Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Θά τό έλεγα συναγωνισμό καί όχι ανταγωνισμό,κάποιοι θέλουν νά προχωρήσουν παραπάνω καί κάποιοι όχι,είναι εντελώς φυσιολογικό,ακόμα πιό φυσιολογικό είναι καλητεχνικά καί ανθρωπινά οί άνθρωποι νά θέλουν νά μάθουν κατά πόσο αγγίζουν τά γενόμενα τους άλλους ανθρώπους,τί συναισθήματα τούς προκαλούν καί τίς σκέψεις πού κάνουν.Εγώ προσωπικά έχω προσπαθήσει νά υποστηρίξω όλα τά νήματα,ό καφές και ό χαβαλές καλός είναι αλλά δέν είναι γιά όλες τίς ώρες.

τώρα γιά τό δεύτερο λυπάμαι αλλά είσαι λάθος,καί διαφωνώ εντελώς.Δέν νομίζω νά έχει κάποιος παράπονο ότι τού κρύψαμε κάτι ή μάς ζήτησε κάποιος κάτι καί τό αρνηθήκαμε.εάν κάποιος ήθελε νά κλειδώσει θά τό είχε κάνει,Εγώ τουλάχιστον μοιράζω δεξιά αριστερά χωρίς πρόβλημα.

Καί γιά τό διδακτικό τού χαρακτήρος......εάν κάποιος κάνει ένα αρτίκελ στό εβαυ θά κατεβάσει φωτο από κάπου αλλού επειδή ξεκλείδωτη είναι εντάξει; τί θά πούμε δηλ.ας πρόσεχε άς τήν κλείδωνε;καί όταν έρθει τό μπιλιετάκη από τόν δικηγόρο;Αυτό μόνο σάν ένα παράδειγμα επειδή γράφτηκαν διάφορα περί φωτογραφιών νά μην νομίζουν μερικοί ότι είναι όλα ελευθερα,εδώ εντάξει δέν υπάρχει πρόβλημα αλλά όχι παντού,ειδικά εβαυ και τέτοια υπάρχουν δηκηγόροι πού ζούν από αυτό.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Καμία σχέση μέ πνευματικά δικαιώματα καί τέτοια,νομίζω τά έγραψα παραπάνω.Πάρε τό παράδειγμα τού εβαυ.Επίσης εγκατέλειψες έστω καί σέ εισαγωγικά είναι αδόκιμος όρος.

σακη

το να θεωρεις αχρηστο ενα μηνυμα απο ενα μελος το οποιο συμμετεχει ενεργα κ για αρκετο καιρο , δε σε τιμαει.αλλα επειδη εγω σεβομαι τν συμφορουμιτη κ παραπανω τα ατομα που γνωριζω σε πιο προσωπικο βαθμο, για να σου φυγει η απορια ,οχι δεν αφορα εσενα το αχρηστο μηνυμα μου:)

Καταρχάς μήπως θα ήταν καλύτερα όλα τα τελευταία posts να μεταφερθούν σε ένα νέο θέμα ;

Επίσης, δεν νομίζετε ότι έχει χαθεί λιγάκι η ουσία του ζητήματος ; Ας μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Για μένα όποιος έχει πρόβλημα και δεν θέλει να απασχολείται με το τι μπορεί να συμβεί στο υλικό του ας μην ανεβάζει. Άλλο λόγο για να μην τροφοδοτείται το θέμα δεν βλέπω ( το λέω ως απάντηση στο ότι κάποιοι φοβούνται να συμμετάσχουν)

Το να πάρει κάποιος μια φωτογραφία, ακόμη και αν τη χαλάσει ποιο το κακό από τη στιγμή που αφενός το κάνει προφανώς για να μάθει 5 πράματα και να πάρει κατευθυνσεις και αφετέρου δεν του το απαγορεύει κανένα γραπτός,άγραφος ή ηθικός κανόνας; Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πείραξε τόσο πολύ (καλοπροαίρετα το λέω και χωρίς καμία διάθεση για παρεξήγηση)...

Χαλαρώστε και προσπαθήστε να δώσετε και να μοιραστείτε γνώση με τους υπολοίπους ακόμη και αν αυτοί σας φαίνονται αδαείς. Αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, τίποτα άλλο...

αδελφέ έγραψα αχρείαστο καί όχι άχρηστο μήν παίζουμε μέ τις λέξεις,μπορει να λείπω 12 χρονια,αλλά δέν είμαι και εντελώς αγράματος.

Επίσης με τήν ίδια λογική μέ τήν δική σου τό ίδιο όχι τίμιτικό είναι και ή φωτογράφιση κάποιων μελών χωρίς τήν αναφορά ονομάτων.Εγ΄ω σού είπα στύλε μου έστω και ένα πμ. μήν τό πάς αλλού τώρα.

εγω δεν δινω φωτο για wallpaper, και τα χωνω και στα ακαλαισθητα αποτελεσματα και στα σστοχσ σχολια του [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]. και ειμαι και καυτο αγορι,full του flame. αλλα οπως ειπε παλαιοτερα και ο αστρολαβος οποιος δεν αντεχει κριτικη ας μην ποσταρει. το θεμα εχει μεταλαχθει απο πειραματικο σε παρουσιαση της δουλειας μας.

προσωπικες φιλιες και εχθρες δεν παιζουν,ουτε κακοπροαιρετα σχολια...

εγω δεν δινω φωτο για wallpaper, και τα χωνω και στα ακαλαισθητα αποτελεσματα και στα σστοχσ σχολια του [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]. και ειμαι και καυτο αγορι,full του flame. αλλα οπως ειπε παλαιοτερα και ο αστρολαβος οποιος δεν αντεχει κριτικη ας μην ποσταρει. το θεμα εχει μεταλαχθει απο πειραματικο σε παρουσιαση της δουλειας μας.

προσωπικες φιλιες και εχθρες δεν παιζουν,ουτε κακοπροαιρετα σχολια...

Γιά νά σέ δώ:)

post-1251-1416075820,4402_thumb.jpg

Σήμερα λοιπόν, θα σας διηγηθώ μια ιστορία :)

Ήμουν στην Αγία Τριάδα, μια ηλιόλουστη μέρα... Εκεί που περιφερόμουν μέσα στις πορτοκαλίες ακούω ένα χλιμίντρισμα!

"Εϊ, ναι εσύ εκεί πέρα! Έλα να μου κάνεις λίγη παρεούλα

:o"

zOOLI.jpg

wR0Tt.jpg

jHwht.jpg

"Τι είναι αυτό το παράξενο κουτί που κρατάς; Φωτογραφική μηχανή ε; Κάτσε να ποζάρω τότε!"

BrEjP.jpg

"Έλα να παίξουμε!"

dRsYo.jpg

"Μην με κοροιδεύεις :o"

YMxBv.jpg

"Τι είπες, θα φύγεις;;; :wassat:"

nNUzx.jpg

"Κάτσε να σηκωθώ"

2xRdc.jpg

eYRYS.jpg

"Σε παρακαλώ, μην φεύγεις :("

APkxa.jpg

-Θα ξανάρθω, στο υπόσχομαι :kiss3:

Hope you liked it :)

Όπως έψαχνα το αρχείο για φωτογραφίες να ανεβάσω στο dropbox έπεσα πάνω σε δύο που είχα τραβήξει, μου άρεσαν, και είπα να τις ανεβάσω.

Είναι από διακοπές περασμένων ετών σε Πήλιο και Σκόπελο.

Δεν είμαι ειδικός, so take it easy :p

post-9381-1416075824,5284_thumb.jpg

post-9381-1416075825,1601_thumb.jpg

Μανιτάρια Πλευρώτους σε σακί,

ή αλλιώς πειράματα στον κήπο

efr-4910-6942.jpg

efr-4911-6943.jpg

efr-4918-6944.jpg

efr-4928-6945.jpg

efr-4937-6946.jpg

μετά την αρχική αναμονή/αγωνία

το μπλοκ έχει μανιτάρια σε όλα τα στάδια και φωτογραφικά ένα timelapse του άξιζε

(αν έχετε εσωτερικό χώρο να μην φαίνεται η μηχανή :) )

επίσης ένας macro θα ήταν πολύ πιο σωστή επιλογή από τον all around και τίποτα 28-75

Ποτέ δε τρώμε μανιτάρια που δεν είναι 1000% μή δηλητηριώδη.

Η δηλητηρίαση απο μανιτάρια είναι απο τις πιο δύσκολες να αντιμετωπίσεις.

Προσωπικά δε θα έτρωγα απο προσωπική καλλιέργεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.