Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@hayabusa η δεύτερη μου άρεσε πολύ ,όπως είπε και ο @GoMaR θα ήθελα και εγω να σηκώσεις λίγο την μηχανή.:)

Ας βάλω και μια φωτογραφία σαν θέμα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,ελπίζω να σας αρέσει.

6827049636_1c4db7855c.jpg

Συνονόματε, το μόνο που με χαλάει είναι ότι ο πύργος δεξιά κόπηκε στη μέση. Αν τεχνικά ήταν αδύνατο να χωρέσει όλος, καλύτερα να τον έβγαζες τελείως εκτός κάδρου.

80 για να την παλέψει απο θέμα θορύβου. Ίσως και με 100άρι iso έβγαζε τον ίδιο θόρυβο αλλά τουλάχιστον στην συγκεκριμένη το 80άρι έχει μια αισθητή διαφορά στο μαύρο.

Συνονόματε, το μόνο που με χαλάει είναι ότι ο πύργος δεξιά κόπηκε στη μέση. Αν τεχνικά ήταν αδύνατο να χωρέσει όλος, καλύτερα να τον έβγαζες τελείως εκτός κάδρου.

Οριτζιναλε.

post-124-1416075925,7635_thumb.jpg

Απλά πιστευω οτι σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες αποκλείεται να βγάλει καλύτερες φωτό η συγκεκριμένη μηχανή. Πάντως για τα κυβικά της μια χαρά φωτό έβγαλε. :fun:

μια χαρα μηχανουλα ..για τα τοσα χρονια ζωης που μετραει..

Το αλλο το παλλικαρι τα αψηλο δεν εβγαλε καμμια με την νεξ??

Φωτό του ποδαριού κυριολεκτικά. Την στήριζα με το δάχτυλο στη βιτρίνα.

IMG_4771.JPG?m=1331590408

IMG_4772.JPG?m=1331590438

Το παλικάρι δεν έβγαλε τπτ γιατί την είχα πάριε εγώ αγκαζέ στην έκθεση. Πολύ ωραίο μηχανάκι. Me Gusta:T:

Του @Reaper μου αρέσει περισσότερο :)

Αυτό που με ενόχλησε τουλάχιστον έμενα είναι οτι το φυτό είναι στην μέση και το μάτι μου κοιτάζει δεξιά αριστερά.

edit:Βεβαία όσο την κοιτάζω μου αρέσει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.