Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

πολύ ωραίο το Peugeot :T:

Επίσης μου άρεσε και η τελευταία, ειδικά έτσι όπως έχουν γράψει τα βουνά στο βάθος.

Αν μπορούσες να έχεις φέρει ακόμη πιο κοντά το μοναστήρι/εκκλησία με αυτό το φόντο θα ήταν φανταστική

Καταραμένος 18-55 :fist:

edit:

Μια άλλη προσέγγιση πιο κοντινή (έπαιξα λίγο και με wb ίσως το παράκανα...τι λέτε?)

6798191479_d9d5fb696a_b.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Η πρώτη έχει ωραίο "σφηχτό" κάδρο, η δεύτερη σε μπερδεύει λίγο, και το μάτι παίζει για να βρεί που να πάει, αυτο εικάζω πως εννοεί (που συμφωνώ).

Η 1η μου άρεσε πολύ.

Χμμ.... Κατάλαβα... Αλλά η όλη η ιστορία-σκέψη στη δεύτερη ήταν το μάτι να πέφτει πρώτα στο στεφάνι και μετά να βλέπει όλα τα υπόλοιπα.

Next time I 'll do it better ;)

Thanks for the comments :)

Πήγα χτες σε αγώνα μπάσκετ τοπικών ομάδων. Πήρα D200 και 80-200 2.8. Σκέτη αποτυχία. Είχαν αναμμένους τους μισούς προβολείς για οικονομία, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι απέναντι από εκεί που μπορούσα να στηθώ για να φωτογραφίζω. Με ISO 1600, f=2.8 με το ζόρι είχα ταχύτητα 1/100 και πάλι ήταν λίγο υποφωτισμένες. Θόρυβος αρκετός (παλιά η D200) και υπήρχε μια υποψία backfocus. Αποτυχία.:fist:

Δυστυχως τα περισσοτερα κλειστα γηπεδα ακομα και αν αναβουν ολα τα φωτα εχουν κακο φωτισμο για φωτογραφηση οποτε χρειαζεται φωτεινοτερος φακος η βοηθεια απο φλας.Διαφορετικα,για τους εχοντες μεγαλυτερο iso.

γιατί σου είπαν να μη χρησιμοποιήσεις φλας; Τέλος πάντων, αν θες, για την επόμενη φορά, ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει λινκ για δυο άρθρα του strobist για φωτισμό γηπέδου μπάσκε. Θέλω κι εγώ μια φορά να πάω εδώ στην Πεύκη, αλλά πάντα πέφτω στα γυναικεία τμήματα...

@::TNT:: Η πρώτη μου άρεσε αρκετά .Επίσης μου άρεσε αρκετά και κάτι σε ασπρόμαυρο .Εκανα μια δοκιμη εάν δεν έχεις πρόβλημα.

attachment.php?attachmentid=47935&stc=1&d=1328135434

Όντως... ωραία φαίνεται και σε ασπρόμαυρη ;)

εχμ:

1. Βαριέμαι το γυναικείο μπάσκετ. Πολύ σοφτ, και πολλές τσιρίδες

2. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο οι κοπέλες, απ'όσο έχω δει

3. Δεν με ξέρει κανείς πλέον από τον ΑΟ Πεύκης, οπότε θα είναι λίγο creepy να πάω ξαφνικά σε αγώνα γυναικών και να τραβάω φωτογραφίες.

Πάντως θα προσπαθήσω να πάρω διαπίστευση για το ΣΕΦ (για να μπορέσω να πλησιάσω το παρκέ. γήπεδο μπάσκετ με στίβο, μη χeσw). Σίγουρα όχι για το ματς με το ΠΑΟ :p, αλλά ελπίζω με Π.Α.Ο.Κ. ή Άρη, να τα καταφέρω. Ειδάλλως με Ίκαρο Καλλιθέας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.