Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

6889048117_b30ae2507c.jpg

Untitled by racer93, on Flickr

6889047357_da1f95a5e0.jpg

Untitled by racer93, on Flickr

Από τίς καλύτερες φωτογραφίες πού έχουν ανέβει από τήν αρχή τού θέματος,καί σίγουρα οί καλυτερές σου:T::T::T:

Περίμένω νά ξέρεις περισότερες τέτοιες,έστω καί άν είναι απλές προσπάθειες γιά αυτό τό κάτι διαφορετικό:)

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Πλευρώτος σχάρα + μπαλσάμικο = όργιο Ρωμαικό!!

:offtopic2: και τηγανητα με κουρκουτι

και σερβιρισμα με λεμονι και θυμαρι ειναι επισης απαιχτα

Leftetris πολυ μ'αρεσει το νεο σου χομπυ!

Δε τραβούσα raw(ήταν πολλέεεεεςςςςς οι φώτο....) αλλα έχω 550 ωραια FINE Jpeg με 4-5 φωτο ανα αυτοκίνητο και όλα τα αυτοκίνητα που περάσανε :D θα ανεβάσω τη 037 και θα σου δώσω link!

Eπειδή ακόμα δεν έχω πάει Λαμία να ανεβάσω το αρχείο απευθείας πάρε αυτό το οποίο ειναι ρεσαιζντ απο φλικρ αλλα χωρις πειραγματα απο φωτοτσοπ! Με τη πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και το φουλ σαιζντ

http://farm4.staticflickr.com/3499/5703290054_0ff7462349_b.jpg

Ωραίες racer!

thumb_3185.jpg

Αυτη τη φωτο δε μου εδειξες οταν ειχα ερθει σπιτι σου και εβριζα τον 17-40 ; :p

Αυτη τη φωτο δε μου εδειξες οταν ειχα ερθει σπιτι σου και εβριζα τον 17-40 ; :p

Δύσκολο... εαν σκεφτείς οτι την έβγαλα την παρασκευή ( με τον 14-24 ) :p

Καλα θυμάσαι οτι ειχα βγάλει περίπου αυτο κάδρο με τον 17-40 τετοια εποχή πριν δυο χρονια.

Περιμένω να ανθήσει το δέντρο τις επόμενες μερες για να βγάλω κατι διαφορετικό... ενδεχομένως με 70-200 :D

ps. Λίγα τα λογία σου για τον 17-40...:triniti:

Γενικά το χιόνι σπάει φρύδια για φωτομέτρηση σωστή, αλλά και εσύ και ο ρεισερ το έχετε πάει πολύ ωραία ΙΜΟ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.