Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αν και ειναι stoped down, ειναι ΠΟΛΥ οξύς...

Τί θες να πεις; Λίγοι είναι οι φακοί που με 1-2 στοπ κλείσιμο χάνουν σε οξύτητα, σχεδόν όλοι κερδίζουν. Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.

Αυτό ακριβώς θέλω να πώ, οτι παρόλο που δεν είναι στο 2.8 και είναι stoped down, οπότε κερδίζει σε οξύτητα, παρόλα αυτά είναι ΠΟΛΥ οξύς.

Το ίδιο λέμε. :p

αυτό που λες, αν το ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι δεν βγάζει πολύ νόημα αλλά τέσπα :p

Btw, μεγειές το νέο σου μπλιμπλίκι :D

Μ'αυτά και μ'αυτά το ξέχασα τόσες μέρες :p

LOL

Ρε, δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε και οι 2 :p

Λέω πως ΑΝ και ο φακός ειναι f4 και οχι 2.8 που στο 2.8 θα είναι by default πιο soft, αν λοιπών και είναι στο f4, ΠΑΡΟΛΑ αυτά είναι ΠΟΛΥ οξύς. Και τι καλάαααααααααα εννοώντας πως είναι πολύ ωραίος φακός.

Παίζει να είναι που είμαι δουλειά δεν ξέρω :D

Thanks Ζαννή!!!

Αν και ειναι stoped down, ειναι ΠΟΛΥ οξύς...

Και για να είμαι και λίγο λαλάκας, θα ήθελα να μην φαίνεται το περιλαίμιο στον γάτο.

Στο χα πει και απο κοντα μαρη, ειναι παρα πολυ τιμιο φακουδακι για τα λεφτα του, μονο στο φοκους του κομματιου που εχω χανει.

Με γεια καθυστερημενε :p

Ειχε ποσταρει καποιος (παστελιδης?) μια long exposure νυχτερινη φωτογραφια απο αεροδρομιο με τα αεροπλανα να απογειωνονται και να αφηνουν light trails. Το βλεπω κομματακι χλωμο να ειναι μια μονο ληψη με μεγαλη εκθεση, ξερει κανεις πως γινεται? Ευχαριστω.

Πολλές λήψεις με μεγάλη έκθεση η κάθε μία ώστε να έχεις πολλά αεροσκάφη στο ίδιο καρέ. Αλλιώς, μία λήψη με μεγάλη έκθεση

2269282-bed7802b3bf04148.jpg

αυτή, π.χ., είναι μία λήψη 120" και f/11

ΕΔΙΤ Η φωτογραφία δεν είναι δική μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.