλησε στην αρχικη και που ηθελες να φτασεις?

@snik Εγω παντως θα πω οτι και οι δυο ιδιες μου φαινονται. Η επεξεργασια που εκανες δεν εδωσε κατι σην εικονα. Η μοβ-ματζεντα καστα που εβαλες ειναι καθαρα θεμα γουστου αλλα εγω θα την απεφευγα. Προτειμω σαφως την χρωματικη παλετα της δευτερης. Κατα τα αλλα τα σκοτεινα σημεια τα αφησες σκοτεινα και με λιγη λεπτομερεια. Νομιζω οτι μαυτα επρεπε να ασχοληθεις και οχι με την αλλαγη χρωματος. Ή την αφηνες τελευταια αφου ειχες κανει ολα τα υπολοιπα. Η ερωτηση που πρεπει να κανεις ειναι : γιατι το εκανες αυτο στην επεξεργασια?Τι σε ενοχλησε στην αρχικη και που ηθελες να φτασεις?

Γενικα δεν ηθελα να αφησω πολυ λεπτομερια στην φωτογραφια, πιο πολυ με ενδιεφεραν οι σιλουετες των πλοιων αλλα επειδη με εβαλες σε σκεψεις θα κανω ακομα μια δοκιμη με ποιο φωτεινα καποια σημεια. Με την επεξεργασια καταρχην καθαρισα λιγο την θαλασσα, εκανα κροπ για να εχω αριστερα και δεξια 2 καταρτια ιδιου υψους γιατι μου αρεσε καλυτερα σαν καδρο και με την αλλαγη του χρωματος ηθελα να κανω αυτο που ειπε ο DarkSaga δηλαδη να ξεφυγω απο την απλη αποτυπωση. Επισης με την αλλαγη του χρωματος κατα την γνωμη μου εφτιαξα λιγο καλυτερα τον φωτισμο μιας και τωρα φαινεται πολυ καλυτερα οτι ο ηλιος προερχεται απο τα δεξια δινει την ομοιομορφια στο καδρο φωτιζοντας μονο την μεσαια βαρκα και οτι υπαρχει αρισταρα της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.