Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Image00001.jpg

Image00002.jpg

Image00003.jpg

Image00004.jpg

Image00005.jpg

Image00006.jpg

Image00007.jpg

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION]

Γιατί δεν πήρες ένα τηλέφωνο ρε ; Ίσως προλαβαίναμε να κανονίσουμε τιποτα. Έβγαλες κανενα καρέ εσύ ; Εγώ πήγα προφ.Ηλία και από εκεί είναι τραβηγμένες οι παραπάνω.

Απ'οτι άκουσα θα φύγει αύριο το πρωί.

Αν και δεν ξέρω τι ώρα, αν παραμείνει σε αυτή τη θέση και αν φυσικά έχει κάποιος όρεξη να σηκωθεί πολύ πρωί, είναι σε φανταστικό σημείο για φωτογράφιση μαζί με την ανατολή :)

edit: Στην τρίτη πήγα να κόψω τη γιρλάντα (όπως και στις άλλες) αλλά τελικά μάλλον την έκανα σούπα. Δεν πειράζει :p

Δεν πήγα, έπεσα για ύπνο, τώρα σηκώθηκα. Πτώμα από τη δουλειά.

Περφόρμερ, ναι τα άστρα, επειδή για να βγούν πρέπει να κλείσεις 1-2-3 στοπ το διάφραγμα και ξέρω ότι με τον 300 ο χάγια δεν θα το έκλεινε.

Δεν πήγα, έπεσα για ύπνο, τώρα σηκώθηκα. Πτώμα από τη δουλειά.

Περφόρμερ, ναι τα άστρα, επειδή για να βγούν πρέπει να κλείσεις 1-2-3 στοπ το διάφραγμα και ξέρω ότι με τον 300 ο χάγια δεν θα το έκλεινε.

Πως τις ειδες; Καλυτερες απο χθες;

Btw, o haya θα τοv εκλεινε λιγουλακι τον 300αρη αλλα τεσπα :p

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ειδικά με το χ2 ο 300άρης βελτιώνεται 1 στοπ κλειστότερος. Με το 1,6 και 1 στοπ κλειστότερος δεν καταλαβαίνεις (σχεδόν) πτώση.

Άμα δεν είχα τις κωλοϋπερωρίες στο γραφείο το καλοκαίρι, θα είχα πάρει χαμπάρι έναν 400mm f2.8 AF-I με 2 χιλιάρικα και θα τον είχα τώρα. Τον έψαχνα συχνά στο ebay.:wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Είναι ο απολύτως αγαπημένος μου φακός!:man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.